ActivityTracker înregistrează activitatea zilnică fără a afecta bateria

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


ActivityTracker este o aplicație pe care am instalat-o de vreo două săptămâni pe iPhone pentru că m-a atras foarte mult faptul că îți înregistrează activitatea fizică zilnică fără să-ți afecteze bateria. Această aplicație este disponibilă pe iOS și poate fi descărcată de aici.

ActivityTracker este o aplicație gratuită pentru iPhone și Apple Watch care înregistrează activitatea zilnică fără a afecta bateria, prin folosirea procesorului de mișcare în locul GPS-ului.

ActivityTracker are 4,5* din 450 de review-uri și rating-uri în Statele Unite dar din păcate este încă necunoscută în țara ei de origine, România! Așa că am decis să pun și eu umărul pentru a o face cât mai cunoscută. Pot să vă spun că o să iubiți această aplicație deoarece face într-un mod cât mai simplu ceea ce ar trebui să facă.

Îți prezintă date despre activitatea ta zilnică într-o formă simplă și ușor de înțeles, așa cum multe aplicații de acest gen nu o fac și complică lucrurile inutil. Vă recomand să dați o tură cu aplicația, iar dacă sunteți amatori de mișcare va fi interesant să aflați zilnic statistici despre cum v-a decurs ziua.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend