Fuel Coffee Galați, un nou concept de cafenea se deschide la Shopping City Galați

Aseară am participat la evenimentul de deschidere Fuel Coffee Galați, un nou concept de cafenea pe care îl regăsiți la intrarea din noua aripă a mall-ului Shopping City Galați. Nu am putut să nu remarc designul interesant care aduce locației un aer modern, dar în același timp vintage (dacă nu credeți că există o astfel de combinație vă invit să vizitați și voi Fuel Coffee).

Așa cum îi declară și în descrierea de pe Facebook, Fuel Coffee Galați nu oferă doar cafea foarte bună și atât, ci și alte elemente inedite care se regăsesc în meniu: gustări, cocktailuri, fresh-uri și multe alte tipuri de chestii gustoase pe care le poți savura înainte sau după o zi de shopping.

Din ce am observat, Fuel Coffee Galați poate fi numit un concept nou de cafenea în oraș nu numai prin calitatea băuturilor comercializate, a locației și a servirii, ci și prin elementele din meniu care se concentrează pe cei care vor să fie în formă.

Mai exact, cei de la Fuel Coffee Galați au dezvoltat împreună cu personal trainer Mircea Moraru un set de shake-uri proteice unice, de iaurturi cu vitamine sau de clătite speciale care se adresează persoanelor ce vor să fie fit și să își mențină un stil de viață sănătos și atunci când merg într-o cafenea (unde tentațiile dulci pândesc la tot pasul).

Astfel că înainte sau după sală poți să treci pe la Fuel Coffee Galați pentru porția ta sănătoasă de ”combustibil”. Fie că vei alege o cafea bună, un shake, o porție de clătite sau un cocktail, te invit să pășești cu încredere în această nouă locație dezvoltată de antreprenori 100% Gălățeni.

Fuel Coffee Galati Meniu Fuel Coffee Galati Deschidere Fuel Coffee Galati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Fuel Coffee Galați, un nou concept de cafenea se deschide la Shopping City Galați”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.