Cum cumperi urmăritori TikTok sau Instagram fără să-ți închidă contul

Dacă vrei să faci mai mulți followeri și te-ai gândit să cumperi urmăritori pe TikTok sau followeri pe Instagram, citește asta înainte pentru că s-ar putea să te scutească de multe probleme care ar putea apărea cu achiziția artificială de followeri.

Cum faci followeri rapid pe TikTok sau Instagram

Cum faci followeri rapid pe TikTok sau Instagram

Cea mai sfântă, corectă și sănătoasă metodă de a obține mai mulți followeri pe Instagram sau mai mulți urmăritori pe TikTok este să urmezi acești pași:

 1. Găsește doar un anumit tip de subiecte despre care să postezi și axează-te doar pe acest subiect, astfel încât să devii expert. Dacă faci conținut despre de toate, de fapt nu faci despre nimic.
 2. Începe să faci conținut util și de calitate și să postezi aproape zilnic (sau o dată la două zile). Dacă reușești să te ții de treaba asta timp de 30 de zile, ai șanse mari să faci treabă bună cu noul tău proiect.
 3. Fă-ți o identitate online autentică (fii tu însuți) și ușor de reținut și de urmărit. Userul tău (brandul tău personal) trebuie să fie ușor de memorat de către urmăritori și de asociat cu ce faci (gen cum e Bapho cu tunningul).
 4. Fă videoclipuri care să atragă atenția în primele 4 secunde și care să mențină atenția până la final (gen fă un hook de genul: ”Vezi până la final ca să vezi ce se întâmplă”). Acest lucru te va ajuta în algoritm.
 5. Până devii celebru și nu mai faci față miilor de comentarii sau mesaje, este important să răspunzi la fiecare comentariu cu bunătate și să oferi ajutor. Oamenii își vor aduce aminte de tine cu sentimente bune.
 6. Folosește hastag-uri în descriere sau în comentarii, dar nu exagera cu ele. Un număr cuprins între 3 și 5 hastaguri este mai mult decât suficient.
 7. Pune întrebări și fă apel la acțiune în postările tale. Gen: ”Lasă-mi un comentariu cu părerea ta” sau ”Povesteșțe-mi cum a fost când ai păâit la fel” etc. Acest lucru te va ajuta cu algoritmul și îți va aduce videourile în prim plan.

Fă bine toți acești pași cu consecvență și discipilnă (subliniez consecvență și disciplină pentru că mulți vor să rupă norii la început și apoi se lasă de TikTok sau de Instagram după 1-2 săptămâni). Și ar trebui să ai succes.

Însă uneori simți nevoia probabil să faci mai muți urmăritori mai repede, să obții mai multe comentarii sau likeuri și să crească followerii într-o zi cât la alțiin în 10, nu? Ei bine, pentru asta probabil te-ai gândit să cumperi followeri pe TikTok sau pe Insta.

Hai să discutăm înainte de asta…

Despre cumpărarea de followeri pe TikTok sau pe Instagram

Despre cumpărarea de followeri pe TikTok sau pe Instagram

Eu personal nu recomand să cumperi followeri pe Instagram sau urmăritori pe TikTok. Din mai multe motive, printre care faptul că nu sunt utilizatori 100% reali care vor interacționa cu ce conținut faci tu (indiferent cât se laudă unii că oferă).

Și pentru că nu este corect să cumperi followeri pe Instagram sau urmăritori pe TikTok. Nu este o acțiune integră. Am scris pe blog cu mai multă vreme în urmă despre cum cumperi followeri pe Instagram sau despre cum cumperi urmăritori pe TikTok.

Dar pentru că te afli aici și citești asta, probabil că nu te interesează să-ți fac eu morală ca să nu cumperi urmăritori pe TikTok sau followeri pe Instagram, așa că dacă nu-ți ofer niște informații utile, probabil vei închide articolul.

Rămâi cu mine…

De ce riști să ți se închidă contul de TikTok sau de Instagram dacă cumperi followeri

De ce riști să ți se închidă contul de TikTok sau de Instagram dacă cumperi followeri

Atât TikTok cât și Instagram au niște algoritmi care detectează automat dacă se întâmplă niște acțiuni ciudate pe cont. Gen dacă tu până acum aveai 100 de followeri pe Instagram sau 200 de urmăritori pe TikTok și brusc faci 10 mii în 3 zile, sare în ochi.

Cei de la TikTok sau de la Instagram vor verifica ce s-a întâmplat de ai brusc așa de mulți followeri, de unde vin și dacă ai vreun video care a rupt pe TikTok sau pe Instagram de ai făcut așa de mulți followeri în timp atât de scurt.

Dacă nu ai content constant și nu ai activitate pe cont și brusc te urmăresc 10.000 de indieni sau de pakistanezi, TikTok și Instagram îți pot închide contul pentru violarea politicilor lor care includ și faptul că nu ai voie să cumperi followeri.

Dar să zicem că nu ți se închide contul. Să zicem că iei niște followeri ieftini de pe undeva (că la o simplă căutare pe Google după followeri TikTok sau followeri Instagram găsești o grămadă de oferte). Și începi să crești contul.

Dacă acei followeri nu interacționează cu conținutul tău, TikTok sau Instagram s-ar putea să te bage în ceea ce se numește shadow ban. Acest shadow ban este o formă de a da conținutul tău mai în spate și de a-l face mai puțin vizibil.

De ce? Pentru că algoritmii TikTok și Instagram sunt concepuți special ca să țină utilizatorii pe platforme cu videoclipuri și imagini cât mai interesante. Iar dacă videoclipurile și imaginile tale nu sunt interesante pentru că lumea nu se uită, nu le va mai scoate în față.

Ce e de făcut?

Ce e de făcut

În primul rând, dacă vrei să ai un cont de Instagram de succes sau un cont de TikTok de succes, trebuie să ai o strategie de conținut, să creezi conținut și să te ții de treaba asta.

Faptul că vei alege până la urmă să cumperi followeri pe Instagram sau urmăritori pe TikTok te va ajuta să oferi un boost de încredere (adică să facă utilizatori reali să se alăture deja miilor de utilizatori care te urmăresc deja).

Dar nu te va ajuta să ai succes pe termen lung.

Așa că dacă tot îți voi povesti cum să cumperi urmăritori pe TikTok sau followeri pe Instagram, tot va trebui să-ți faci partea din treabă: adică să postezi, să faci conținut, să interacționezi cu fanii tăi etc.

Cum cumperi followeri pe TikTok sau urmăritori pe Instagram fără să-ți închidă contul

Cum cumperi followeri pe TikTok sau urmăritori pe Instagram fără să-ți închidă contul

Ca să stau cu conștiința împăcată, o să-ți zic încă odată că nu recomand această metodă mai puțin ortodoxă. Dar pentru că niște clienți de-ai mei de la agenția mea de marketing au insistat să cumpărărm followeri pe TikTok și pe Instagram, am testat mai mulți furnizori.

În acest moment, furnizorul pe care îl recomand pentru a cumpăra followeri pe TikTok sau pe Instagram este SMMimperium. Intri la ei, îți faci cont și vei vedea că ai mai multe servicii de social media marketing, nu doar cumpărarea de followeri.

Cum să cumperi followeri pe Instagram sau pe TikTok cu cap

Cum să cumperi followeri pe Instagram sau pe TikTok cu cap

Am să-ți dau 4 sfaturi care te pot ajuta să nu-ți fie închis contul și să nu-ți pierzi munca de-o viață atunci când cumperi followeri pe TikTok sau pe Instagram.

 1. Fă-ți un cont acum pe SMMimperium accesând linkul de aici. De acolo vei putea să cumperi mult mai multe, nu doar followeri. Și aici mă refer că ai servicii și pentru alte platforme precum YouTube, nu doar Instagram și TikTok.
 2. Ca să cumperi servicii de pe SMMimperium trebuie să-ți creditezi contul (îți las un tutorial video legat de cum să cumperi followeri pe TikTok sau Instagram mai jos). Dar de acolo vei vedea că poți alege mult mai multe servicii care aparent oferă același lucru. Îți recomand să alegi followerii mai scumpi când sunt disponibili (gen premium) pentru că sunt de calitate mai bună (deși majoritatea sunt tot boți sau ferme de conturi – știu că mulți se laudă că îți oferă fani 100% reali și din România, dar în realitate nu e așa).
 3. Nu cumpăra mulți followeri de-o dată. Cumpără mai degrabă puțini câte puțini. Nu băga zeci de dolari din prima. Pentru început cumpără followeri de 10 dolari. Apoi peste 3-4 zile mai cumpără de 10 dolari. Acest lucru te va ajuta să nu atragi atenția sistemelor antifraudă Instagram sau TikTok. Știu că tentația e mare să cumperi followeri de 100 de dolari după ce vezi cât de faini sunt livrați, dar te rog, abține-te să faci asta. Mai bine vizitezi săptămânal SMMimperium și cumperi followeri de bani puțini de acolo decât să iei o dată și bine.
 4. Nu cumpăra doar followeri! Cumpără și like-uri, vizualizări sau comentarii pentru anumite postări de-ale tale. Oamenii se uită și la acești metrici când văd un video pe TikTok, de exemplu. Și dacă văd că are multe vizualizări, au tendința mai mare să dea like și să lase și ei un comentariu. Nimenui nu-i place să fie singurul din curtea școlii. De aceea oamenii au tendința să fie acolo unde se află și alți oameni (chestia asta se numește conormism social și este predată în multe cursuri de marketing).

Respectă aceste 4 sfaturi, postează conținut de calitate și bucură-te de succes după un anumit timp. Nu uita, lucrurile mărețe nu vin peste noapte pentru că nici Roma nu a fost construită într-o zi! Mult succes în toate îți doresc!

Îți las și un video tutorial pentru SMMimperium mai jos.

Tutorial video cumpărare followeri TikiTok și urmăritori Instagram

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.