Am bulănit blogul pentru comentarii

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Am ținut cont de ce mi-ați zis. Am scos toate mizeriile care împiedicau comentariile la articole. Am scos treaba cu abonarea la newsletter după articol. Am scos treaba cu statisticile mele sociale după postări. Am scos inclusiv treaba cu tagurile și categoria din care face parte un articol deși mi-a fost greu să o fac (am strâns din dinți). Aș scoate și treaba cu ”Despre Autor”, dar nu știu cum să o fac că e din temă. Am făcut tot ce mi-ați zis. Na! Acum sper să comentați mai mult :). A, și am scos și reclamele din footer ca să fie treaba, treabă :) AdSense nu scot de tot de pe blog. Nu de alta, dar la traficul pe care îl am AdSense scoate singur rata la casă lunar.Comentarii pe blog


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

9 comentarii la „Am bulănit blogul pentru comentarii”

 1. Încearcă să acorzi importanța conținutului!

  În acest caz ai un micro-articol care ocupă primul ecran pe 13 inch în proporție de maxim 30% (restul de 70% e ocupat de header, titlu și un început de imagine).

  Pentru că mă aștept la un articol derulez în jos și la un moment dat imaginea ocupă tot ecranul de sus în jos sau viceversa. Continui să derulez în căutarea textului dar urmează 2 blocuri adsense, continui să derulez și dau de caseta despre autor.

  Deja sunt 3 elemente care mă despart de secțiunea de comentarii și dacă articolul a fost doar informativ ce te face să crezi că voi comenta? Comentariul de față e o excepție ca să-ți spun unde consider că greșești.

  Bine că nu faci că aici https://web.facebook.com/tataraseni/posts/1351693321540743?pnref=story

  Răspunde
 2. Nu o sa ai mai multe comentarii cu toate modificarile facute pentru ca la tine e pe bune, nu ca in cazul altor blogari de „succes”. Daca te uiti mai atent la multe comentarii de pe site-urile lor, iti dai seama ca sant facaturi ale papusarilor sefi care, ei centreaza si tot eu dau cu capul. Poate ca gresesc, dar asa mi s-a parut mie de multe ori, in cazul unuia care, cica e arhicunoscator in materie de blogging.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend