Cum cumpăr abonați pe YouTube și ce riscuri implică – Tutorial complet

Înainte să-ți cumperi abonați pe YouTube și să-ți crești rapid canalul de YouTube citește acest articol și sigur îmi vei mulțumi mai târziu. Da, eu voi face pe lupul moralist și îți voi spune să nu-ți cumperi subscriberi YouTube.

Dar oricum o vei face :), așa că măcar să o faci dintr-un loc cât de cât mai sigur (dacă îl putem numi astfel) ca să nu te trezești cu canalul tău te YouTube blocat pentru că ai cumpărat abonați din surse obscure pe un dolar.

Update cumpărare subscriberi pe YouTube

Probabil ai intrat pe acest articol doar pentru a afla cum cumperi followeri pe social media și nu vei avea răbdare să citești tot, așa că îți las aici acest link de la SMMImperium unde poți cumpăra followeri pe Instagram, abonați pe YouTube sau followeri pe TikTok. Am testat mai multe platforme interne sau internaționale și ei par cel mai ok, cu oferta variată la prețuri foarte bune și cu livrare excelentă.

Tutorial cumpărare abonați YouTube

Mai jos las și un video de pe canalul meu de YouTube în care am vorbit despre 3 motive pro și 4 motive contra să cumperi followeri (în general vorbind).

Iar dacă vrei să îți faci cont pe Binance cu 20% reducere, acesta este .

Pro sau contra cumpărare abonați YouTube

Cum cumpar abonati pe YouTube

Atunci când vrei să crești rapid canalul de YouTube și să dobândești mai mulți oameni care ți-au apăsat butonul de subscribe și eventual au apăsat clopoțelul pentru notificări, poți fi tentat să cumperi abonați pe YouTube.

Există mai multe modalități de a-ți crește natural canalul de YouTube și printre acestea se numără promovările pe alte canale, concursurile sau giveaway-urile, comentariile la alte videoclipuri și campaniile plătite.

Astăzi vom vorbi în mod special despre o întrebare ce stă pe buzele fiecărei persoane care vrea să aibă succes pe această platformă socială video: ”cum cumpăr abonați pe YouTube”. Dacă te grăbești, fă-o de pe SMMimperium.

Pro mulți abonați pe YouTube

Cum cumperi abonati pe YouTube

După cum vezi, am scris pro abonați mulți pe YouTube, nu pro cumpărare abonați pe YouTube. Atunci când ai abonați mai mulți pe YouTube poți genera o grămadă de vizualizări, parteneriate și bani din YouTube.

Să fim serioși, mulți YouTuberi aflați la început de drum sunt inspirați (uneori foarte fals) de alți YouTuberi că se câștigă bani grei din YouTube foarte ușor. Așa e, se câștigă bani mulți din YouTube, dar deloc ușor.

Prin urmare, mulți YouTuberi aflați la început de drum sunt tentați să aleagă calea mai rapidă din lipsă de răbdare și să cumpere subscriberi pentru a-și crește canalul de YouTube. La fel ca și cumpărarea de followeri pe Instagram.

Avantajele de a avea mulți abonați la canalul de YouTube sunt evidente: obții mai multe vizualizări, mai multe comentarii, mai mulți fani, mai multe parteneriate cu firme care vor reclamă la tine și mai mulți bani.

Contra cumpărare abonați YouTube

Cum cumpar abonati pe YouTube si cat costa

Motivele pentru care eu personal sunt împotriva cumpărării de abonați pe YouTube sunt trei mari și late. Și (eu lucrând în marketing online din 2012) le zic tuturor clienților mei care vor să cumpere subscriberi YouTube.

 1. Nu este moral să cumperi abonați pe YouTube – în primul rând cumpărarea de abonați pe YouTube nu este morală. Nu este reală. Acei abonați nu reprezintă abonații tăi reali, numărul tău real de oameni care te urmăresc. Este o minciună și minciunile nu sunt în regulă.
 2. Riști să-ți fie afectat contul de YouTube – atunci când cumperi abonați pe YouTube sau când cumperi vizualizări pe YouTube, algoritmii lor își pot da seama că sunt roboți, vizualizări sau urmăritori fake. Prin urmare, dacă exagerezi, riști blocarea unor videoclipuri.
 3. Engagementul este mic sau zero – aici e logic. Dacă urmăritorii tăi sunt fake, este clar că ei nu există cu adevărat și nu vor interacționa cu conținutul tău. Dacă vezi un cont cu 100 K subscriberi și 100 de likeuri este clar că ceva e putred în Danemarca pe acolo.

De ce totuși se cumpără abonați pe YouTube

Este sigur sa cumperi abonati pe YouTube

Aș generaliza și aș spune că toată lumea a cumpărat abonați pe YouTube la un moment dat. Dar nu pot face asta. Așa că voi spune că o mare majoritate din vedetele de astăzi de pe YouTube au cumpărat abonați pe YouTube.

Unii au și recunoscut asta prin diverse interviuri. De ce? Nimeni nu vrea să fie singur în curtea școlii. Prin urmare, dacă cineva intră pe un video bun de-al tău și îi place, sunt șanse mici să-ți dea subscribe dacă ai 120 de abonați.

Însă dacă vede că ai un canal de YouTube cu câteva mii de subscriberi, orice om care va vedea un videoclip de-al tău și îl va aprecia, sunt șanse cu 87% mai mari să se aboneze la canalul tău de YouTube pe loc.

Acest lucru se numește în psihologie și în psihologia marketingului conformism social. Unde sunt mai mulți tindem să credem că e mai bine și mergem acolo. De asta se stă la rând la unele covrigării și la altele nu :)

De unde cumpăr abonați pe YouTube

Cat costa sa cumpar abonati pe YouTube

Există foarte multe website-uri pe internet care vând abonați pe YouTube, vizualizări pe YouTube și chestii de genul acesta. La o primă căutare pe Google vei vedea câteva reclame românești și apoi articolul ăsta :)

Și pentru că ai fost suficient de inspirat să dai click pe acest articol de pe blogul meu și să-l citești până aici, vei afla lucruri importante despre cumpărarea de abonați pe YouTube și cumpărarea de vizualizări.

Dacă îți intensifici căutările de informații legate de acest subiect (am făcut-o eu pentru tine, dacă tot am scris acest articol) prin afara țării, vei observa că oferta de vânzare de abonați pe YouTube este foarte diversificată.

Sunt foarte multe website-uri și topuri de servicii care vând abonați pe YouTube. Eu am ajuns să aflu despre SMMimperium din acestea.

Se pare că cei de la SMMimperium sunt cei care oferă servicii de cumpărare abonați YouTube și cumpărare vizualizări YouTube cât de cât de încredere, dacă putem să ne exprimăm astfel, pentru că oricând pot apărea modificări.

Update: Cum cumpăr subcriberi YT Video

Pentru cei care preferă o versiune audio video a acestui articol, vă invit să urmăriți și vlogul de mai jos în care am discutat mult mai pe larg despre subiectul cumpărării de subscriberi pe YT.

Cum cumpăr abonați pe YouTube

De unde cumpar abonati pe YouTube

Dacă ești un utilizator cât de cât priceput al internetului, vei putea cumpăra abonați pe YouTube, vizualizări pe YouTube sau chiar Like-uri pe YouTube urmărind instrucțiunile mele de mai jos.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare legate de cumpărarea de like-uri pe YouTube, cumpărarea de vizualizări pe YouTube sau cumpărarea de abonați pe YouTube, mergi un pic mai jos pentru tutorialul cu imagini.

 1. Intră pe SMMimperium apăsând pe linkul albastru oriunde îl găsești în acest articol de pe blog, că toate le-am pus să ducă pe homepage.
 2. Apeși butonul Buy Subscribers pentru abonați, Buy Views pentru vizualizări sau Buy Likes pentru cumpărarea de Likeuri pe YouTube.
 3. Selectezi ce plan dorești, în funcție de bugetul tău. Poți începe cu cel mai ieftin ca să nu riști mare lucru și să te convingi că livrează.
 4. Bagi linkul către canalul tău de YouTube (fiecare canal are un link unic), te asiguri că ai selectat numărul de abonați și apeși Continue.
 5. Selectezi metoda de plată dorită: card bancar, Apple Pay sau PayPal (în funcție de ce ai la îndemână) și apeși Pay Now.
 6. După ce plata a fost procesată vei primi un mesaj de confirmare, iar în aproximativ 24 de ore vei începe să vezi abonați noi.

Tutorial cumpărare subscriberi YouTube

Riscuri cumparare abonati pe YouTube

În cazul în care ai nevoie de un tutorial de cumpărare abonați YouTube într-o formă mai vizuală, poți urmări imaginile de mai jos pe care le-am făcut cu fiecare pas din procesul de achiziție subscriberi YouTube.

1 Apesi pe linkul Stormviews
1 Apesi pe linkul Stormviews
2 Apesi butonul Buy Subscribers
2 Apesi butonul Buy Subscribers
3 Selectezi ce plan de cumparare abonati pe YouTube doresti
3 Selectezi ce plan de cumparare abonati pe YouTube doresti
4 Bagi linkul catre canalul tau de YouTube
4 Bagi linkul catre canalul tau de YouTube
5 Platesti abonatii pe YouTube cu card, PayPal sau Apple Pay
5 Platesti abonatii pe YouTube cu card, PayPal sau Apple Pay
6 Plata este confirmata
6 Plata este confirmata
7 Comanda este confirmata
7 Comanda este confirmata

De ce Stormviews ar fi ok și altele nu?

Cum sa cresc canalul de YouTube

Nu am zis că Stormviews ar fi ok pentru cumpărarea de abonați pe YouTube și alte servicii nu ar fi ok. Singurul motiv pentru care recomand acest serviciu este simplul fapt că l-am folosit personal pentru clienți care au insistat.

Un alt motiv pentru această ”recomandare” (în ghilimeele recomandare, pentru că eu nu recomand cumpăratul de abonați pe YouTube) este că majoritatea site-urilor și review-urilor din afara țării îi recomandă pozitiv.

Un mic disclaimer ar fi că atât YouTube, cât și Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok și alte rețele sociale își pot schimba oricând politica și pot adopta diverse măsuri mai mult sau mai puțin permisive față de asta.

Cu alte cuvinte, indiferent de unde vei alege să cumperi abonați pe YouTube sau urmăritori pe Instagram, o faci pe propria ta răspundere, nu pe a mea. Pe lângă faptul că eu (subliniez) nu recomand cu drag asta :)

Când cumpăr subscriberi se abonează boți?

Sfaturi Youtuberi incepatori

Pe scurt, cam da. La cât de ieftini sunt abonații pe YouTube (bani dați în raport cu numărul primit) sau urmăritorii pe Instagram (de care povesteam aici) este clar că 80% – 90% din noii tăi abonați vor fi boți.

Adică nu te aștepta ca noii abonați să-ți dea like-uri la videoclipuri sau să-ți comenteze la ele. Bine, probabil nici nu te așteptai la asta pentru că tu vrei doar un număr mai mare de abonați care să atragă abonați reali.

Pentru YouTube nu există un serviciu de creștere organică a numărului de abonați cum există pentru Instagram. De exemplu, dacă nu vrei să cumperi urmăritori pe Insta și vrei să se ocupe cineva de contul tău, ai Upleap.

Upleap este un serviciu de creștere și gestionare a contului de Instagram folosit și de companii precum BMW, Forbes sau IKEA. Nu postează ei în locul tău, dar ai un manager dedicat care îți va crește contul de Instagram.

Probabil voi povesti mai multe despre acest serviciu într-un articol viitor de pe blogul meu, așa că te poți abona la newsletter ca să te anunț. Ideea de bază că nu există (încă) un serviciu precum Upleap pentru YouTube.

Cum cumpăr vizualizări pe YouTube

Cum cumpar vizualizari pe YouTube

Poți cumpăra vizualizări pe YouTube tot de pe Stormviews, adică de acolo de unde vei cumpăra și abonați noi pe YouTube. De asemenea, poți cumpăra și Likeuri la anumite videoclipuri de-ale tale de pe YouTube.

De ce aș vrea să am mai multe vizualizări pe YouTube

Eu nu credeam asta, dar am rămas surprins să aflu cât de multe persoane se uită mai întâi la numărul de vizualizări pe care le are un videoclip de pe YouTube înainte să-l urmărească. Multe vizualizări aduc și mai multe.

De ce aș vrea să am mai multe Likeuri pe YouTube

Likeurile sunt indicator de calitate a conținutului. Dacă tu promovezi ceva, multe vizualizări și multe likeuri la acel videoclip aduc primul rând mai multă încredere și în al doilea rând mai multe likeuri organice.

Cum se câștigă bani din YouTube

Cum cumpar likeuri pe YouTube

Banii din YouTube se câștigă din foarte multe metode și dacă ai o bază solidă de abonați, vizualizări, likeuri și comentarii poți face o carieră frumoasă din YouTube făcând ceea ce îți place. Implică muncă, dar merită.

 1. Poți câștiga bani din YouTube prin reclamele care apar la tine prin vloguri. Acele reclame sunt băgate de serviciul YouTube de reclame dacă și tu dorești asta, bineînțeles. Când cineva le privește, le privește mai mult sau dă click pe linkul promovat, tu faci bani. Cu cât mai multe vizualizări și clickuri, cu atât mai mulți bani.
 2. Poți câștiga bani din YouTube prin plasarea de produse. Dacă tu ai o audiență interesată de ceva (să zicem ghete de urcat pe munte) și ești popular, atunci o firmă de ghete de munte poate veni la tine și îți poate oferi bani și produse, astfel încât tu să porți și să folosești acele produse în videoclipurile tale.
 3. Poți câștiga bani din YouTube prin marketing afiliat. marketingul afiliat este un fel de reclamă mai directă pe care tu o faci abonaților. De exemplu faci un review la o tastatură de gaming și pui linkul tău de afiliat în descriere. Dacă cineva cumpără tastatura sau ceva de pe magazinul ăla online, tu iei un comision. Detalii aici.
 4. Poți câștiga bani din YouTube prin reclame directe. Ca Youtuber renumit poți avea campanii directe cu diverse branduri mari sau mici care fac contracte cu tine ca să vorbești despre produsele lor. Că e vorba de Coca-Cola, Nike, Asus sau un simplu joc pentru copii, nu contează. Dacă audiența se potrivește e ok.
 5. Poți câștiga bani din YouTube prin promovări. Dacă ai un canal mare de YouTube și ești un Youtuber cunoscut poți promova prin videoclipuri sau liveuri alți Youtuberi care sunt dispuși să plătească sume gen 5 euro, 10 euro, 50 de euro sau mai mult prin TipeeeStream sau alte platforme similare. Atenție totuși la țepari.

Există probabil și mai multe metode de a face bani din YouTube, dar acest articol este despre cum cumperi abonați pe YouTube, așa că ne vom concentra pe acest subiect principal în articol.

Concluzie cumpărare abonați YouTube

Recomandari cumparare abonati YouTube

Așa cum oamenii fac unele lucruri știind că nu le face bine și tot o fac, așa și tu probabil vei cumpăra abonați pe YouTube dacă ai căutat și ai găsit un astfel de articol. Ai citit probabil dezvantajele și vrei să continui.

Te înțeleg. Este alegerea ta. Însă dacă tot cumperi subscriberi la canalul tău de YouTube, fă-o din surse cât de cât sigure și verificate. Adică de pe Stormlikes, de aici de unde am direcționat și eu alți clienți să-și cumpere.

În orice caz, oricâți bani vei avea de cumpărat urmăritori pe YouTube, nimic nu înlocuiește conținutul relevant și de calitate pentru abonații tăi. Concentrează-te să ai un canal de YouTube bun și rezultatele vor veni.

Plus răbdare. Creșterea stabilă e un maraton, nu un sprint.

Promovează-ți canalul de YouTube aici

Pareri cumparare abonati YouTube

Lasă un comentariu decent în care să spui dacă ai un canal de YouTube, să te semnezi cu el în comentariu și să ne povestești pe scurt ce tip de conținut produci, cui se adresează, despre ce este vorba etc.

Printr-un comentariu la acest articol ai ocazia să te promovezi gratuit și față de alți YouTuberi, deoarece acest articol este citit zilnic de zeci sau sute de YouTuberi care caută pe Google cum să cumpere abonați pe YouTube.

Atenție, nu voi aproba comentariile de tip spam în care doar te semnezi George și dai un link la canal. Comentariul tău trebuie să includă măcar o foarte scurtă descriere a canalului tău de YouTube.

O să încep eu cu un exemplu :)

Exemplu comentariu promovare canal YouTube

Salutare tuturor! Eu mă numesc Gabriel Ursan, sunt din Galați și sunt pasionat de tehnologie, internet, marketing, stil de viață și de motociclism enduro. Canalul meu de YouTube este: https://m.youtube.com/c/gabrielursanvlog

85 de comentarii la „Cum cumpăr abonați pe YouTube și ce riscuri implică – Tutorial complet”

 1. Buna ziua. Sunt „Wonderful grandma Rodica Rodica” așa se numește canalul meu. Eu am ajuns la tine când am căutat „cum pot sa vad cine s-a abonat la canalul meu” și te-am găsit pe tine. Nu am știut că se pot cumpăra urmăritori, dar este bine că știu, dar nu cumpăr. Am făcut multe filmări care nu se vad bine și îmi vine să-mi musc mâinile că trebuia să mă pregătesc mai bine dar chiar și așa am adunat 403 abonați. Încă mai este drum lung până la 1000, dar sunt încrezătoare că voi reuși….sunt bunica și trebuie să reușesc, sunt exemplul nepoțelelor. Nu am bani să călătoresc sa filmez dar fac și eu ce pot. Poate ai timp sa arunci un ochi pe canalul meu, îmi face plăcere să știu că ai trecut pe acolo. Mulțumesc pentru toate explicațiile. Good luck!

  Răspunde
 2. Cel mai sincer articol despre cum sa cumperi followeri pe YouTube in 2023. Mereu ma intorc la el cand vreau sa cumpar pt ca mereu vad ca faci update cu idei noi si linkuri noi de provideri. Tine-o tot asa!

  Răspunde
 3. sunt putine surse bune de unde sa cumperi abonati pe youtube, mai ales fara red flags la Youtube. Recomand linkul din articolul tau. Am cumparat abonati pentru un canal (nu o sa-i dau numele) si totul este ok. august 2023

  Răspunde
 4. Abonatii pe youtube sunt un pic mai scumpi, dar prefer asa decat sa ma trezesc cu contul inchis./ Recomand sa cumperi in transe mai mici la distante diferite de zile si sa produci continut pe canal in tot acest timp. Mi-am salvat acest articol si mereu ma intorc aici ca sa cumpar de pe linkurile recomandate.

  Răspunde
 5. Salutare tuturor! Eu mă numesc Tony, sunt din București și sunt pasionat de filmele românești.
  _M-am apucat si eu de un canal de filme românești, dar este demoralizantă interacțiunea cu yoytube. mai sun și super ocupat cu job.ul + familia. N-am mai postat de o lună pentru că nu prea văd perspective.
  _Dacă aveți sugestii, pt că văd că aveți experiență, le primesc bucuros.
  Domnule Gabriel, felicitări pt munca pe care o faceți. Este un efort susținut!
  Bravos!

  Canalul meu de YouTube este:
  https://www.youtube.com/@FiLME-ROMANESTi-NEMURiTOARE_

  Răspunde
 6. e cam riscant sa cumperi abonati pe youtube ca nu prea sunt de buna calitate, dar am cumparat recent in aprilie folosind acest website recomandat de blogerul Ursan si sunt foarte multumit. dai un ban dar primesti abonati youtube de calitate si nu risti alte prostii

  Răspunde
 7. cel mai bun articol despre cum cumperi abonati pe youtube fara sa-ti inchida contul. In continuare iti multumim pentru sinceritate si munca depusa. Eu am cumparat abonati folosind linkul din articolul tau si sunt foarte multumit, recomand. Am cumparat si anul trecut si totul e ok si am mai cumparat si de curand acum in anul 2023.

  Răspunde
 8. Salutare! Am si eu canal de you tube cu rețete…este foarte greu sa cresti organic. Am avut cateva tentative de a face subscriberi cu diverse app si cu un site pe care strangeao pct si apoi le foloseai pt a cumpara subs. Problema e ca faceai un nr consistent de subs care apoi dispareau subit. Deci nu stiu daca sa recomand platforme sau ba
  Am ramas tot cu subscriberi care i-am adunat eu organic . E demoralizant cand vezi ca nu mai cresti deloc. Si ala e momentul in care incepi sa cauți variante.
  Succes tuturor!
  Va las si link-ul de la canalul meu
  https://youtube.com/@gosycook

  Răspunde
 9. Salutare! Multumesc pentru acest articol! Sunt Loredana, avem un canal de travel, exploram diverse locuri, cream amintiri si noi aventuri impreuna cu copii. A inceput dintr-o joaca, apoi a devenit un hobby. Sotul meu e pasionat de drone, astfel ca in videoclipurile noastre avem si imagini din drona. Am incercat sa crestem calitatea videoclipurilor si totusi abonatii se fac foarte greu, incepe sa devina frustrant. Daca ai putea, te rog,sa ne dai un sfat, ti-as fi recunoscatoare.
  Multumesc! Canalul nostru de youtube e Waterlily Adventures: https://www.youtube.com/channel/UCe7FoQoMP8eWrAHTLSGMG-Q

  Răspunde
  • Bună Loredana! M-am uitat un pic pe canalul vostru și e foarte frumos filmat.

   Ce v-aș sugera pentru a crește numărul de abonați:

   1. Stabiliți dacă vreți să vă exprimați în Română sau engleză (vrei să fii un pește mic într-un ocean cu engleza sau vrei să-ți dai șansa să devii un pește mediu spre mare la tine în lac cu româna? – voi decideți – ambele variante sunt ok).

   2. Unele dintre videouri par mai mult filmulețe de familie de care să vă aduceți aminte mai târziu – încep cu multe cadre generice care nu îi spun neapărat celui care vizoneă care sunt beneficiile lui dacă se va uita la acest video (oamenii se uită pe YouTube la conținut util.

   3. Legat de punctul 2., faceți la începutul fiecărui video un intro gen: Bună, eu sunt sau noi suntem X și Y, iar în acest video vei învăța cum să iei bilete acolo, ce atracții să nu ratezi daca mergi pe Insula Y și de ce să te ferești pe plaja Y. Rămâi alături de noi dacă vrei să ai un concediu reușit în ”aici bagi numele destinației de vacanță”

   4. Titlurile sunt foarte importante. Trebuie să fie și SEO (gen numele locației), dar trebuie să fie și atrăgătoare, gen să se refere la punctul culminant al excursiei voastre gen ”AM VĂZUT O CARACATIȚĂ LA SCUFUNDĂRI ÎN MALTA. Dacă mergi acolo, NU RATA asta”. Deși sună foarte clickbait, dacă e adevărat nu e clickbait. Plus că pe asta dau click oamenii.

   5. Thumbnailul de la video este mai important decât am crezut vreodată. Cred că e mai important și decât titlul. Vă recomand Canva pentru asta: https://partner.canva.com/P22nR Are destul de multe template-uri gratuite. Intră pe Canva, fă-ți cont gratuit și la create new design alege YouTube Thumbnail. De acolo explorează ce template-uri free de travel au și vei începe să vezi ce este atractiv ca să folosiți.

   Mult succes!
   Gabi

   Răspunde
 10. Salut, stiam si eu de optiunea de cumparare a abonatilor, dar nu as vrea sa o folosesc din motivele enumerate de tine mai sus. As vrea sa am o crestere naturala pe canalul nostru de youtube. Am ajuns aici cautand informatii despre cum sa iti promovezi canalul de youtube :) .

  Ca si descriere, noi suntem Eliza & Alex, un cuplu pasionat de calatorii si de curand am decis sa impartasim cu restul lumii experientele noastre din diverse locuri. Speram ca pe viitor sa calatorim full time si poate Youtube sa ne aduca o mica sursa de venit.

  Canalul nostru este:
  https://www.youtube.com/c/ElizaAlex

  Răspunde
 11. SI EU MIAM FACUT RECENT UN CANAL DEVYOU TUBE DAR NU AM NICI VIZUALIZARI NICI UN LIKE SINCER NU AM STIUT CA SE POATE CUMPARA ABONATI

  Răspunde
 12. Salut. Interesant. Eu unul nu stiam ca se poate cumpara subscriberi dar momentan nu ma intereseaza sa cumpar. Ce ma intereseaza este sa dezvolt canalul meu de youtube. Pe canal postez interviuri cu oameni de succes la care eu cu partenera mea le luam interviu cu anumite intrebari stabilite dinainte. Ieri am ajuns la interviul nr 30 si urmeaza sa-l incarc si pe canal. Din pacate am pana acum doar 25 de subscriberi si imi doresc sa cresc numarul, mai ales ca sunt interviuri valoroase cu oameni din Romania si din exterior. Din aceste interviuri, vom lua pasaje si le vom pune in cartea cu titlul: „Feel and Grow Rich / How to Stretch Your Paradigm So You Can Go After Your Dreams”.
  Va astept pe canal sa va lasati inspirati de oameni de succes, unii din ei care au pornit de foarte jos si au ajuns sa aibe succes financiar si nu numai financiar.

  https://www.youtube.com/channel/UCRnPNeh9EstxagJFP4UaGeA

  Răspunde
 13. Foarte bun acest articol. Am cumparat si eu abonati pe TouTube folosind linkul din el si mi-am salvat articolul ca in cazul in care mai vreau sa cumpar sa ibtru direct aici in caz ca mai faci unele updateuri.

  Răspunde
 14. Intra-adevar acest articol a fost barca mea de salvare. Incepusem un proiect cu Youtube, anul trecut prin luna aprilie. In prima faza, am inceput sa ma documentez, tinand cont de faptul ca nu cunosteam absolut deloc cu ce se mananca acest site. Apoi, in luna iulie, o inundatie catastrofala a intrerupt absolut tot, tinand cont ca am ramas fara internet mai mult de 3 luni de zile. Bineinteles, am folosit internetul pe telefon, insa acesta este exorbitant de scump si se stie faptul ca Youtube este devorator de MB. Mai simplu, nu merita sa fac Youtube pe telefon. Am abandonat totul, pt ca in primavara acestui an sa imi revina dorinta de a crea continut pt canalul meu. Am descoperit OBS Studio pt Stream live, am invatat in proportie de 80% sa-l folosesc, am incarcat continut pe care consideram ca va avea priza la public. Din pacate am reusitt sa adun doar 42 de subscriberi, pana in momentul in care o cunostinta mi-a dat acest pont. Am gasit site-ul acesta si sunt super multumit. Am cumparat 1000 de subscriberi si pt ca oferta pt inca 500 era mai mult decat accesibila ca pret, am mai adaugat 500. Punctul – este ca vin foarte incet, daca nu ma insel unu la 30 de minute sau ceva de genul. https://www.youtube.com/channel/UCJqD3llHBBJoXnO_AKyvdDg

  Răspunde
 15. E greu sa cumperi abonati pe youtube in 2022 fara riscuri, dar am dat peste acest articol si desi nu voi da numele canalului meu de youtube, recunosc ca am cumparat un pachet de abonati pe youtube in luna mai 2022 si functioneaza perfect totul. recomand si ma voi reintoarce cu drag cand mai am chef de cate o tura de abonati noi :)

  Răspunde
 16. Salut! Foarte util articolul. Felicitări.
  Numele meu este Ionică și am început recent un proiect pe YouTube. Se numește „Dăm o carte!?” și e menit să adune împreună oameni pasionați de lectură. De obicei încerc să împărtășesc cu oamenii experiențele personale de lectură și încurajez dialogul în comentarii. Deocamdată am 42 de abonați și doresc sa cresc organic. Dacă vă place, puteți arunca o geană aici:
  https://youtube.com/channel/UCOvYS2LyV36Z2YyjT7xPF5w
  Mulțumesc!

  Răspunde
 17. Salut Gabi..
  Mersi pentru acest articol am reusit sa cresc frumos si inca o sa mai cresc..
  Canalul meu se bazeaza pe muzica auto video masini filme modele si altele..
  Daca va place ceea ce fac nu ar fii rau sa busiti si voi o abonare:))
  Multumesc mult pentru tot si acest articol fortza (cum ar zice Costi).

  Răspunde
 18. Salutare, numele meu este Robert si imi place tehnologia si fac diferse lucruri pe internet de la crearea de modele pentru haine la vinderea de NFT uri si am ajuns sa fac si un canal de YouTube cu tema videoclipuri relaxante unde poți asculta melodi relaxante de pian și te poți uita la videoclipuri despre despre natura

  Răspunde
 19. Am intrat pe cateva canale de aici din comentarii si vad ca v-au ajutat cumpararea de followeri pe YouTube, asa ca in anul 2022 am decis sa-mi fac si eu un canal de YoUtube si sa-mi cumpar cativa urmaritori ca sa ii dau drumul cu dreptul. Functioneaza foarte bine linkul din acest articol si am salvat articolul cu explicatii ca sa-l am mereu la indemana cand vreau sa cumpar abonati pe youtube. Revin si cu numele canalului meu de youtube cand il pun pe picioare.

  Răspunde
 20. Un articol de actualitate in anul 2022 legat de cumararea de abonati pe Youtube, cat costa abonatii pe Youtube si ce riscuri implica cumpararea de abonati pe youtube. Am decis totusi sa cumpara abonati pe youtube prima oara pachetul cel mai mic si apoi pachet mai mare si recomand. Likul si recomandarea din articol este inca buna.

  Răspunde
 21. Am citit bine riscurile cumpararii de abonati YouTube in 2022 siu acest articol a fost cel mai sincer legat de aceasta posibilitate. De asemenea, am cumparat abonati pe Youtube folosind linkul din acest articol si totul a fost ok pana acum. Am salvat linkul la favorite, recomand.

  Răspunde
 22. Buna! Numele meu este Mihaela . Imi plac foarte mult poveștile pentru copii drept urmare mi-am deschis un canal de YouTube in care am creat câteva povestioare… am aflat ulterior ca , contentul pentru copii nu e „bine ” plătit pe YouTube. În momentul de față creez videoclipuri cu muzică relaxantă mai am de lucrat la performanță dar cu timpul voi progresa… pentru incurazare m-am gândit și eu la ideea de a cumpăra abonați dar acum m-am răzgândit. O sa las link-uk canalului meu … nu conține mare lucru dar e un început pentru mine .dacă vreți sa va abonați m-ar ajuta foarte mult! https://youtube.com/channel/UCYv1zj-ztTlJADvPp7URQoQ

  Răspunde
 23. Salut.Gabriel,esti fenomenal!Ma numesc Cristi! Am 34 de ani lucrez in constructii.dar in timpul liber imi petrec timpul in fata Pc-ului.este hoby-ul de mic copil .Imi region in one of a kind navigarea si cautare de lucruri noi pe internet,insa pe canalul meu proaspat nascut:) editez numerous lucruri interesante,lucruri noi sau ciudate dar si muzica! :)) Momentan nu am bani sa imi cumpar abonati.insa celor care imi vede comentariul si se aboneaza sau imi lasa un like ,am sa-i multumesc anticipat cu mult drag!.Va las pe voi sa decideti daca merita canalul meu cativa abonati,Va pup!

  Răspunde
 24. am un vlog pentru copii si am cumparat subscriberi fara probleme folosind linkurile si tutorialul din acest articol gg – m-am abonat si la canalul tau Gabriel!

  Răspunde
 25. Sunt de acord cu discutiile de pe aici. Toata lumea se uita mai intai sa vada cati k subscriberi ai la youtube, mai ales copiii. Ca sa poti strange mai multi abonati reali la youtube merita un pic impulsionat ca sa cumperi niste subscriberi. E ok recomandarea de firma.

  Răspunde
 26. fata de tiktok sau instagram unde cumprararea de followeri e mai simpla, pe youtube e mai riscant sa cumperi abonati. Recomand ce zice okmul asta in articol si recunosc ca am folosit serviciul lui de cumparare abonati pe youtube pentru a creste un pic contul.

  Răspunde
 27. am cumparat subscriberi pe youtube folosind serviciul recomandat de tine si sunt multumita. costa un pic mai mult decat alte servicii de cumparare abonati youtube din tara sau din afara, dar macar sunt de calitate si stiu ca youtube nu imi va inchide contul

  Răspunde
 28. am revenit cu informatii despre cumpararea de subscriberi de pe youtube pentru ca vreau sa mai cumpar si mi-am salvat acest articol de-al tau ca sa fiu sigura ca mereu cumpar de la serviciile corecte >))

  recomand acest serviciu de cumprare de abonati youtube. am cumparat in mai 2021

  Răspunde
 29. Si eu am cautat mult cum sa cumpar abonati pe youtube in siguranta fara sa-mi inchida youtube contul dar cand am dat de articolul tau de pe blog m-am lamurit. Majoritatea celor care prezinta pe youtube cum sa cumperi mai multi abonati, cum sa faci si cum sa dregi au inters sa cumperi si iti prezinta doar avantaje.e Mie mi-a placut ca tu ai prezentat si dezavantajele cumpararii de abonati pe youtube, ce implica asta si asa mai departe. Macar sa ne facem o asteptare corecta cand cumparam subscribari. Si apropo, linkul catre serviciul de cumprarae subscriberi pe youtube recomandaqt in acest articol inca functioneaza si e super de actualitate. Am cumparat ieri abonati noi la canalul meu de youtube si au livrat azi toti abonatii noi.

  Răspunde
 30. Sunt daniel Havrince și fac clipuri video cu woodworking și diy. Nu vorbesc în clipuri și mă adresez cu titluri în engleză, dar pun și traduceri in română. Am folosit acum 2 sau 3 ani servicii de cumpărare abonați și Views și pe termen lung m-au afectat, in sensul că nu sunt băgat în seamă de Youtube așa bine că un canal nou.
  Canalul e aici: https://youtube.com/danielh

  Răspunde
 31. Esti foarte tare cu acest articol legat de cum cumperi abonati pe youtube. Nu credeam ca sunt in Romania asemena articole ca in afara pe care le gasesti de o icei in engleza si uneori te chinui sa le intelegi. Felicitari.

  Răspunde
 32. Probabil cel mai bun articol despre cum cumperi abonati e youtube in 2021. L-am recomandat si proetenilor mei. Am cumparat prima data mai putini abonati si acum m-am intors ca sa cumpar mai multi abonati la canalul meu de youtube. Totul e super. Am primit abonatii in una sau doua zile. Prea tare. Si dupa o luna pot spune ca au ramas si ca contul meu de youtube nu a fost deoc afectat. Ba din contra. Parca vin si mai multi abonati dupa aia pt ca lumea vede ca am deja cativa abonati si se aboneaza.

  Răspunde
 33. Vă salut! Sunt Silviu și am pasiunea de a distribui pe yotube diferite mesaje cu conținut creștin. Respect orice religie și niciodată nu lovesc în oamenii care cred altfel decât mine. Sunt preocupat ca în mesaje scurte să încerc să încurajez oamenii și să-i motivez la o viață trăită cu demnitate. Dacă doriți să vă abonași la canalul meu, cu mult drag vă primesc.
  https://www.youtube.com/channel/UCG1LQiRd5_rDhcBO6PZGoXQ

  Răspunde
 34. Salut.Gabriel,esti fenomenal!Ma numesc Cristi! Am 34 de ani lucrez in constructii.dar in timpul liber imi petrec timpul in fata Pc-ului.este hoby-ul de mic copil .Imi place in special navigarea si cautare de lucruri noi pe internet,insa pe canalul meu proaspat nascut:) editez diverse lucruri interesante,lucruri noi sau ciudate dar si muzica! :)) Momentan nu am bani sa imi cumpar abonati.insa celor care imi vede comentariul si se aboneaza sau imi lasa un like ,am sa-i multumesc anticipat cu mult drag!.Va las pe voi sa decideti daca merita canalul meu cativa abonati,Va pup!
  https://www.youtube.com/channel/UCVEU0GWvJgBgIe-sArPrIQg/featured

  Răspunde
  • Salut Gigi! Nu este necesar să ai bani. Important este să faci conținut util și de calitate pentru nișa ta urmăritori și să ai răbdare. Iar rezultatele nu vor înceta să apară. Succes!

   Răspunde
 35. Nu prea am vazut canale de youtube promovate aici pt ca majoritatea nu vor sa se afle ca au cumparat abonati pentru a creste canalul de yt =)))

  Răspunde
 36. Initial cand am vazut cat costa sa cumperi abonati pe yt am zis pas, dar am mai citit si am revenit la linkul din recomandarea ta. Da 10 dolari pentru 50 de subscriberi de yt curati e ok. ca pret.

  Răspunde
 37. Uite cum m-ai facut sa ii fac un super cadou copilul de Mos Craciun :) Are un canal de YouTube si stiu ca isi doreste asa ca i-am cumparat 100 de abonati ieri si astazi deja ii are. Este foarte fericita!

  Răspunde
  • Uite că nu m-am gândit la asta :) Mi-ai dat o idee de promovare a articolului ăsta și către părinți care doresc să cumpere copiiilor abonați pe YouTube. Deși nu știu cât de ok este. Important e să discutați cu copilul și să-i spuneți că e o chestie de moment și că pe viitor va trebui să se străduiască să obțină abonați organic. Dar cum Moșul vine o singură dată pe an, va înțelege cadoul probabil :) Mult succes!

   Răspunde
  • Si eu i-am cumparat fetitei mele abonati la YouTube, ce conicidenta :) Totul ok. Recomand. e fericita!

   Răspunde
 38. Foarte bun articol. La final ma asteptam sa vinzi vreun curs sau ceva gen cum sa faci bani pe net sau cum sa faci bani pe Youtube :) M-am abonat la newsletter la mailul de Duminica ca sa vad ce mai scrii.

  Răspunde
 39. Am comandat acum 100 de abonati. daca nu ma intorc inapoi sa te injur inseamna ca a functionat bine :)) Mersi pentru articol.

  Răspunde
 40. Încep eu primul :) Sunt Gabriel Ursan, sunt soț și tată de fetiță, am 34 de ani, sunt din Galați și fac vloguri despre internet, marketing, stil de viață sănătos, viață în general și uneori metode de slăbit (am slăbit mult). În timpul liber mă dau cu motorul enduro și uneori (mai rar) mai public și despre motociclism. Poți vedea ce am făcut până acum și te poți abona la canalul meu de YouTube cu un click aici: https://m.youtube.com/c/gabrielursanvlog Mulțumesc și aștept să aflu mai multe și despre canalul tău de YouTube!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.