Comentarii pe blog

Am bulănit blogul pentru comentarii

Am ținut cont de ce mi-ați zis. Am scos toate mizeriile care împiedicau comentariile la articole. Am scos treaba cu abonarea la newsletter după articol. Am scos treaba cu statisticile mele sociale după postări. Am scos inclusiv treaba cu tagurile și categoria din care face parte un articol deși mi-a fost greu să o fac (am strâns din dinți). Aș scoate și treaba cu ”Despre Autor”, dar nu știu cum să o fac că e din temă. Am făcut tot ce mi-ați zis. Na! Acum sper să comentați mai mult :). A, și am scos și reclamele din footer ca să fie treaba, treabă :) AdSense nu scot de tot de pe blog. Nu de alta, dar la traficul pe care îl am AdSense scoate singur rata la casă lunar.Comentarii pe blog

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

 • Tudor

  Reply Reply 04/03/2017

  Caseta autor o scoti din fisierul single.php

 • Încearcă să acorzi importanța conținutului!

  În acest caz ai un micro-articol care ocupă primul ecran pe 13 inch în proporție de maxim 30% (restul de 70% e ocupat de header, titlu și un început de imagine).

  Pentru că mă aștept la un articol derulez în jos și la un moment dat imaginea ocupă tot ecranul de sus în jos sau viceversa. Continui să derulez în căutarea textului dar urmează 2 blocuri adsense, continui să derulez și dau de caseta despre autor.

  Deja sunt 3 elemente care mă despart de secțiunea de comentarii și dacă articolul a fost doar informativ ce te face să crezi că voi comenta? Comentariul de față e o excepție ca să-ți spun unde consider că greșești.

  Bine că nu faci că aici https://web.facebook.com/tataraseni/posts/1351693321540743?pnref=story

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/03/2017

   Tu ai dreptate, dar AdSense nu scot momentan. Macar am mai scos 3 blocuri care statea inaintea campului de comentarii :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/03/2017

   Apropo, nu mai e disponibila postarea respectiva.

 • Ionut Popa

  Reply Reply 04/03/2017

  vreau sa am si eu muschi ca ai tai, de ce nu am?

 • Ely

  Reply Reply 09/03/2017

  Nu o sa ai mai multe comentarii cu toate modificarile facute pentru ca la tine e pe bune, nu ca in cazul altor blogari de „succes”. Daca te uiti mai atent la multe comentarii de pe site-urile lor, iti dai seama ca sant facaturi ale papusarilor sefi care, ei centreaza si tot eu dau cu capul. Poate ca gresesc, dar asa mi s-a parut mie de multe ori, in cazul unuia care, cica e arhicunoscator in materie de blogging.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/03/2017

   Asta ar însemna sa aibă prea mult timp liber sa facă chestii din astea, dar nimic nu este exclus :)

Leave A Response

* Denotes Required Field