Cum cumperi followeri pe TikTok și faci mai mulți urmăritori. De ce să o faci sau să NU o faci și ce riscuri implică?

Te-ai întrebat cum cumperi followeri pe TikTok atunci când numărul de urmăritori pe care îi ai a început să crească, dar parcă ai vrea să crească și mai repede? Sau poate ai vreun copil pasionat căruia vrei să-i faci un cadou.

Eu personal nu sunt de acord cu cumpărarea de urmăritori pe TikTok sau pe orice altă rețea socială, dar cel mai probabil dacă ai ajuns pe un astfel de articol nu te interesează asta și vrei o sursă sigură de cumpărare followeri.

Așa cum am făcut și cazul celebrelor articole de pe acest blog în care am vorbit despre cum cumperi followeri pe Instagram sau cum cumperi abonați pe YouTube, am studiat mult și subiectul cumpărării de urmăritori pe TikTok.

În acest articol îți voi povesti de unde poți să cumperi followeri pe TikTok cât de cât în siguranță (fără să trezești cu contul blocat de TikTok pentru că ai cumpărat urmăritori), cât costă să cumperi followeri pe TikTok și cum o faci.

Update cumpărare followeri pe TikTok

Probabil ai intrat pe acest articol doar pentru a afla cum cumperi followeri pe social media și nu vei avea răbdare să citești tot, așa că îți las aici acest link de la SMMImperium unde poți cumpăra followeri pe Instagram, abonați pe YouTube sau followeri pe TikTok. Am testat mai multe platforme interne sau internaționale și ei par cel mai ok, cu oferta variată la prețuri foarte bune și cu livrare excelentă.

Tutorial cumpărare followeri SMMimperium

Mai jos las și un video de pe canalul meu de YouTube în care am vorbit despre 3 motive pro și 4 motive contra să cumperi followeri (în general vorbind).

Iar dacă vrei să îți faci cont pe Binance cu 20% reducere, acesta este .

De unde cumpăr followeri pe TikTok

De unde cumpăr followeri pe TikTok

Dacă nu ai chef să citești un articol complet legat de cumpărarea de urmăritori pe TikTok și vrei direct să afli de unde poți să o faci, intră aici pe SMMimperium cumpără followeri pe TikTok de acolo. E o sursă ok.

Dacă vei căuta surse de cumpărare urmăritori, abonați, followeri pe TikTok sau cum vrei tu să le spui, vei găsi o grămadă de opțiuni pe internet. Eu am studiat mai multe site-uri din afară, analize și topuri înainte să recomand.

În plus, pentru că am vrut să testez pe propria piele cum funcționează tot procesul, am cumpărat pentru un client de-al meu care își dorea de mult (eu lucrez în marketing online din 2012) niște followeri pe TikTok.

Totul a fost ok, iar cel puțin la momentul scrierii acestui articol din anul 2021 despre cum cumperi followeri pe TikTok, recomandarea mea este ok. În plus, furnizorul recomandat are multe review-uri bune pe forumuri.

Cât costă să cumpăr urmăritori pe TikTok

Cât costă să cumpăr urmăritori pe TikTok

Nu este scump să cumperi followeri pe TikTok. De exemplu prețul pentru cumpărarea a 50 de urmăritori pe TikTok este de 2.19 dolari (9 lei). Cumpărarea a 100 de followeri pe TikTok costă 4.39 de dolari (18 lei).

Cut cât cumperi pachete mai mari de followeri pe TikTok, cu atât prețurile sunt mai avantajoase. De exemplu, pachetul cel mai scump, cel de 5000 de followeri costă 99.99 $, adică 0.02$ per follower, adică 0.08 lei per follower.

Prin comparație, cumpărarea de urmăritori pe Instagram costă cam la fel. Pentru 100 de followeri pe Instagram (12 lei). Pe YouTube e mai scump, 50 de subscriberi costând de exemplu 9.99 dolari (40 lei).

Pentru a beneficia de prețurile menționate mai sus pentru cumpărarea de abonați pe TikTok intră pe SMMimperium aici și din meniul din dreapta sus selectează TikTok și apoi Buy TikTok Followers.

Cum plătesc cumpărarea de urmăritori pe TikTok

Cum plătesc cumpărarea de urmăritori pe TikTok

Eu am încredere în companiile care oferă mai multe opțiuni de plată. De aceea, în cazul recomandării făcute de mine plata followerilor de TikTok se poate face prin 3 metode: Card Bancar, PayPal sau Apple Pay.

Cei de la Apple sunt binecunoscuți că au un sistem închis și sigur și nu acceptă sigla lor pe oriunde. Eu am plătit cu cardul, dar cum nu îmi place să-mi bag datele cardului bancar pe oriunde, lucrul ăsta mi-a dat siguranță.

De ce aș vrea mai mulți urmăritori pe TikTok

De ce aș vrea mai mulți urmăritori pe TikTok

TikTok este o rețea socială și funcționează pe baza oamenilor care o folosesc și urmăresc diverși creatori de conținut pe baza intereselor lor. Pe TikTok poți doar urmări ce îți place, poți crea conținut ușor și poți face ce vrei.

Mai mulți urmăritori pe TikTok înseamnă notorietatea mai mare, influență mai mare, o gașcă mai mare de amici sau o comunitate cu care împărtășești aceleași pasiuni și de ce nu, mai mulți bani.

Cine sunt followerii cumpărați

Cine sunt followerii cumpărați

Așa cum vom discuta mai pe larg în capitolul de mai jos, followerii pe TikTok pe care îi cumperi nu vor fi persoane reale care efectiv vor urmări ceea ce faci și nu vor reacționa cu inimioare pe TikTok la ceea ce faci.

Followerii cumpărați sunt persoane care și-au creat conturi special pentru a face această activitate. Alteori sunt ro(boți) care postează automat câteva videouri pe conturile lor ca să pară reale și sunt folosiți la asta.

Este foarte dificil să cumperi urmăritori pe TikTok reali care să fie interesați de ceea ce postezi tu, să comenteze, să reacționeze și să interacționeze. În general, urmăritorii falși cumpărați pe TikTok sunt din alte țări.

Cea mai bună metodă pentru a crește numărul de followeri pentru contul tău de TikTok este să postezi constant, într-un ritm echilibrat, și să te concentrezi pe calitatea și utilitatea conținutului pe care îl oferi.

Totuși, acest lucru necesită mai mult timp, iar unii dintre noi nu au suficientă răbdare pentru a vedea primele mii de urmăritori reali de pe TikTok obținuți pe merit prin muncă. Totuși lumea cumpără mulți followeri pe TikTok.

De ce totuși unii cumpără abonați pe TikTok

De ce totuși unii cumpără abonați pe TikTok

Așa că revine întrebarea din titlul de mai sus: de ce totuși lumea cumpără abonați pe TikTok? Fără să generalizez și să spun că toți au făcut asta, multe vedete de pe TikTok au recunoscut că la începuturi au cumpărat followeri.

De ce? Răsponsul e simplu și are un răspuns bazat pe psihologie umană comportamentală. Se numește conformism social. Adică, unde vezi că sunt mulți abonați, multe like-uri, multe vizualizări, ai tendința să acționezi.

De asta cele mai de succes covrigării sunt cele la care stau la rând oamenii. De asta cele mai de succes terase și restaurante sunt cele mai aglomerate și nu neapărat cele cu cea mai bună mâncare, prețuri sau servire.

Pentru că e un lucru simplu ce ține de psihologia marketingului. Nimeni nu vrea să fie singur în curtea școlii. Prin urmare nimeni nu vrea să fie primul care se abonează la un cont de TikTok neurmărit mai de nimeni.

Prin urmare, unii creatori de conținut pe TikTok cumpără followeri pe TikTok, cumpără vizualizări pe TikTok și cumpără inimioare pe TikTok tocmai din acest considerent. Un număr mare de followeri atrage un număr și mai mare.

De ce să NU cumperi followeri pe TikTok

De ce să NU cumperi followeri pe TikTok

Având în vedere tot ceea ce am discutat mai sus, motivul pentru care să nu cumperi urmăritori pe TikTok este unul evident. Nu este real, urmăritorii sunt falși, iar TikTok își poate schimba oricând politica și poți avea surprize.

Mai exact, este posibil ca o parte din urmăritorii cumpărați pe TikTok să dispară în timp deoarece TikTok îi va recunoaște ca boți sau ca diverse conturi false și le va închide contul. Este perfect normal și se va întâmpla.

De aceea, multe firme care vând followeri pe TikTok vor livra uneori (nu mereu) suplimentar față de cantitatea comandată de urmăritori, astfel încât să fii mulțumit. Singura problemă e că urmăritorii cumpărați nu-s reali.

Da, pe moment te va ajuta să capeți și mai mulți urmăritori reali, mai ales dacă te afli la început cu TikTok-ul, dar pe termen lung nu este o opțiune și o strategie viabilă de creștere organică a contului de TikTok.

Iar la final, la motive ca să nu, pe lângă aspectul moral la care eu țin foarte mult, cumpărarea de abonați pe TikTok nu îți va oferi contractele mult visate cu o firmă de marketing care să cumpere publicitate la tine pe cont.

Brandurile verifică conturile de TikTok

Brandurile verifică conturile de TikTok

Pentru că orice brand care se respectă va verifica înainte niște statistici legate de contul tău. Și dacă va vedea că ai mii de followeri dar ai doar câteva zeci de likeuri sau vizualizări își va da seama că ceva nu e ok.

Da, tot de unde ți-am lăsat eu linkuri mai sus poți cumpăra și likeuri la videouri pe TikTok sau poți cumpăra vizualizări la videouri pe TikTok. Dar întrebarea mea e cât te va ține bugetul să faci constant asta?

În orice caz, salvează acest articol pe care îl citești acum pe blogul meu la bookmark sau unde vrei tu, ca să te întorci mereu la el când vrei să cumperi, sau dacă vrei să îți explici unui prieten cum să o facă fără să scrii tu totul :)

Tutorial cumpărare followeri TikTok

Dacă ești o persoană mai puțin tehnică sau pur și simplu ești părintele unui copil și vrei să-i faci o surpriză acestuia cumpărându-i fani pe TikTok (așa cum mulți părinți cumpără subscriberi pe YouTube), vezi tutorialul de mai jos.

1 Cum cumperi followeri pe TikTok
1 Cum cumperi followeri pe TikTok
2 Cum cumpar followeri pe TikTok Tutorial
2 Cum cumpar followeri pe TikTok Tutorial
3 Cat costa sa cumpar urmaritori pe TikTok
3 Cat costa sa cumpar urmaritori pe TikTok
4 Cat costa 100 abonati pe TikTok
4 Cat costa 100 abonati pe TikTok
5 Cat costa abonati pe TikTok
5 Cat costa abonati pe TikTok
6 Tutorial cumparare followeri TikTok
6 Tutorial cumparare followeri TikTok
7 Introdu username TikTok
7 Introdu username TikTok
8 In 24 de ore primesti urmaritorii TikTok cumparati
8 In 24 de ore primesti urmaritorii TikTok cumparati

Cum cumperi likeuri pe TikTok

Poți cumpăra likeuri pe TikTok în același mod în care cumperi și followeri pe TikTok. În loc de username TikTok bagi linkul către videoul unde vrei inimioare. Prețurile sunt identice ca pentru abonați.

Gen 9 lei pentru 50 de likeuri.

Cum cumperi likeuri pe TikTok
Cum cumperi likeuri pe TikTok

Cum cumperi vizualizări pe TikTok

Cumpărarea de vizualizări pe TikTok este foarte interesantă pentru că are un preț și mai ok. Pentru 3 dolari (12-13 lei) cumperi 5000 de vizualizări la un videoclip pe TikTok. La fel, bagi linkul către video și plătești.

Cum cumperi vizualizari pe TikTok
Cum cumperi vizualizari pe TikTok

Cum faci bani din TikTok

Cum faci bani din TikTok

Sunt multe metode de a face bani din TikTok și sunt articole dedicate pentru asta. Acest articol este dedicat subiectului cumpărării de abonați pe tikTok, nu cum faci bani din TikTok. Așa că voi fi scurt la acest capitol.

 1. Influencer marketing – devii celebru, recomanzi lucruri, ești plătit.
 2. Postări sponsorizate – bani de la branduri ca să faci videoclipuri.
 3. Vinzi produse proprii – ai chiar tu ceva de vânzare și promovezi.
 4. Promovezi muzică – dacă ești artist, e un canal bun de promovare.
 5. Consultanță – dacă ești bun, poți vinde consultanță altora.
 6. Content creator – poți crea conținut pentru alte canale de TikTok.
 7. Vinzi conturi – faci conturi bune de TikTok, le crești și le vinzi.
 8. Obții donații – fanii pot cumpăra coins și ți le pot dona dacă te plac.
 9. TikTok manager – poți fi angajat de alții să le administrezi contul.
 10. TikTok Ads – încă nu e disponibil, dar vei putea câștiga bani din ads.

Păreri despre TikTok

Păreri despre TikTok

Așa cum scriam și în acest articol de la finalul anului 2020 cu trenduri de marketing și social media pentru anul 2021, TikTok este o rețea socială în creștere. Deși nu va detrona YouTube sau Instagram în 2021, va fi tare.

Mulți au păreri proaste despre TikTok și consideră această rețea socială una pentru copii, pentru persoane (adulte) infantile sau pentru cocalari și maneliști. Eu care am cont pe TikTok de ceva vreme, țin să contrazic asta.

Și pe YouTube sunt manele în trending dacă e să o luăm așa. Iar pe TikTok îți apare ceea ce urmărești. Dacă dai skip la manele, retardați și înjurături, îți apare conținutul care îți place pentru că TikTok învață ce îți place.

Eu spre exemplu intru rar pe TikTok. Poate o dată la două sau trei zile (pentru că mi-am oprit notificările și intru când vreau eu), dar atunci când intru urmăresc videouri scurte cu motoare, marketing online sau căței :)

Concluzie cumpărare abonați pe TikTok

Concluzie cumpărare abonați pe TikTok

Din punctul meu de vedere cel mai important lucru este să creezi conținut util, relevant și de calitate pentru nișa ta sau pentru comunitatea ta. Iar rezultatele nu vor înceta să apară. Încet și sigur vei avea succes.

Creșterea unui cont de social media, indiferent că vorbim de un profil de TikTok, un canal de YouTube sau un cont de Instagram trebuie să vină din pasiune, nu din disperare, nu din ego, nu din competiție.

Mereu când îți vine să te grăbești, amintește-ți că e un maraton, nu e un sprint. Și nu te temă dacă mergi încet. Teme-te doar dacă te oprești. Dacă vrei să cumperi followeri pe TikTok o poți face safe de aici momentan.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

44 de comentarii la „Cum cumperi followeri pe TikTok și faci mai mulți urmăritori. De ce să o faci sau să NU o faci și ce riscuri implică?”

 1. Cel mai bun si adevart articol despre cum sa cumperi followeri pe TikTok in 2023. Mereu ma intorc la el cand vreau sa cumpar pt ca mereu vad ca faci update cu idei noi si linkuri noi de provideri. Tocmai am cumparat acum in noiebrie folosind linkurile recomandate la inceputul articolului si sunt super multumita.

  Răspunde
 2. Multumesc pt update cu smm imperium, am cumparat si de la ei urmaritori de tiktok. Desi e mai complicat un pic, functioneaza perfect. Urmaresc si am salvat acest articol.

  Răspunde
 3. Foarte bun articol printre o gramada de reclame inutile pe care le-am gasit pe net. M-am abonat si la newsletter. Felicitari Ursan

  Răspunde
 4. Am cumparat followers pe tiktok din linkuri din acest articol in iunie anul asta si totul e super ok. recomand. si mi-am salvat articolul la favorite, ca am vazut de la altii care comenteaza pe aici ca faci updateuri des cu proivideri buni.

  Răspunde
 5. recomand cumpararea de followeri de pe tiktok de unde zice asta, ca am cumparat acum in aprilie 2023 si e totul ok. inainte miam mai luat tepe de la alte siteuri, dar ce recomanda omul asta in acest articol e f okk

  Răspunde
 6. am dat de acest articol de ceva vreme in urma, cand eram cu contul de tiktok la inceput si mi-a fost teama sa cumpar, dar am cumparat si totul e ok. Acum in anul 2023 am cautat sa vad daca sunt si alte nouatti la cumpararea de urmaritori pe tiktok si tot peste articolul tau dau si tot recomandarile tale sunt cele mai bune din toate celelalte r3ecomandari, chinezarii si prosteli de pe net. multumim pentru actualizarea contionutului. cumparat followeri tiktok in 2023. recomand.

  Răspunde
 7. cumparat followeri tiktok de la linjkul din acest articol si functioneaza super. am salvat articolul pt ca stiu ca faci updateuri periodice cu siteuri si surse bune

  Răspunde
 8. Bună Gabriel,
  Poate mai scrii un articol,la fel de profesionist și detaliat,despre cum să cumperi puncte /cadouri pentru TIK TOK ,desigur cele mai ieftine posibil.Multumesc.

  Răspunde
 9. Acest articol m-a salvat. Am cumparat followeri pe tiktok folosind linkul din el si totul a decirs super ok. Recomand.

  Răspunde
 10. Cel mai bun articol de cumparat followeri tiktok. Ma bucur ca nu am mers pe serviciile din reclame si am cautat bine pana am ajuns la acest articol si am cumparat la sigur. Bine, am tinut cont de tot ce zice autorul asa ca alegerea de acumpara followeri pe TikTok este a mea.

  Răspunde
 11. Am cumparat abonati pe tiktok in mai 2022 folosind linkul din acest articol si inca merge fara probleme. recomand siteul recomandat de acest blogger. Mai au si alte servicii pe acolo gen cumparat de inimi pe tiktok sau pe alte retele.

  Răspunde
 12. Foarte bun articol despre cumpararea de abomnati pe tiktok. Practic mi-ai salvat viata Ursane! Acum fiicamea e mai fericita ca i-am facut cadou niste abonati si i-am credcut contul.

  Răspunde
 13. Fetita mea este fan tiktok si isi doreste mereu sa creasca numarul de abonati la canulul ei de tiktok, mai ales ca are fan pageuri si alte prostii pe acolo. I-am cumparata abonati pe tiktok folosind linkul din acest articol si am salvat articolul asta la favorite ca sa mai cumpara abonati pe tiktok pentru fetita mea peste vreo luna. Apreciez abordarea si sinceritatea autorului. Stima

  Răspunde
 14. Am cumparata bonati pe TikTok pentru copilul meu folosindu-ma de acest tutorial foarte bun. Recomand si in 2022, poate fi un cadou foarte fain niste abonati pe tiktok pentru copil.

  Răspunde
 15. Cel mai bun tutorial cum cumperi abonati pe tiktok in 2022. Recomand. Mi-0am salvat linkul la acest articol ca sa cumpar cand mai fac rost de bani. Momentan tot ce am cumparata a fost livrat ok.

  Răspunde
 16. Am cumparat urmaritori pe TikTok si am crescut contul de TikTok al copilului folosind acest serviciu despre care autorul vorbeste in articol. Recomand, totul ok.

  Răspunde
 17. Daca vrei sa cresti contul de TikTok e posibil sa vrei sa cumperi niste urmaritori pe TikTok si e bine s-o faci dintr-o sursa cat de cat sigura ca sa nu ti se blocheze contul. Recomand acest articol despre cum cumperi followeri pe TikTok si serviciul recomandat. Eu sunt multumit. Stima

  Răspunde
 18. un articol excelent despre cumpararea de followeri pe tiktok. l-am citit si am decis san cumpar pentru contul copilui. recomand

  Răspunde
 19. foarte bun tutorialul de cumparare urmaritopri pe tiktok – explici foarte bine si pe intelesul oricui pana si un copil poate cumpara abonati pe tiktok daca are card :))

  Răspunde
 20. Acum o luna am intrat pe acest articol. Am cumparat putini abonati pe tiktok ca sa ma o obisnuiesc si sa vad cu merge. Am revenit si am cumparat din nou abonati pe tiktok de data asta mai multi. Totul super. Am zis ca tura asta las si comentariu. Recomand. Am salvat articolul. Sper sa nu-l stergi. Multumesc.

  Răspunde
 21. Omule multumesc mult pentru acest articol despre cum cumperi mai multi urmaritori pe tiktok. Am cumparat la inceput mai putini fabi pe tiktok ca sa vad cum este. Apoi am revenit la avest artciol pe care l-am salvat undeva ca sa cumpar mereu. Am cumparat urmaritori si acum contul meu este mult mai urmarit de persoane reale, asa cum zicei si tu. Daca lumea vede ca te urmaresc multi da follow. Sa cumperi followeri pe tiktok e un inceput bun. Toate cele bune si multumesc!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.