Mă poți contacta aici. Statistici vezi aici. Despre publicitate discutăm aici.

Mă numesc Gabriel Ursan și sunt blogger din 2009. Scriu des în weekend. Blogul a crescut mai mult decât m-aș fi așteptat. Așa că îl dezvolt cât pot de mult. De fapt, cât îmi permite timpul. Nu trăiesc din blogging, dar îmi rotunjesc veniturile din asta. #casăștiți

M-am născut într-un cartier mărginaș din Galați (Micro 39). Și am trăit o bună parte din timp acolo. Așa am învățat ceea ce unii numesc acum inteligență emoțională. În 2005 am fost angajat la Agress. Vindeam IT (retail). Un an mai târziu am devenit shop manager.

Totuși, la un training extern din 2005 mi-am zis că ”atunci când o să fiu mare o să mă fac trainer”. În 2007 m-am făcut. Dar am susținut primul meu training singur abia în 2008. Era o sală plină de oameni mai în vârstă ca mine. Aveam doar 20 de ani pe atunci.

În 2009 am creat un departament de dezvoltare în cadrul firmei. Un fel de trupă de elită formată din cei mai buni oameni. Așa am trecut de criza economică de pe atunci. Învățând să învățăm. Am optimizat costuri și am păstrat cele mai bune unități. Dificil emoțional.

Tot în 2009 am început calea în online. Am început încă de atunci să învăț content writing, SEO, SEM și alte nebunii. Social media a venit mai târziu și am îmbrățișat cu drag subiectul. Am avut timp. Mi-am rupt piciorul urât. Operații și alte alea. Am folosit timpul ca să învăț.

În 2010 am preluat departamentul de vânzări GSM. Parteneri cu un mare operator de telefonie mobilă. Acolo am învățat cu ce mănâncă indicatorii, performanța și optimizarea rezultatelor în funcție de targete. Am învățat o groză de chestii faine despre management.

În 2011, împreună cu partenerii, am puz bazele unui business nou în coșul de ouă al firmei. Am primit o groază de oferte de angajare, dar mă bucur că le-am refuzat. Am avut ocazia să dezvolt ceva ce poate face o lume mai bună. O companie în domeniul frumuseții.

La finele anului 2012 am lansat-o și am început să mă ocup de marketing. Fără cunoștințe sau școli în domeniu. Am avut parte de încredere și am reușit. Am crescut mai repede decât ne-am fi așteptat. Am descoperit orientarea către servicii superioare, reale.

Tot în 2012 m-am însurat. Cu Irina. O iubesc la fel de mult și acum. În 2012 s-a născut și Sara, fiica noastră care ne luminează viața. Nu credeam că o să-mi placă așa mult să am copii. Primul an a fost mai greu, după care te distrezi și te relaxezi dacă vrei.

În 2013 am pendulat între GSM și celălalt business, străduindu-mă să mă împart. Am obținut rezultate bune în ambele domenii, dar timpul este o resursă irecuperabilă așa că am ales celălalt busines din cadrul grupului. Am rămas fidel în continuare și mă bucur.

În 2014 am preluat și partea de vânzări la afacerea din domeniul frumuseții, dar în același timp m-am ocupat și de marketing. Și încă mă ocup. Uneori e oportun să unești marketingul cu vânzările. E vorba de mai multă responsabilitate în ecuația asta.

În 2015 am devenit partener real în business-ul de care mă ocupam. Am învățat să gândesc și ca antreprenor, nu numai ca manager. Pare similar, dar sunt diferențe mari pe alocuri. În tot acest timp nu m-am lăsat de blogging. Bloggingul mă relaxează.

În 2016 mi-am creat propia firmă de marketing. Marketing online în mod special. În același grup de companii. Se numește Online Presence Builder SRL și se ocupă cu crearea de prezențe online pentru afaceri mici și mijlocii (consultanță, copywriting, web development).

În 2017 am continuat creșterea segmentului de beauty al grupului de companii pentru care lucrez. Cu 31%. M-am jucat mai mult pe partea de ecommerce anul acesta și am început să studiez monedele digitale.