ActivityTracker înregistrează activitatea zilnică fără a afecta bateria

ActivityTracker este o aplicație pe care am instalat-o de vreo două săptămâni pe iPhone pentru că m-a atras foarte mult faptul că îți înregistrează activitatea fizică zilnică fără să-ți afecteze bateria. Această aplicație este disponibilă pe iOS și poate fi descărcată de aici.

ActivityTracker este o aplicație gratuită pentru iPhone și Apple Watch care înregistrează activitatea zilnică fără a afecta bateria, prin folosirea procesorului de mișcare în locul GPS-ului.

ActivityTracker are 4,5* din 450 de review-uri și rating-uri în Statele Unite dar din păcate este încă necunoscută în țara ei de origine, România! Așa că am decis să pun și eu umărul pentru a o face cât mai cunoscută. Pot să vă spun că o să iubiți această aplicație deoarece face într-un mod cât mai simplu ceea ce ar trebui să facă.

Îți prezintă date despre activitatea ta zilnică într-o formă simplă și ușor de înțeles, așa cum multe aplicații de acest gen nu o fac și complică lucrurile inutil. Vă recomand să dați o tură cu aplicația, iar dacă sunteți amatori de mișcare va fi interesant să aflați zilnic statistici despre cum v-a decurs ziua.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.