Farmec deschide primul magazin Gerovital din Galaţi, al patrulea din regiunea Moldovei

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă extinderea în Moldova şi inaugurează primul magazin Gerovital din Galaţi, acoperind strategic întreaga regiune estică a ţării. În mai puţin de jumătate de an, Farmec a inaugurat magazine la  Iaşi, Piatra Neamţ, Suceava şi, acum, la Galaţi.

“Venim din nou în Moldova, o regiune cu foarte mulţi admiratori ai brand-ului Gerovital şi deschidem primul magazin de brand din Galaţi. Le mulţumim locuitorilor din această zonă a ţării pentru încrederea acordată brand-ului şi pentru că aleg de fiecare dată calitatea românească. În semn de recunoştinţă, inaugurăm cel de-al patrulea magazin în zona Moldovei, în numai cinci luni. Suntem siguri că noua locaţie va fi un nou punct de atracţie pentru consumatorii noştri din Galaţi, care vor avea la dispoziţie întreaga paletă de produse, inclusiv cele mai recente game. Totodată, viyitatorii vor beneficia de consultanţă de specialitate din partea beauty advicer-ilor noştri. Vom continua să ne asumăm cu responsabilitate rolul de a fi singurul producător local de cosmetice care dispune de o reţea proprie de magazine de brand şi vom oferi consumatorilor noştri noi surprize până la final de an”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

Lucrările de proiectare şi amenajare ale noului spaţiu au durat aproximativ 2 luni. Magazinul este situat la parterul centrului comercial Shopping City Galați, amplasat pe Bulevardul George Coșbuc, Nr. 251, având o suprafaţă de 45 de m2.   

Pe 16 noiembrie, toţi vizitatorii magazinului Gerovital din Galaţi beneficiază de o reducere de 20% pentru orice produs achiziţionat. O altă facilitate disponibilă exclusiv în magazinele Gerovital este testul gratuit de dermoanaliză. Acesta durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

În funcţie de rezultatele obţinute, consultanţii de frumuseţe prezenţi în magazin le pot recomanda consumatorilor produse specifice necesităţilor lor şi pot concepe scheme de tratament personalizate.

În această toamnă, reţeaua de magazine de brand Gerovital a marcat un an de la inaugurarea primului punct de vânzare. În prima jumătate a anului 2017, prin lanţul de magazine de brand, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Farmec deschide primul magazin Gerovital din Galaţi, al patrulea din regiunea Moldovei”

  1. Client Gerovital…

    Am fost total nemulțumita de faptul ca nu exista mostre în magazin-Galați Shopping City- pentru a testa produsele prin comparație cu Yves Roche, vecinii dumneavoastră și mai ales de atitudinea “vanzatoarei” +”seful” care au preferat sa facă o vânzare de 70 de lei în schimbul câștigării unui client. Am avut senzația ca mi s au scos cu forta banii din buzunar…s a citit disperarea ochii lor. De asemenea fiind întrebată de catre”sef”, “ce doresc?” acesta s a dovedit a fi total nepriceput în indicarea produsului cerut. Din bun simt ptr a nu.l pune în dificultate am apelat la o alta persoana dar care nedorind sa își deranjeze șeful a făcut front comun cu acesta în atitudine. Prin urmare am achitat produsul și ulterior l-am testat olfactiv, aspect pe care il solicitasem de la bun început. Totul s a desfășurat pe principiul “nu ți convine, pleaca”. Rușine! !!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.