Termeni și condiții

1. Acceptul condițiilor de folosire

GabrielUrsan.ro este un blog fondat, administrat și actualizat de Gabriel Ursan.

Folosirea acestui blog este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și utilizator al blog-ului GabrielUrsan.ro ești de acord să respecți aceste reguli.

Gabriel Ursan își rezervă dreptul de a modifica în orice moment blogul GabrielUrsan.ro sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a blogului GabrielUrsan.ro pot fi modificate în orice moment, fără o notificare în prealabil. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe blog, îți revine responsabilitatea sa le cunoști și să le respecți.

Gabriel Ursan își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale blogului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a blogului GabrielUrsan.ro

Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a blogului GabrielUrsan.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte + imagini în cadrul cărora nu se specifică altfel) publicate de Gabriel Ursan se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (Legea nr. 8 din 14.03.1996 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului autorului.

Informațiile cuprinse în articolele publicate de Gabriel Ursan sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii blogului GabrielUrsan.ro nu au dreptul să preia, vândă, reproducă sau să distribuie materiale provenind de pe blogul GabrielUrsan.ro

Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau abonați la GabrielUrsan.ro, îmi rezerv dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest blog și în anumite situații chiar de a-i acționa în judecată.

3. Dreptul bunului simț

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest blog în limita bunului simț. Nu agreez cenzura, dar îmi rezerv dreptul de a șterge comentariile injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane.

De asemenea, nu agreez linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel mă puteți contacta la adresa de e-mail din pagina de contact sau puteți citi mai multe aici. Îmi rezerv dreptul de a șterge comentariile care conțin linkuri de publicitate către alte produse/servicii.

4. Acest blog colectează și prelucrează date personale

Poți afla mai multe despre colectarea și prelucrarea datelor personale accesând paginile următoare:

Pentru utilizarea acestui blog este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitate.

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune că înțelegi, ești de acord și ai acceptat termenii și condițiile din această pagină.