ActivityTracker înregistrează activitatea zilnică fără a afecta bateria

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

ActivityTracker este o aplicație pe care am instalat-o de vreo două săptămâni pe iPhone pentru că m-a atras foarte mult faptul că îți înregistrează activitatea fizică zilnică fără să-ți afecteze bateria. Această aplicație este disponibilă pe iOS și poate fi descărcată de aici.

ActivityTracker este o aplicație gratuită pentru iPhone și Apple Watch care înregistrează activitatea zilnică fără a afecta bateria, prin folosirea procesorului de mișcare în locul GPS-ului.

ActivityTracker are 4,5* din 450 de review-uri și rating-uri în Statele Unite dar din păcate este încă necunoscută în țara ei de origine, România! Așa că am decis să pun și eu umărul pentru a o face cât mai cunoscută. Pot să vă spun că o să iubiți această aplicație deoarece face într-un mod cât mai simplu ceea ce ar trebui să facă.

Îți prezintă date despre activitatea ta zilnică într-o formă simplă și ușor de înțeles, așa cum multe aplicații de acest gen nu o fac și complică lucrurile inutil. Vă recomand să dați o tură cu aplicația, iar dacă sunteți amatori de mișcare va fi interesant să aflați zilnic statistici despre cum v-a decurs ziua.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend