7 motive pentru a nu cumpăra followeri pe TikTok și riscurile cu care vin la pachet

Salutare prieteni! Eu sunt Ursan și astăzi vom vorbi despre cumpărarea de followeri pe TikTok. Care sunt riscurile cumpărării de urmăritori pe TikTok? De ce nu ar trebui să cumperi followeri pe TikTok și ce alternative ai?

Update cumpărare followeri pe TikTok

Probabil ai intrat pe acest articol doar pentru a afla cum cumperi followeri pe social media și nu vei avea răbdare să citești tot, așa că îți las aici acest link de la SMMImperium unde poți cumpăra followeri pe Instagram, abonați pe YouTube sau followeri pe TikTok. Am testat mai multe platforme interne sau internaționale și ei par cel mai ok, cu oferta variată la prețuri foarte bune și cu livrare excelentă.

Tutorial cumpărare followeri de pe SMMimperium

Mai jos las și un video de pe canalul meu de YouTube în care am vorbit despre 3 motive pro și 4 motive contra să cumperi followeri (în general vorbind).

Iar dacă vrei să îți faci cont pe Binance cu 20% reducere, acesta este .

Ce este TikTok

TikTok este o rețea socială bazată pe videoclipuri scurte de până într-un minut, dar cu o durată optimă de 15 secunde. Utilizatorii se pot exprima așa cum vor prin diverse tipuri de conținut, de obicei bazat pe muzică.

TikTok este o rețea socială în continuă expansiune ce a atras utilizatori din toate colțurile lumii. Există destul de mulți TikTokeri de succes care trăiesc exclusiv din activitatea lor de pe TikTok. Și o duc chiar bine.

În acest moment, din punct de vedere concurență directă a rețelei TikTok, există videoclipurile de tip Instagram Reels sau videoclipurile de tip YouTube Shorts. Ambele opțiuni sunt integrate pe Instagram, respectiv YouTube.

De ce ți-ai dori mai mulți followeri pe TikTok

La fel ca și pe YouTube, ți-ai dori mai mulți urmăritori pe contul tău de TikTok pentru a deveni mai vizibil și mai popular. Asta te va ajuta să transmiți arta ta și creațiile tale lumii, în timp ce poți câștiga bani frumoși din colaborări.

Multe persoane se gândesc la cumpărarea de followeri pe TikTok pentru a accelera procesul de creștere a urmăritorilor. Pe sistemul: dacă oamenii văd undeva un număr mare de followeri, vor tinde să se aboneze acolo.

De aceea, cel puțin la început, unii TikTokeri vor dori să aleagă să cumpere urmăritori pe TikTok, să cumpere Like-uri pe TikTok sau să cumpere chiar vizualizări pe TikTok. Pentru a atrage urmăritori reali în final.

Analizele de marketing și vânzări au demonstrat că oamenii tind să meargă unde sunt și mai mulți oameni. Acest lucru se numește conformism social. Dacă o poză sau un video e foarte apreciat, tinzi să o faci și tu.

Dacă nu, nu ai vrea să fii printre cele 3 persoane care au dat like și te vei gândi de multe ori dacă vei da follow unui cont cu 40 de urmăritori, nu? Imaginează-ți fix în acest moment două covrigării aflate una lângă alta.

O covrigărie arată super bine, dar nu are nici un client la rând. Cealaltă covrigărie arată decent, cât să ai încredere ca să mănânci de acolo, emană un miros de covrigi proaspeți și calzi și… cel mai important…

Are câțiva clienți care stau la rând. Nu atât de mulți încât să te descurajeze ca să nu mai stai și tu la rând. Dar suficienți de mulți cât să-ți emane o senzație de încredere că este sigur să cumperi și să mănânci covrigi de acolo.

De aceea foarte mulți oameni care au cont de TikTok vor să-și crească contul de TikTok cumpărând followeri de la servicii precum, SMMimperium ceea ce nu e neapărat rău, dar implică niște riscuri de care îți voi povesti chiar acum.

1 Nu sunt followeri reali

Atunci când cumperi followeri pe TikTok nu cumperi de fapt followeri reali. Este posibil ca doar 10% să fie conturi create de oameni reali, dar în rest vorbim despre boți sau conturi de farming special create pentru asta.

Faptul că nu sunt followeri reali nu te ajută pentru că degeaba cifrele tale vor arăta bine dacă nu vei avea nici o comunitate reală, nici o relație cu urmăritorii tăi și nici un fel de feedback.

Ceea ce duce la problema cu numărul 2.

2 Nu vor interacționa cu conținutul tău

Followerii cumpărați pentru Tik Tok sunt doar un număr menit să arate bine atunci când cineva îți vizitează profilul pentru prima oară. Acest număr te poate ajuta doar dacă ai în paralel și conținut foarte bun.

Faptul că urmăritorii cumpărați pentru TikTok nu interacționează cu conținutul tău, îți scade rata de engagement. Iar cine are ochi să se uite, va considera ciudat să ai câteva mii de followeri, dar zero inimioare.

Îți voi povesti despre asta mai multe la problema cu numărul 7, așa că rămâi până la final pentru a afla cum afectează asta veniturile obținute și banii pe care îi poți face pe Tik Tok.

Nu uita să dai like și comment acestui videoclip, să te abonezi la canalul meu și pentru alte videouri despre marketing și să apeși clopoțelul.

3 Riști penalizarea contului de TikTok

Tik Tok are niște algoritmi care detectează activitatea neobișnuită pe conturi. Spre exemplu, detectează poze de profil de copii sau videoclipuri care includ copii mici în ipostaze ciudate. A crescut acuratețea acestui AI.

Dacă nu exagerezi cu cumpărarea de followeri pe Tik Tok nu ar trebui să-ți închidă nimeni contul, mai ales dacă ai o activitate reală pe TikTok. Activitate reală înseamnă să postezi frecvent și periodic.

Activitate reală înseamnă de asemenea să dai inimioare și like-uri la alte videoclipuri de pe TikTok, să lași comentarii, să faci dueturi și să folosești în general opțiunile puse la dispoziție de TikTok.

Astfel, algoritmii TikTok vor vedea că ești o persoană reală și nu vreun cont de spam sau de scam care vrea să tragă țepe le oameni pe internet. Dacă ai activitate normală, umană și firească pe cont nu ar trebui să ai probleme.

Totuși, nu exagera niciodată cu achiziția de urmăritori pe Tik Tok. Dacă ai un cont cu câțiva zeci de urmăritori, nu cumpăra decât câteva sute. Dacă ai un cont cu câteva sute de urmăritori, abia atunci te poți uita la mai mult.

Cert este că nu e bine să cumperi urmăritori pe Tik Tok. Reiterez acest mesaj, ca să nu se înțeleagă greșit. Eventual salvează acest video și cumpără followeri din linkul din descriere pe care îl voi actualiza periodic cu ce e safe.

4 Nu sunt followeri din România

Cumpără followeri TikTok reali din România. 100% reali, livrare garantată. Vei vedea foarte multe mesaje de genul acesta. În realitate nimeni nu îți poate garanta followeri din România. Și îți explic și de ce.

Dacă tu intri pe un site de profil care îți zice că îți va livra followeri de TikTok din România, atunci când vei plasa comanda sistemul lor va genera automat câteva sute de conturi de Tik Tok de pe niște proxy-uri de România.

De obicei au generate câteva mii de conturi pentru țările care cumpără cel mai des. Prin urmare, ție îți vor părea followeri de România, dar în realitate amintește-ți de riscul numărul 1 prezentat la începutul videoclipului.

Followeri cumpărați pentru Tik Tok nu sunt followeri reali. Poți spera în cel mai bun caz să cumperi de la o sursă mai bună care nu își bate joc așa tare. Prin urmare, că par că sunt followeri din România sau nu, nu contează.

5 Nu este moral și corect

Una este să testezi și să cumperi câțiva followeri pe TikTok, câțiva urmăritori pe Instagram sau câțiva abonați pe YouTube pentru ca să te joci și să vezi cum merge și alta este să faci din minciună un stil de viață.

Indiferent din ce punct de vedere ai privi lucrurile, fie că ești o companie aflată la început de drum, o companie care tocmai își creează o prezență pe Tik Tok sau fie că ești un brand personal, cumpărarea de followeri nu e ok.

Nu este corect, nu este cinstit și nu este moral. Plus că în afară de un număr mai mare de followeri cu care te poți mândri în fața prietenilor tăi, nu-ți va aduce o comunitate reală.

6 Nu îți vor aduce cine știe ce rezultate

Cumpărarea de followeri pe TikTok nu îți va aduce cine știe ce rezultate. Nu știu care este motivul pentru care ai apăsat pe acest video și l-ai vizualizat până aici, însă trebuie să rămâi până la capăt pentru că se termină curând.

După ce ai cumpărat followeri pe TikTok în aproximativ 3 zile, dar de obicei mai devreme, îți va fi livrat numărul de urmăritori cumpărat, numărul de like-uri cumpărat sau numărul de vizualizări cumpărat.

De obicei îți vor fi livrați mai mult decât ai cumpărat, deoarece o parte dintre aceștia vor dispărea. Spre exemplu, dacă ai cumpărat 200 de followeri pe TikTok, probabil îți vor fi livrați 400.

În 2-3 luni îți vor dispărea treptat vreo 150-200 de followeri din cei 400 livrați, astfel încât contul pentru care ai cumpărat followeri pe TikTok să rămână cu cei 200 de followeri cumpărați pentru care ai plătit.

E normal să se întâmple asta și firmele care de obicei vând followeri pe Tik Tok fac acest overdeliver de urmăritori, pentru că între timp TikTok mai descoperă conturile făcute doar pentru asta și le închide pentru inactivitate.

Însă după ce ai cumpărat followeri pe TikTok nu te aștepta la prea multe. Vei vedea acel număr lângă contul tău și după aia gata. Va trebui să ai o strategie sănătoasă de a te concentra pe conținut bun și interesant.

7 Companiile se vor uita la rata de engagement

Spuneam că voi povesti mai multe despre rata de engagement la problema sau riscul cu numărul 7.

Dacă vrei să faci bani pe TikTok, ai opțiunea să monetizezi prin ei, dar trebuie să recunoaștem că cei mai mulți bani vin din colaborarea cu alte companii dispuse să plătească pentru reclame pe canalul tău.

Mai exact, monetizarea prin TikTok presupune ca să vină un brand la tine și să te roage să promovezi un produs sau un serviciu pe canalul tău printr-un videoclip interesant contra unei sume de bani stabilite de voi.

După ce bateți palma pe sumă și semnați eventual un contract (dacă e treabă serioasă) te apuci de video și îl creezi. Îl publici către comunitatea ta, iar firma respectivă te plătește pentru serviciul depus.

Cam așa funcționează într-un mod simplicat influencer marketingul, indiferent că vorbim aici de blogging cum fac eu pe GabrielUrsan.ro, vlogging pe YouTube, TikTok sau Instagram (mai ales Instagram).

În acele companii lucrează tot oameni de marketing, care știu să se uite la rezultate și la metrici. Prin urmare, înainte de a face o colaborare cu tine se vor uita la numărul de comentarii pe care îl ai de obicei la videouri.

Se vor uita la numărul de inimioare pe care le-ai primit pe TikTok și îți vor analiza comunitatea. Cumpărarea de urmăritori pe Tik Tok te poate ajuta din lateral la început, dar nu trebuie să devină un stil de viață.

Dacă te vei baza doar pe cumpărarea de followeri pe TikTok nu vei avea în realitate o comunitate, iar contul tău va fi trist și părăsit, cu puține inimioare și puține comentarii din partea oamenilor reali.

Nu e atrăgător pentru companii.

Trebuie să muncești tu pentru urmăritorii reali, pentru persoanele cu care interacționezi și pentru construirea unei comunități. Asta înseamnă să-ți cunoști audiența și să creezi pentru comunitatea ta.

De unde poți risca să cumperi followeri pe TikTok

În cazul în care nu este deja evident, eu personal nu instig și nici nu recomand să cumperi followeri pe TikTok. Am creat acest material în speranța că va ajunge la cât mai mulți oameni interesați să facă acest lucru.

Sunt foarte multe site-uri cu țepe legate de followeri cumpărați pe TikTok, site-uri care îți promit comentarii, like-uri și abonări 100% reale de la persoane reale. Nu există așa ceva pe câțiva zeci de dolari, cum pretind ei.

Dacă tot ai ajuns până aici, pot să-ți spun din experiența unor clienți de-ai mei care au riscat să cumpere followeri pentru conturile lor de TikTok, că SMMimperium este un serviciu cât de cât mai de încredere.

Cu alte cuvinte, dacă tot ai de gând să faci un experiment și să-ți cumperi followeri pe TikTok, intră pe linkul din descriere pe care l-am pus și în primul comentariu și dă o tură. Pentru 200 de followeri cumpărați nu moare nimeni.

Ai grijă totuși să nu-ți faci o obișnuință din asta, pentru că cea mai bună variantă de a avea succes în viață este prin muncă susținută, prin calitatea conținutului și prin consecvență.

Poți salva acest video în playlistul tău YouTube sau poți salva pur și simplu linkul către acest video pentru a-l avea mereu la îndemână, mai ales că dacă se schimbă ceva voi actualiza linkurile și informațiile din descriere.

Te rog mult să mă ajuți cu un like, cu un comentariu și de ce nu, cu un share sau share pe story la acest videoclip. Orice comentariu este de ajutor pentru canalul meu. De asemenea, abonează-te și apasă clopoțelul.

Eu sunt Ursan. Nu uita să fii zilnic recunoscător pentru ceea ce ai și să te bucuri din plin de viață. Toate gândurile mele bune merg către tine!

8 comentarii la „7 motive pentru a nu cumpăra followeri pe TikTok și riscurile cu care vin la pachet”

  1. Am cumparat followeri pe TikTok pentru contul copilului meu si a fost foarte incantat, mai ales ca pretul e bun. Sunt mereu cu ochii pe acest articol si mi l-am salvat, ca sa cumpar mereu urmaritori pe TikTok din linkurile lasate de tine.

    Răspunde
  2. Foarte buna informatia depsre cumpararea de urmaritori pe tiktok. Si eu am fost tentat ca sa-mi cumpar followeri pe tiktok si am dat de acest articol care m-a pus pe ganduri. Totusi, diun multe tepe care sunt online, am dat clik pe linkul mentionat totusi in articol si am cumparat o cantitate mai mica de folloeri pe tiktok de acolo si am fost foarte multumit. Am salvat articolul asta la bookmarks ca sa revin si sa mai cumpar urmaritori pe tiktok cand mai am nevoie. Succes in tot ce faci

    Răspunde
  3. Am cumparat abonati pe tiktok pentru baiatul meu folosind linkurile din acest articol in 2022 si inca merge bine. Multumesc!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.