Am promis că mă apuc de tras de fiare și…

Promisiunea e promisiune. Scriam aici că vreau mușchi, dar că nu prea știu cum. Iată că nici la mai puțin de o lună mușchii ăia au început să se așeze pe mine într-o formă sau alta.

Așa arătam acum un an și ceva pe 3 ianuarie 2016. Un grăsan plin de bere și de mâncare de toate felurile în mine. Plus hernia aia ombilicală pe care nu am apucat să o operez încă și care mă făcea să arăt ca o gazdă de Alien. Nu vă speriați, nu mai arăt așa acum.

Gabriel Ursan pe 3 ianuarie 2016

În 2016 m-am apucat serios de slăbit și am tot povestit pe blog despre asta. În 2016 lucrurile au decurs cam așa: 1. Pe 2 ianuarie 2016 declaram că de pe 4 ianuarie vreau să slăbesc. 2. După 16 zile deja aveam rezultate bune. 3. Prin martie 2016 începeam să observ chestii legate de corpul meu. 4. În luna mai deja eram ok. 5. În iunie făceam declarația asta șocantă. 6. Tot în iunie mai aveam chef de vorbă. 7. La începutul anului 2017 am scris ceva mai multe despre asta. 8. Iar la câteva zile mai târziu m-au invitat la TV să povestesc despre slăbirea mea :).

La începutul acestui an, mai exact pe 12 februarie arătam cam așa. Am slăbit!

Gabriel Ursan 29 Decembrie 2016

De fapt, hai să vă pun pozele alea cu before & after.

Gabriel Ursan Before After

Recunosc că pe lângă dietă și sport am avut oportunitatea și posibilitatea de a beneficia și de niște tratamente corporale la aBeauty Clinique. E vorba despre VelaShape III, VelaSmooth Pro și Criolipoliză. Detalii pentru bărbați aveți aici. Detalii pentru femei aveți aici și aici. În plus, au o super promoție aici dacă sunteți interesați. Dar nu despre asta e vorba acum.

Vă spuneam că m-am apucat de tras de fiare. Cam de o lună. Și vreau să continui. Pe lângă zâmbetul tâmp și fața prelungă cu care am fost genetic combinat, în sfârșit încep să arăt a om :).

Iată!

Gabriel Ursan in Tricou cu Muschi

Prelungul meu cap și preastrâmbul meu zâmbet nu au convins-o nici pe mama și nici pe soția mea să nu public următoarele poze cu care știu că voi fi ținta miștourilor prietenilor mei timp de o veșnicie :). Cu dibăcie am ascuns burta grație tricoului negru și am făcut poza asta.

Dovada că în spatele unor haine de tocilar se pot ascunde niște chestii :)

(Da, stau slab rău pe brațe, știu, lucrez la asta)

Gabriel Ursan Muschi

Și pentru hateri, colegul meu de sală Laurențiu m-a convins să pun poza asta.

Muschi Gabriel Ursan

Cum am ajuns la rezultatele astea

De la o schijă, la om. Nu sunt rezultate mari sau bune. Sunt doar rezultate. Am tras de fiare. Într-o lună de când m-am apucat am avut săptămâni în care am tras zilnic (precum săptămâna trecută) și săptămâni în care am exersat o singură dată (acum două săptămâni).

Am încercat să mă țin de dietă, dar nu a mai mers. Sala cere mâncare. Și am mâncat mult. Și cam orice. Pentru că nu mă mai puteam abține. Organismul îmi cerea asta. Și nu e neapărat bine. Pentru că odată cu mușchii a apărut din nou și stratul de grăsime. Dacă faci sală să nu crezi că poți mânca orice. Cea mai mică greutate a mea a fost 78 de kilograme la 1,83 m. Cea mai constantă greutate a mea pe perioada de slăbire a fost 80 de kilograme. Acum am 85 de kilograme, dar corpul meu arată altfel datorită masei musculare și nu mai sunt atât de pornit pe scăderea în greutate, ci pe conturarea corpului. Revin cu poze pe la sfârșitul lui aprilie.

P.S.: Nu am fost la sală în adevăratul sens al cuvântului. Compania pentru care lucrez a făcut un fel de sală la parterul sediului și eu am profitat de ea. Dacă timpul îmi va permite voi merge și la o sală corespunzătoare. Știu că nimic nu se compară cu experiența dintr-o sală faină.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Am promis că mă apuc de tras de fiare și…”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.