De ce să iei în calcul achiziția unui iPhone 15 Plus

Știu că toată lumea este acum cu ochii pe modelele iPhone 15 Pro, dar există modele interesante de iPhone care pot face o treabă foarte bună fără să-ți golească de tot contul bancar. Unul dintre aceste modele de iPhone este iPhone 15 Plus.

Eu folosesc iPhone 14 Plus ca telefon de zi cu zi de mai bine de un an de zile și sunt foarte mulțumit de decizia luată. Aș putea chiar să îți recomand să-ți cumperi un iPhone 14 Plus, dar dacă tot există iPhone 15 Plus pe piață, orientează-te către el.

Nu vreau să fac un articol lung și plictisiotor despre acest subiect, dar am să-ți spun din experiența mea proprie și personală principalele 2 avantaje la un model Plus de iPhone, precum iPhone 14 Plus cum am eu sau iPhone 15 Plus.

Ecranul mai mare

Pur și simplu mi-e greu să-mi imaginez viața pe un ecran mai mic după ce am folosit un iPhone 14 Plus. Uneori când iau un iPhone 15 simplu în mână de pe la vreun prieten, mi se pare ceva minuscul și am senzația că e o jucărie :)

iPhone 15 Plus

Dispaly-ul unui iPhone 15 Plus te va face să citești mult mai bine pe telefon, deoarece suprafața mult mai mare oferă acest beneficiu evident. Pe lângă jocuri, social media și mailuri, e mult mai uopr să citești cărți pe un astfel de ecran.

Durata de viață a bateriei

Când am decis să-mi cumpăr iPhone 14 Plus, acesta era cotat ca fiind al treilea iPhone cu cea mai bună autonomie a acumulatorului dintr-un top de 10 iPhone-uri din toate timpurile. Și chiar simțeam nevoia să mă țină mai mult bateria.

Eu lucrez în marketing și folosesc telefonul mobil și pentru altceva decât vorbit și WhatsApp, dar vreau să spun că pentru prima dată am simțit că am un telefon pe care să mă pot baza o zi întreagă plină, fără să am angoasa că rămân fără baterie.

Diferențe dintre iPhone 14 Plus și iPhone 15 Plus

Hai să ne uităm la principalele diferențe dintre iPhone 14 Plus și iPhone 15 Plus, ca să vezi de ce merită mai mult să-ți cumperi un iPhone 15 Plus.

  • Dynamic Island – chestia aia pe care o găseai până acum pe modelele Pro, este acum și pe modelele simple de iPhone, precum iPhone 15 Plus
  • Chip bionic A16, față de A15
  • Îmbunătățiri masive la camera foto care acum are 48 MP și poate face fotografii la rezoluții excelente, funcții avansate de portret, zoom optic 2X etc.
  • Autonomie de până la 26 de ore de playback, la fel ca la iPhone 14 Plus
  • Mufă de încărcare nouă, adică USB-C, ca să ai un singur tip de cablu pentru toate telefoanele tale viitoare
  • Display mai luminos, cu rezoluție mai bună și cu densitate de pixeli per inch mai bună

Concluzie legată de iPhone 15 Plus

Din punctul meu de vedere noul iPhone 15 Plus este un telefon demn de luat în seamă pentru ecranul său generos și acumulatorul care îți va oferi o autonomie mai bună. Dacă te interesează pur funcționalitățile sale, iPhone 15 Plus e o alegere inteligentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.