Cum cumpăr followeri pe Instagram

Înainte să-ți cumperi followeri pe Instagram te rog citește acest articol și îmi vei mulțumi mai târziu. Da, îți voi spune că nu este bine să îți cumperi urmăritori pe Instagram, dar, în final, dacă vei alege să cumperi followeri pe Instagram îți voi spune cum să o faci.

Pro sau contra cumpărare followeri pe Instagram?

Instagram este o rețea socială din ce în ce mai folosită. Am auzit multe companii care au renunțat complet la reclamele pe Facebook și s-au dedicat exclusiv promovării pe Instagram. Acest lucru atrage din ce în ce mai mulți oameni ce doresc să devină influenceri.

Iar unii dintre ei (probabil și tu, pentru că citești acest articol acum :)) doresc să aleagă calea ușoară, mai exact, să cumpere followeri pe Instagram sperând că un număr mare de urmăritori va atrage și mai mulți urmăritori, campanii plătite și în final, faimă.

Pro followeri mulți pe Instagram

Atenție, nu am scris pro cumpărare followeri pe Instagram, ci pro followeri mulți pe Instagram. Nu e unul și același lucru. Dar pe scurt, aspectele pozitive pe care le aduce un număr cât mai mare de urmăritori sunt evidente pentru oricine, oricât de experiementat e în domeniu:

 • Un număr mare de urmăritori pe Instagram atrage și mai mulți urmăritori pe principiul ”dacă atât de mulți oameni urmăresc contul ăsta de Insta, trebuie să o fac și eu” Nimeni nu va fi atras să fie singurul care urmărește un cont cu puțini followeri.
 • Un număr mare de urmăritori îți poate crește stima de sine, numărul de prieteni, conexiunile și influența în mod general. Există deja copii și adolescenți care câștigă și influențează mai mult decât părinții lor. Recomand totuși să urmărești Dilema Socială.
 • Un număr mare de urmăritori îți permite să te promovezi gratuit și ușor în cazul în care ai o afacere proprie. De asemenea, în funcție de nișa pe care activezi, îți va atrage în timp câteva campanii plătite din partea companiilor care aleg influencer marketing.

Contra cumpărare followeri Instagram

Sunt multe siteuri obscure care vând urmăritori pe Instagram și mulți oameni care doresc să-și crească rapid contul de Instagram aleg cel mai ieftin serviciu de cumpărare followeri pe Instagram. Pentru că atunci când ești la început probabil n-ai bani. Logic, nu? :)

Problema principală este că un serviciu de neîncredere poate să folosească boți prost setați ce îți vor da auto-follow pe Instagram sau pot să îți ia banii și să nu-ți livreze nimic. Prima problemă e că poți să te trezești cu contul de Instagram blocat și asta e grav.

Prin urmare, dacă ai ajuns să citești acest articol pentru că vrei să cumperi followeri pe Instagram dintr-o sursă de încredere cu riscuri cât mai mici de închidere sau blocare a contului și cu livrare reală (fără țeapă) poți alege Stormlikes.

Ți-am dat direct linkul și serviciul de vânzare de followeri, likeuri și vizualizări pe Insta ca în cazul în care vrei să ignori tot ce spun eu legat de a nu cumpăra followeri pe Instagram să nu te mai țin prea mult de vorbă în acest articol, pentru că oricum mă vei ignora :)

Revenind la motivele pentru care să NU cumperi followeri pe Instagram, rezumate la 5 mari motive, acestea ar fi:

 • Cumpărarea de followeri pe Instagram îți va aduce followeri din alte țări, de pe conturi false, în spatele cărora nu se află o persoană reală pe care să o poți infulența sau care să-ți dea likeuri la postări (tot de pe Stormlikes poți cumpăra și likeuri :))
 • Când cumperi urmăritori pe Instagram, vei avea un profil cu mulți urmăritori, dar cu puține likeuri, comentarii și interacțiuni la postări. Cine va ști să se uite la profilul tău, își va da seama dacă followerii tăi de pe Instagram sunt pe bune sau nu.
 • Prin urmare, eu ca și companie nu voi colabora cu tine influencer dacă îmi dau seama că ai urmăritori falși. Sau probabil o voi face o dată, îmi voi lua țeapă pentru că nu am avut vânzări sau conversii de pe urma campaniei și a doua oară nu mai pupi.
 • Followerii falși cumpărați vor dispărea treptat indiferent de unde îi cumperi. Pur și simplu algoritmii Instagram rulează continuu și detectează conturile care nu sunt reale sau care sunt operate de boți. Nu vei rămâne la nesfârșit cu urmăritorii cumpărați.
 • Nu știi niciodată cum își schimbă Instagram algoritmii, indiferent ce serviciu de încredere de cumpărare followeri pe Instagram vei alege. Astfel, te poți alege cu un cont de Instagram blocat sau suspendat temporar. Și e păcat, pentru că ai muncit.

Vei spune că toate vedetele și influencerii de pe Instagram au cumpărat fani pe Instagram la un moment dat. Da, este posibil. Și nu e lucru de mândrie. Dacă vei studia un pic diverse bloguri, vei observa cât de criticate sunt aceste persoane.

Totuși, dacă vrei să urmezi această rețetă, să știi că nu este suficient să cumperi followeri pe Instagram, likeuri sau vizualizări. Pentru a avea succes pe Instagram trebuie ca indiferent de situație să urmezi acești 3 pași:

 1. Să postezi constant (des) conținut de calitate, relevant și util pentru nișa/comunitatea ta.
 2. Să optimizezi conținutul prin hashtag-uri relevante, diverse campanii sau giveaway-uri.
 3. Să îți pese de comunitatea ta și să interacționezi cât mai mult cu ea în toate mediile.

De unde cumperi followeri pe Instagram

Lucrez în marketing de mulți ani și lucrez cu multe companii. Sunt multe persoane care vin direct la mine și mă întreabă fără rețineri: De unde cumpăr followeri pe Instagram? Răspunsul meu e mereu același: NU cumpăra followeri pe Instagram.

Deseori, și răspunsul lor e tot același: Da, da, știu, știu. Dar totuși, dacă mi-aș asuma toate aceste riscuri și aș vrea să cumpăr urmăritori pe Instagram, de unde să o fac? Ei bine, pentru ei am făcut cumva acest articol. Ok, poți încerca să cumperi de pe Stormlikes.

Cum cumperi followeri pe Instagram

Procesul de cumpărare e relativ simplu. Ai nevoie de un cont de Instagram (cel pe care dorești să-l crești), o adresă de email și un card bancar, PayPal sau Apple Pay pentru a plăti. Introduci contul, adresa de email și plătești.

Ți se va deschide automat un cont pe baza adresei de email introduse ca să îți poți gestiona comenzile de followeri sau likeuri pe Insta și aia e. Cam în 24 de ore vei vedea primele cifre noi. Și cam aia e. Trei clikuri and it`s done.

Concluzie cumpărare followeri Instagram

Am făcut acest lucru pentru anumite conturi care au insistat. Da, trebuie să recunosc asta. Pentru că există două tipuri de marketeri: cei care recunosc că au făcut un anumit lucru interzis și cei care nu recunosc :)

Dar recunosc că nu am obținut nici un rezultat remarcabil doar cumpărând pe anumite conturi de Instagram urmăritori. Poate că au ajutat doar la a încuraja oameni reali să dea follow pe principiul dacă urmăresc mulți, hai să urmăresc și eu.

Însă nimic nu înlocuiește crearea de conținut de calitate, interacțiunea cu oamenii și strategia de creștere pe termen lung. Prin urmare, eu nu recomand cumpărarea de fani pe Instagram pentru că în afară de un număr, nu îți va aduce rezultate.

Iar când zic rezultate, mă refer la vânzări, conversii sau contracte de publicitate. Cumpărarea de followeri pe Instagram nu îți va aduce nimic din toate astea, pentru că, după cum spuneam, acei followeri nu sunt oameni reali pe care să îi poți influența. Nu au inimi și portofele :).

Dacă ai întrebări legate de subiectul cumpărării de urmăritori pe Instagram, nu ezita să-mi lași un comentariu la acest articol. Dacă mă pricep, îți voi răspunde personal cu drag. Dacă nu, sigur se va găsi altcineva să-ți răspundă.

Apropo, dacă ești o persoană reală, dă-mi un follow pe Instagram. A… și am și TikTok :)

5 comentarii la „Cum cumpăr followeri pe Instagram”

 1. Misto articol. Am cumparat cativa pe riscul meu acum si vad care e treaba. Daca nu revin cu un comentariu aici in care sa te anjur cel mai probabil a functionat! :)))))

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.