Cum merg campaniile CSR în Galați

În cele ce urmează am să vă prezint statusul campaniilor CSR desfășurate de companiile din Galați și Brăila în perioada sărbătorilor sub egida Hai să facem o lume mai bună! Vă reamintesc că CSR înseamnă Corporale Social Responsability și se poate face de către orice companie, indiferent de dimensiunea acesteia, de numărul de angajați sau de potența financiară. Important e să se dorească. Ok, hai să vă zic cum stăm.

Campania Agress Service & aBeauty clinique este pe cale să se încheie. Pe scurt, desenele de pe felicitările de Crăciun pentru partenerii lor au fost făcute de către copiii de la centrul de zi Sf. Spiridon din Galați. La schimb, cele două firme au dus sacoșe cu dulciuri acestora. Felicitările sunt gata. Sacoșele au fost livrate chiar de Moș Nicolae :). Desenele în original sunt scoase la licitația de aici. Toți banii vor fi donați centrului. În campanie au ajutat cei de la ONG-ul ATAC Galați care s-au ocupat de aproape tot. Cu ajutorul lui Radu Turcescu de la Smart PR Group, campania a avut o vizibilitate foarte bună: o apariție într-o emisiune de 50 de minute la Vox TV, una la Viața Liberă (ediția de azi), una la PresaGalati.ro și una în cotidianul național online Adevărul, plus mii de afișări pe rețelele sociale pe care le-am obținut împreună – because online marketing is my job :). Lorand Soares Szasz a fost un alt susținător al campaniei, distribuind informații pe pagina lui de Facebook.

Campania FasTraKids Galați e pe punctul să se concretizeze. Copiii care sunt educați în spirit de lider la ei vor desena. Operele lor de artă vor fi scoase la licitație în cadrul unui târg de Crăciun, iar toți banii strânși vor fi donați Asociației de Sprinjin pentru Copii și Părinți cu Autism din Galați. În plus, dacă până miercuri nu există licitații pentru fiecare desen în original din campania Agress Service & aBeauty clinique, FasTraKids Galați va expune desenele nelicitate în centrul lor de pregătire aflat pe str. Științei, astfel încât fiecare părinte care merge acolo să-și aleagă unul, iar banii strânși să fie donați centrului de zi Sf. Spiridon din Galați.

Campania bloggerilor Gălățeni și Brăileni s-a concretizat cu două companii care o sprijină, dar tot e ceva. aBeauty clinique și Romero vor dona o sumă de bani din care se vor cumpăra cele necesare pentru un cămin de bătrâni și o casă de copii. Banii vor fi recepționați săptămâna viitoare de către Anca Elena Răducan, persoana cu inimă mare care se va ocupa de cumpărături și de livrări. La schimb, aBeauty clinique și Romero vor primi câte un articol pe blogurile celor care și-au manifestat interesul față de susținea acestui proiect.

În concluzie, campania Hai să facem o lume mai bună! este încă deschisă companiilor care vor să-și exerseze partea de CSR. Pentru că CSR nu înseamnă nici donații, nici false modestii. Înseamnă exact ce este: responsabilitate socială din partea companiilor. Iar acest lucru nu trebuie să împiedice companiile să-și urmeze obiectivele și interesele. CSR înseamă să-ți urmărești în continuare obiectivele și interesele concentrându-te pe a face lucruri bune în același timp. Inclusiv faptul că reciclezi hârtia de la birou este un comportament responsabil. aBeauty clinique, FasTraKids, Agress Service, Smart PR Group, Romero – sunt companii care participă activ la acestă campanie și nu au nici o legătură între ele. Este momentul ca și compania ta să facă asta. Hai să facem o lume mai bună!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cum merg campaniile CSR în Galați”

 1. ” MOS CRACIUN EXISTA !” – Acestea sunt primele cuvinte care ne-au venit in minte, in seara magica de 19 decembrie 2013, la sediul partenerilor si prietenilor nostri minunati de la FAsTracKids Galati .

  In aceeasi seara, pentru copiii nostri speciali din APCA Galati, s-au strans nu mai putin de 1737 ron, in urma unei licitatii deosebite : parintii copiilor frumosi care frecventeaza modulele unice FasTracKids, au ” cumparat” felicitarile confectionate chiar de micutii lor, dar acestia din urma nu s-au lasat deloc usor induplecati sa le dea, tocmai pentru a strange cat mai multe fonduri pentru copiii nostri speciali din APCA Galati.

  Ideea proiectului ” Hai sa facem o lume mai buna” , pornita atat de frumos de blogger-ul Gabriel Ursan , a fost preluata imediat de echipa inimoasa din cadrul FasTracKids Galati si transpusa intr-o seara ” de suflet” pentru toti cei prezenti.

  Astfel, dupa ce in luna noiembrie , incepeam alaturi de acesti prieteni dragi , Proiectul educational gratuit ” Toti copiii sunt FasTracKids!”, iata ca si de Craciun, ei si-au dorit sa aduca si mai multa bucurie in sufletele parintilor si copiilor din APCA Galati

  Va multumim inca o data , cu respect si recunostinta , celor care ati facut posibila aceasta campanie, parinti si copii deopotriva, minunata echipa FasTracKids Galati, Gabriel Ursan, caci fondurile astfel colectate, inseamna mult pentru un ONG care sa autofinanteaza din surse proprii, prin implicarea totala si voluntara a parintilor din APCA Galati , cu sprijinul comunitatii locale si al colaboratorilor nostri si nu in ultimul rand prin intermediul prevederii 2 %.

  Acest sprijin ne va ajuta sa continuam si in 2014 terapille de recuperare de la sediul APCA, alaturi de cei 3 specialisti angajati de asociatia noastra, precum si alte proiecte de viitor APCA, la fel de importante.

  Dincolo de surpriza frumoasa pe care am trait-o simtind din nou acelasi sprijin neconditionat din partea tuturor celor prezenti, ne bucura enorm faptul ca prin astfel de actiuni, societatea noastra incepe sa constientizeze infinit mai mult ceea ce inseamna autismul si lupta noastra pentru recuperare si integrare.

  Autismul este RECUPERABIL – Hai sa luptam IMPREUNA !

  Răspunde
 2. Ma bucur nespus de mult ca au loc asemenea actiuni ! Si asa este ! Impreuna putem face lumea mai buna si mai frumoasa

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.