Cum cumpăr abonați pe YouTube și ce riscuri implică – Tutorial complet

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Înainte să-ți cumperi abonați pe YouTube și să-ți crești rapid canalul de YouTube citește acest articol și sigur îmi vei mulțumi mai târziu. Da, eu voi face pe lupul moralist și îți voi spune să nu-ți cumperi subscriberi YouTube.

Dar oricum o vei face :), așa că măcar să o faci dintr-un loc cât de cât mai sigur (dacă îl putem numi astfel) ca să nu te trezești cu canalul tău te YouTube blocat pentru că ai cumpărat abonați din surse obscure pe un dolar.

Pro sau contra cumpărare abonați YouTube

Cum cumpar abonati pe YouTube

Atunci când vrei să crești rapid canalul de YouTube și să dobândești mai mulți oameni care ți-au apăsat butonul de subscribe și eventual au apăsat clopoțelul pentru notificări, poți fi tentat să cumperi abonați pe YouTube.

Există mai multe modalități de a-ți crește natural canalul de YouTube și printre acestea se numără promovările pe alte canale, concursurile sau giveaway-urile, comentariile la alte videoclipuri și campaniile plătite.

Astăzi vom vorbi în mod special despre o întrebare ce stă pe buzele fiecărei persoane care vrea să aibă succes pe această platformă socială video: ”cum cumpăr abonați pe YouTube”. Dacă te grăbești, fă-o de pe Stormviews.

Pro mulți abonați pe YouTube

Cum cumperi abonati pe YouTube

După cum vezi, am scris pro abonați mulți pe YouTube, nu pro cumpărare abonați pe YouTube. Atunci când ai abonați mai mulți pe YouTube poți genera o grămadă de vizualizări, parteneriate și bani din YouTube.

Să fim serioși, mulți YouTuberi aflați la început de drum sunt inspirați (uneori foarte fals) de alți YouTuberi că se câștigă bani grei din YouTube foarte ușor. Așa e, se câștigă bani mulți din YouTube, dar deloc ușor.

Prin urmare, mulți YouTuberi aflați la început de drum sunt tentați să aleagă calea mai rapidă din lipsă de răbdare și să cumpere subscriberi pentru a-și crește canalul de YouTube. La fel ca și cumpărarea de followeri pe Instagram.

Avantajele de a avea mulți abonați la canalul de YouTube sunt evidente: obții mai multe vizualizări, mai multe comentarii, mai mulți fani, mai multe parteneriate cu firme care vor reclamă la tine și mai mulți bani.

Contra cumpărare abonați YouTube

Cum cumpar abonati pe YouTube si cat costa

Motivele pentru care eu personal sunt împotriva cumpărării de abonați pe YouTube sunt trei mari și late. Și (eu lucrând în marketing online din 2012) le zic tuturor clienților mei care vor să cumpere subscriberi YouTube.

 1. Nu este moral să cumperi abonați pe YouTube – în primul rând cumpărarea de abonați pe YouTube nu este morală. Nu este reală. Acei abonați nu reprezintă abonații tăi reali, numărul tău real de oameni care te urmăresc. Este o minciună și minciunile nu sunt în regulă.
 2. Riști să-ți fie afectat contul de YouTube – atunci când cumperi abonați pe YouTube sau când cumperi vizualizări pe YouTube, algoritmii lor își pot da seama că sunt roboți, vizualizări sau urmăritori fake. Prin urmare, dacă exagerezi, riști blocarea unor videoclipuri.
 3. Engagementul este mic sau zero – aici e logic. Dacă urmăritorii tăi sunt fake, este clar că ei nu există cu adevărat și nu vor interacționa cu conținutul tău. Dacă vezi un cont cu 100 K subscriberi și 100 de likeuri este clar că ceva e putred în Danemarca pe acolo.

De ce totuși se cumpără abonați pe YouTube

Este sigur sa cumperi abonati pe YouTube

Aș generaliza și aș spune că toată lumea a cumpărat abonați pe YouTube la un moment dat. Dar nu pot face asta. Așa că voi spune că o mare majoritate din vedetele de astăzi de pe YouTube au cumpărat abonați pe YouTube.

Unii au și recunoscut asta prin diverse interviuri. De ce? Nimeni nu vrea să fie singur în curtea școlii. Prin urmare, dacă cineva intră pe un video bun de-al tău și îi place, sunt șanse mici să-ți dea subscribe dacă ai 120 de abonați.

Însă dacă vede că ai un canal de YouTube cu câteva mii de subscriberi, orice om care va vedea un videoclip de-al tău și îl va aprecia, sunt șanse cu 87% mai mari să se aboneze la canalul tău de YouTube pe loc.

Acest lucru se numește în psihologie și în psihologia marketingului conformism social. Unde sunt mai mulți tindem să credem că e mai bine și mergem acolo. De asta se stă la rând la unele covrigării și la altele nu :)

De unde cumpăr abonați pe YouTube

Cat costa sa cumpar abonati pe YouTube

Există foarte multe website-uri pe internet care vând abonați pe YouTube, vizualizări pe YouTube și chestii de genul acesta. La o primă căutare pe Google vei vedea câteva reclame românești și apoi articolul ăsta :)

Și pentru că ai fost suficient de inspirat să dai click pe acest articol de pe blogul meu și să-l citești până aici, vei afla lucruri importante despre cumpărarea de abonați pe YouTube și cumpărarea de vizualizări.

Dacă îți intensifici căutările de informații legate de acest subiect (am făcut-o eu pentru tine, dacă tot am scris acest articol) prin afara țării, vei observa că oferta de vânzare de abonați pe YouTube este foarte diversificată.

Sunt foarte multe website-uri și topuri de servicii care vând abonați pe YouTube. Eu am ajuns să aflu despre Stormviews din acestea, dar și de la compania soră care vinde abonați pe Instagram, Stormlikes.

Se pare că cei de la Stormviews sunt cei care oferă servicii de cumpărare abonați YouTube și cumpărare vizualizări YouTube cât de cât de încredere, dacă putem să ne exprimăm astfel, pentru că oricând pot apărea modificări.

Update: Cum cumpăr subcriberi YT Video

Pentru cei care preferă o versiune audio video a acestui articol, vă invit să urmăriți și vlogul de mai jos în care am discutat mult mai pe larg despre subiectul cumpărării de subscriberi pe YT.

Cum cumpăr abonați pe YouTube

De unde cumpar abonati pe YouTube

Dacă ești un utilizator cât de cât priceput al internetului, vei putea cumpăra abonați pe YouTube, vizualizări pe YouTube sau chiar Like-uri pe YouTube urmărind instrucțiunile mele de mai jos.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare legate de cumpărarea de like-uri pe YouTube, cumpărarea de vizualizări pe YouTube sau cumpărarea de abonați pe YouTube, mergi un pic mai jos pentru tutorialul cu imagini.

 1. Intră pe Stormviews apăsând pe linkul albastru oriunde îl găsești în acest articol de pe blog, că toate le-am pus să ducă pe homepage.
 2. Apeși butonul Buy Subscribers pentru abonați, Buy Views pentru vizualizări sau Buy Likes pentru cumpărarea de Likeuri pe YouTube.
 3. Selectezi ce plan dorești, în funcție de bugetul tău. Poți începe cu cel mai ieftin ca să nu riști mare lucru și să te convingi că livrează.
 4. Bagi linkul către canalul tău de YouTube (fiecare canal are un link unic), te asiguri că ai selectat numărul de abonați și apeși Continue.
 5. Selectezi metoda de plată dorită: card bancar, Apple Pay sau PayPal (în funcție de ce ai la îndemână) și apeși Pay Now.
 6. După ce plata a fost procesată vei primi un mesaj de confirmare, iar în aproximativ 24 de ore vei începe să vezi abonați noi.

Tutorial cumpărare subscriberi YouTube

Riscuri cumparare abonati pe YouTube

În cazul în care ai nevoie de un tutorial de cumpărare abonați YouTube într-o formă mai vizuală, poți urmări imaginile de mai jos pe care le-am făcut cu fiecare pas din procesul de achiziție subscriberi YouTube.

1 Apesi pe linkul Stormviews
1 Apesi pe linkul Stormviews
2 Apesi butonul Buy Subscribers
2 Apesi butonul Buy Subscribers
3 Selectezi ce plan de cumparare abonati pe YouTube doresti
3 Selectezi ce plan de cumparare abonati pe YouTube doresti
4 Bagi linkul catre canalul tau de YouTube
4 Bagi linkul catre canalul tau de YouTube
5 Platesti abonatii pe YouTube cu card, PayPal sau Apple Pay
5 Platesti abonatii pe YouTube cu card, PayPal sau Apple Pay
6 Plata este confirmata
6 Plata este confirmata
7 Comanda este confirmata
7 Comanda este confirmata

De ce Stormviews ar fi ok și altele nu?

Cum sa cresc canalul de YouTube

Nu am zis că Stormviews ar fi ok pentru cumpărarea de abonați pe YouTube și alte servicii nu ar fi ok. Singurul motiv pentru care recomand acest serviciu este simplul fapt că l-am folosit personal pentru clienți care au insistat.

Un alt motiv pentru această ”recomandare” (în ghilimeele recomandare, pentru că eu nu recomand cumpăratul de abonați pe YouTube) este că majoritatea site-urilor și review-urilor din afara țării îi recomandă pozitiv.

Un mic disclaimer ar fi că atât YouTube, cât și Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok și alte rețele sociale își pot schimba oricând politica și pot adopta diverse măsuri mai mult sau mai puțin permisive față de asta.

Cu alte cuvinte, indiferent de unde vei alege să cumperi abonați pe YouTube sau urmăritori pe Instagram, o faci pe propria ta răspundere, nu pe a mea. Pe lângă faptul că eu (subliniez) nu recomand cu drag asta :)

Când cumpăr subscriberi se abonează boți?

Sfaturi Youtuberi incepatori

Pe scurt, cam da. La cât de ieftini sunt abonații pe YouTube (bani dați în raport cu numărul primit) sau urmăritorii pe Instagram (de care povesteam aici) este clar că 80% – 90% din noii tăi abonați vor fi boți.

Adică nu te aștepta ca noii abonați să-ți dea like-uri la videoclipuri sau să-ți comenteze la ele. Bine, probabil nici nu te așteptai la asta pentru că tu vrei doar un număr mai mare de abonați care să atragă abonați reali.

Pentru YouTube nu există un serviciu de creștere organică a numărului de abonați cum există pentru Instagram. De exemplu, dacă nu vrei să cumperi urmăritori pe Insta și vrei să se ocupe cineva de contul tău, ai Upleap.

Upleap este un serviciu de creștere și gestionare a contului de Instagram folosit și de companii precum BMW, Forbes sau IKEA. Nu postează ei în locul tău, dar ai un manager dedicat care îți va crește contul de Instagram.

Probabil voi povesti mai multe despre acest serviciu într-un articol viitor de pe blogul meu, așa că te poți abona la newsletter ca să te anunț. Ideea de bază că nu există (încă) un serviciu precum Upleap pentru YouTube.

Cum cumpăr vizualizări pe YouTube

Cum cumpar vizualizari pe YouTube

Poți cumpăra vizualizări pe YouTube tot de pe Stormviews, adică de acolo de unde vei cumpăra și abonați noi pe YouTube. De asemenea, poți cumpăra și Likeuri la anumite videoclipuri de-ale tale de pe YouTube.

De ce aș vrea să am mai multe vizualizări pe YouTube

Eu nu credeam asta, dar am rămas surprins să aflu cât de multe persoane se uită mai întâi la numărul de vizualizări pe care le are un videoclip de pe YouTube înainte să-l urmărească. Multe vizualizări aduc și mai multe.

De ce aș vrea să am mai multe Likeuri pe YouTube

Likeurile sunt indicator de calitate a conținutului. Dacă tu promovezi ceva, multe vizualizări și multe likeuri la acel videoclip aduc primul rând mai multă încredere și în al doilea rând mai multe likeuri organice.

Cum se câștigă bani din YouTube

Cum cumpar likeuri pe YouTube

Banii din YouTube se câștigă din foarte multe metode și dacă ai o bază solidă de abonați, vizualizări, likeuri și comentarii poți face o carieră frumoasă din YouTube făcând ceea ce îți place. Implică muncă, dar merită.

 1. Poți câștiga bani din YouTube prin reclamele care apar la tine prin vloguri. Acele reclame sunt băgate de serviciul YouTube de reclame dacă și tu dorești asta, bineînțeles. Când cineva le privește, le privește mai mult sau dă click pe linkul promovat, tu faci bani. Cu cât mai multe vizualizări și clickuri, cu atât mai mulți bani.
 2. Poți câștiga bani din YouTube prin plasarea de produse. Dacă tu ai o audiență interesată de ceva (să zicem ghete de urcat pe munte) și ești popular, atunci o firmă de ghete de munte poate veni la tine și îți poate oferi bani și produse, astfel încât tu să porți și să folosești acele produse în videoclipurile tale.
 3. Poți câștiga bani din YouTube prin marketing afiliat. marketingul afiliat este un fel de reclamă mai directă pe care tu o faci abonaților. De exemplu faci un review la o tastatură de gaming și pui linkul tău de afiliat în descriere. Dacă cineva cumpără tastatura sau ceva de pe magazinul ăla online, tu iei un comision. Detalii aici.
 4. Poți câștiga bani din YouTube prin reclame directe. Ca Youtuber renumit poți avea campanii directe cu diverse branduri mari sau mici care fac contracte cu tine ca să vorbești despre produsele lor. Că e vorba de Coca-Cola, Nike, Asus sau un simplu joc pentru copii, nu contează. Dacă audiența se potrivește e ok.
 5. Poți câștiga bani din YouTube prin promovări. Dacă ai un canal mare de YouTube și ești un Youtuber cunoscut poți promova prin videoclipuri sau liveuri alți Youtuberi care sunt dispuși să plătească sume gen 5 euro, 10 euro, 50 de euro sau mai mult prin TipeeeStream sau alte platforme similare. Atenție totuși la țepari.

Există probabil și mai multe metode de a face bani din YouTube, dar acest articol este despre cum cumperi abonați pe YouTube, așa că ne vom concentra pe acest subiect principal în articol.

Concluzie cumpărare abonați YouTube

Recomandari cumparare abonati YouTube

Așa cum oamenii fac unele lucruri știind că nu le face bine și tot o fac, așa și tu probabil vei cumpăra abonați pe YouTube dacă ai căutat și ai găsit un astfel de articol. Ai citit probabil dezvantajele și vrei să continui.

Te înțeleg. Este alegerea ta. Însă dacă tot cumperi subscriberi la canalul tău de YouTube, fă-o din surse cât de cât sigure și verificate. Adică de pe Stormlikes, de aici de unde am direcționat și eu alți clienți să-și cumpere.

În orice caz, oricâți bani vei avea de cumpărat urmăritori pe YouTube, nimic nu înlocuiește conținutul relevant și de calitate pentru abonații tăi. Concentrează-te să ai un canal de YouTube bun și rezultatele vor veni.

Plus răbdare. Creșterea stabilă e un maraton, nu un sprint.

Promovează-ți canalul de YouTube aici

Pareri cumparare abonati YouTube

Lasă un comentariu decent în care să spui dacă ai un canal de YouTube, să te semnezi cu el în comentariu și să ne povestești pe scurt ce tip de conținut produci, cui se adresează, despre ce este vorba etc.

Printr-un comentariu la acest articol ai ocazia să te promovezi gratuit și față de alți YouTuberi, deoarece acest articol este citit zilnic de zeci sau sute de YouTuberi care caută pe Google cum să cumpere abonați pe YouTube.

Atenție, nu voi aproba comentariile de tip spam în care doar te semnezi George și dai un link la canal. Comentariul tău trebuie să includă măcar o foarte scurtă descriere a canalului tău de YouTube.

O să încep eu cu un exemplu :)

Exemplu comentariu promovare canal YouTube

Salutare tuturor! Eu mă numesc Gabriel Ursan, sunt din Galați și sunt pasionat de tehnologie, internet, marketing, stil de viață și de motociclism enduro. Canalul meu de YouTube este: https://m.youtube.com/c/gabrielursanvlog


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

35 de comentarii la „Cum cumpăr abonați pe YouTube și ce riscuri implică – Tutorial complet”

 1. Încep eu primul :) Sunt Gabriel Ursan, sunt soț și tată de fetiță, am 34 de ani, sunt din Galați și fac vloguri despre internet, marketing, stil de viață sănătos, viață în general și uneori metode de slăbit (am slăbit mult). În timpul liber mă dau cu motorul enduro și uneori (mai rar) mai public și despre motociclism. Poți vedea ce am făcut până acum și te poți abona la canalul meu de YouTube cu un click aici: https://m.youtube.com/c/gabrielursanvlog Mulțumesc și aștept să aflu mai multe și despre canalul tău de YouTube!

  Răspunde
 2. Am comandat acum 100 de abonati. daca nu ma intorc inapoi sa te injur inseamna ca a functionat bine :)) Mersi pentru articol.

  Răspunde
 3. Foarte bun articol. La final ma asteptam sa vinzi vreun curs sau ceva gen cum sa faci bani pe net sau cum sa faci bani pe Youtube :) M-am abonat la newsletter la mailul de Duminica ca sa vad ce mai scrii.

  Răspunde
 4. Uite cum m-ai facut sa ii fac un super cadou copilul de Mos Craciun :) Are un canal de YouTube si stiu ca isi doreste asa ca i-am cumparat 100 de abonati ieri si astazi deja ii are. Este foarte fericita!

  Răspunde
  • Uite că nu m-am gândit la asta :) Mi-ai dat o idee de promovare a articolului ăsta și către părinți care doresc să cumpere copiiilor abonați pe YouTube. Deși nu știu cât de ok este. Important e să discutați cu copilul și să-i spuneți că e o chestie de moment și că pe viitor va trebui să se străduiască să obțină abonați organic. Dar cum Moșul vine o singură dată pe an, va înțelege cadoul probabil :) Mult succes!

   Răspunde
  • Si eu i-am cumparat fetitei mele abonati la YouTube, ce conicidenta :) Totul ok. Recomand. e fericita!

   Răspunde
 5. Initial cand am vazut cat costa sa cumperi abonati pe yt am zis pas, dar am mai citit si am revenit la linkul din recomandarea ta. Da 10 dolari pentru 50 de subscriberi de yt curati e ok. ca pret.

  Răspunde
 6. Nu prea am vazut canale de youtube promovate aici pt ca majoritatea nu vor sa se afle ca au cumparat abonati pentru a creste canalul de yt =)))

  Răspunde
  • Salut Gigi! Nu este necesar să ai bani. Important este să faci conținut util și de calitate pentru nișa ta urmăritori și să ai răbdare. Iar rezultatele nu vor înceta să apară. Succes!

   Răspunde
 7. Salut.Gabriel,esti fenomenal!Ma numesc Cristi! Am 34 de ani lucrez in constructii.dar in timpul liber imi petrec timpul in fata Pc-ului.este hoby-ul de mic copil .Imi place in special navigarea si cautare de lucruri noi pe internet,insa pe canalul meu proaspat nascut:) editez diverse lucruri interesante,lucruri noi sau ciudate dar si muzica! :)) Momentan nu am bani sa imi cumpar abonati.insa celor care imi vede comentariul si se aboneaza sau imi lasa un like ,am sa-i multumesc anticipat cu mult drag!.Va las pe voi sa decideti daca merita canalul meu cativa abonati,Va pup!
  https://www.youtube.com/channel/UCVEU0GWvJgBgIe-sArPrIQg/featured

  Răspunde
 8. Vă salut! Sunt Silviu și am pasiunea de a distribui pe yotube diferite mesaje cu conținut creștin. Respect orice religie și niciodată nu lovesc în oamenii care cred altfel decât mine. Sunt preocupat ca în mesaje scurte să încerc să încurajez oamenii și să-i motivez la o viață trăită cu demnitate. Dacă doriți să vă abonași la canalul meu, cu mult drag vă primesc.
  https://www.youtube.com/channel/UCG1LQiRd5_rDhcBO6PZGoXQ

  Răspunde
 9. Probabil cel mai bun articol despre cum cumperi abonati e youtube in 2021. L-am recomandat si proetenilor mei. Am cumparat prima data mai putini abonati si acum m-am intors ca sa cumpar mai multi abonati la canalul meu de youtube. Totul e super. Am primit abonatii in una sau doua zile. Prea tare. Si dupa o luna pot spune ca au ramas si ca contul meu de youtube nu a fost deoc afectat. Ba din contra. Parca vin si mai multi abonati dupa aia pt ca lumea vede ca am deja cativa abonati si se aboneaza.

  Răspunde
 10. Esti foarte tare cu acest articol legat de cum cumperi abonati pe youtube. Nu credeam ca sunt in Romania asemena articole ca in afara pe care le gasesti de o icei in engleza si uneori te chinui sa le intelegi. Felicitari.

  Răspunde
 11. Sunt daniel Havrince și fac clipuri video cu woodworking și diy. Nu vorbesc în clipuri și mă adresez cu titluri în engleză, dar pun și traduceri in română. Am folosit acum 2 sau 3 ani servicii de cumpărare abonați și Views și pe termen lung m-au afectat, in sensul că nu sunt băgat în seamă de Youtube așa bine că un canal nou.
  Canalul e aici: https://youtube.com/danielh

  Răspunde
 12. Si eu am cautat mult cum sa cumpar abonati pe youtube in siguranta fara sa-mi inchida youtube contul dar cand am dat de articolul tau de pe blog m-am lamurit. Majoritatea celor care prezinta pe youtube cum sa cumperi mai multi abonati, cum sa faci si cum sa dregi au inters sa cumperi si iti prezinta doar avantaje.e Mie mi-a placut ca tu ai prezentat si dezavantajele cumpararii de abonati pe youtube, ce implica asta si asa mai departe. Macar sa ne facem o asteptare corecta cand cumparam subscribari. Si apropo, linkul catre serviciul de cumprarae subscriberi pe youtube recomandaqt in acest articol inca functioneaza si e super de actualitate. Am cumparat ieri abonati noi la canalul meu de youtube si au livrat azi toti abonatii noi.

  Răspunde
 13. am revenit cu informatii despre cumpararea de subscriberi de pe youtube pentru ca vreau sa mai cumpar si mi-am salvat acest articol de-al tau ca sa fiu sigura ca mereu cumpar de la serviciile corecte >))

  recomand acest serviciu de cumprare de abonati youtube. am cumparat in mai 2021

  Răspunde
 14. am cumparat subscriberi pe youtube folosind serviciul recomandat de tine si sunt multumita. costa un pic mai mult decat alte servicii de cumparare abonati youtube din tara sau din afara, dar macar sunt de calitate si stiu ca youtube nu imi va inchide contul

  Răspunde
 15. fata de tiktok sau instagram unde cumprararea de followeri e mai simpla, pe youtube e mai riscant sa cumperi abonati. Recomand ce zice okmul asta in articol si recunosc ca am folosit serviciul lui de cumparare abonati pe youtube pentru a creste un pic contul.

  Răspunde
 16. Sunt de acord cu discutiile de pe aici. Toata lumea se uita mai intai sa vada cati k subscriberi ai la youtube, mai ales copiii. Ca sa poti strange mai multi abonati reali la youtube merita un pic impulsionat ca sa cumperi niste subscriberi. E ok recomandarea de firma.

  Răspunde
 17. am un vlog pentru copii si am cumparat subscriberi fara probleme folosind linkurile si tutorialul din acest articol gg – m-am abonat si la canalul tau Gabriel!

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend