BGG oferă publicitate companiilor care se implică în campanii umanitare de sărbatori

Așa cum am scris în acest articol de unde puteți afla mult mai multe și pe care vă recomand să-l citiți, bloggerii care participă la întâlnirile BGG (Blog Gathering Galați) vor oferi publicitate gratuită pe blog tuturor companiilor ce se implică în campaniile umanitare de sărbători. Mai exact, companiile doritoare o pot contacta pe Anca Elena Bria pe email la anca_elena_bria@yahoo.com sau telefonic la 0744648103 pentru a obține mai multe detalii. De aici ea va prelua proiectul și ne va anunța ulterior de companiile care au dorit să se implice ca să putem să ne recompensăm față de acestea.

Până acum și-au anunțat sprijinul și deschiderea mai multe site-uri, bloguri sau chiar publicații gălățene. Fiecare companie va primi cel puțin un articol publicitar pe aproape fiecare publicație, iar companiile care sprijină și mai substanțial pe cei nevoiași vor primi și bannere. În cele ce urmează am să vă prezint adresele site-urilor, blogurilor și publicațiilor care se oferă. Merită să analizați atent, pentru că e o oportunitate cu care vă puteți întâlni cred că doar o singură dată pe an. Tot ce pot să vă spun este că împreună, site-urile de mai jos adună aproape 5.000 de vizitatori absolut unici pe zi, iar revista Explore este lider pe nișa sa în Galați, având un tiraj de 10.000 de exemplare pe lună.

Cine se oferă

  • www.GabrielUrsan.ro
  • prinGalati.ro
  • revista Explore
  • www.MadeinGalati.ro
  • Pato.ro
  • www.CaietulcuRetete.com
  • www.NicoletaDoinaRadu.ro + 2 ședințe de coaching

Live sponsorship

Companiile gălățene și brăilene care se implică în proiectele de ajutorare a persoanele care au nevoie de noi în perioada sărbătorilor, și nu numai, vor fi listate în timp real mai jos.

Companiile menționate vor avea parte de niște campanii frumoase oferite de site-urile, blogurile și publicațiile care și-au anunțat sprijinul pentru proiect.

Reprezentanții acestora au de ales între a dona bani sau direct sacoșe cu alimente sau îmbrăcăminte și încălțăminte celor nevoiași. Se pate alege și locul unde va merge ajutorul: copii orfani, copii nevoiași, bătrâni, bolnavi din spitale etc. Repet, pentru detalii vă rog să contactați managerul de proiect: Anca Elena Briaemail: anca_elena_bria@yahoo.com – telefon: 0744648103. Ea ne va contacta ulterior pe fiecare în parte și ne va spune ce trebuie să facem și cum trebuie să vă promovăm. Iar acum să facem live sponsorship pe companii (în ordinea manifestării interesului față de a ajuta pe cei nevoiași):

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.