Sportul care nu se vede, dar se aude

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Campania Radio România continuă: Ești pasionat de sport și vrei să știi care e scorul chiar dacă nu ești pe stadion sau în fața televizorului? În noua grilă editorială de la Radio România, în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 18:30 și 19:00 ai emisiunea ”Contra-Cronometru”, dedicată exclusiv actualităților sportive. Iar sâmbătă și duminică seara, începând cu ora 19.00 și până la miezul nopții, la emisiunea ”Arena Națională” ai transmisiuni directe din fotbal. Mai mult, Radio România are exclusivitate radio pentru transmisiunile din campionatul de fotbal intern și pentru meciurile echipei naționale de fotbal. Aici ai toate frecventele Radio România: http://www.romania-actualitati.ro/rrapages/view/1454. Poţi să afli mai multe de pe pagina de Facebook Radio România, www.facebook.com/RadioRomania sau să intri pe site-ul romania-actualitati.ro.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend