Produse exclusiviste de home&deco, cu reducere de 80%, de Black Friday pe Homeycomb.ro

Pentru prima dată, pe data de 29 noiembrie, de Black Friday, Homeycomb.ro își deschide porțile cu reduceri impresionante la produse de o calitate excepțională. Membrii Homeycomb sunt invitați de Black Friday să profite de cele mai mari discounturi ale anului la produse de home&deco, beauty și fashion!

Pe 29 noiembrie, Homeycomb pune la dispoziția membrilor săi peste 1.000 de produse, organizate în 24 de campanii, valabile doar în acea zi. Prețurile produselor pleacă de la 9.9 lei, iar discounturile vor ajunge până la 80%.

Cumpăratorii vor putea să profite de reduceri pentru a alege piese deosebite pentru casă sau pentru a-și completa listele de cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Membrii clubului vor fi răsfățați de Black Friday cu peste 1.000 de produse, de la mobilă italiană, la produse cosmetice, îmbrăcăminte și încălțăminte de lux de la firme de prestigiu, decorațiuni elegante, accesorii pentru baie și bucătărie sau gadgeturi inovative.

Homeycomb.ro a pregătit pentru această zi a reducerilor uimitoare un design special și produse atent alese.

Despre Homeycomb.ro

Homeycomb.ro este cel mai mare club privat de shopping online destinat produselor home&deco, fashion, beauty și nu numai, semnate de cei mai cunoscuți designeri. Doar membrii clubului Homeycomb au acces la aceste oferte exclusiviste, iar înscrierea se face online, rapid și este gratuită. Înscrieți-vă acum aici ca să fiți deja autentificați în cont înainte de a începe Black Friday la ei. Membrii clubului beneficiază de reduceri la colecții de design interior ale brandurilor de top din Italia, Germania, Franța, Grecia sau Brazilia. Gama de produse este în continuă creștere.

Despre Black Friday

Black Friday a devenit și în România un eveniment popular, impunându-se rapid mai ales în mediul online. Numeroase magazine se pregătesc pentru cea mai îndârjită competiție a anului: cine are cele mai mari reduceri și mai ales, care site reușește să facă față afluxului impresionant de vizitatori.

Nu pierde pe 29 noiembrie Black Friday la Homeycomb!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.