5 zile fără blog, rețele sociale, mail și altele

mi-a zis la Pato pe blog că nu voi rezista. Probabil, mai ales cu cu premiul obținut recent de la Orange România unde am 500 MB de trafic în roaming și un smartphone nou. Așa că nu mai declar 5 zile fără internet. Declar 5 zile fără blog, mail și rețele sociale. Internetul … vă spun din start că îl voi folosi pentru navigarea GPS cu ajutorul Google Maps până la HVD Viva Club Hotel, în Bulgaria (ca să mă găsiți în caz de S.O.S. :)). În rest, nu mi-am planificat să folosesc internetul altfel. Probabil voi mai folosi internetul ca să pun pe YouTube diverse desene animate Sarei ca să mănânce :). Probabil voi folosi internetul dacă îmi va fi furată mașina în Bulgaria :). În rest, îmi iau E-Book Reader-ul Kindle la mine pentru că tocmai mi-am cumpărat o carte nouă de pe Amazon și dacă fiica mea de un an și două luni îmi va permite, voi citi :). Cunoscuții experimentați mi-au spus deja că nu voi avea timp de asta, dar eu încă sper :). În vacanța din Bulgaria mi-am propus să mă relaxez și să petrec mai mult timp cu familia mea. Probabil, când citiți acest articol eu voi fi deja pe plaiurile bulgărești înfruptându-mă dintr-o bere la All Inclusive, dar asta nu vă oprește să-mi vizitați blogul în continuare și să-mi lăsați comentarii la acest articol (la care voi răspunde cu sete după 5 zile fără blog). Mai mult, în această perioadă voi face niște lucruri pentru casă fără să mă aflu în ea. Tatăl meu se va muta la mine, iar împreună cu o echipă de băieți pricepuți se va asigura de revăruirea bucătăriei, holului și a unor părți din dormitor care trebuie finisate după ce mi-am montat centrala termică. A … și să-mi ziceți dacă săptămâna trecută l-am bătut pe Oreste cum trebuie sau nu :) (pe scurt: nu am nimic cu Oreste, ba mai mult, el este pentru mine un om mare, căruia îi port tot respectul pentru cum a ales să trăiască, să scrie, să se promoveze etc., când avea atâtea variante comerciale la îndemână). Între timp, răsfoiți-mi blogul că am multe articole care merită citite. Zic eu :). Să aveți o săptămâna faină și productivă! După ce vin din concediu urmează un review scurt la noile folii iSheld (testate de aproape o lună pe S4), o părere personală despre comunicatele de presă și, bineînțeles, o părere despre vacanța în Bulgaria și HVD Viva Club Hotel.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

14 comentarii la „5 zile fără blog, rețele sociale, mail și altele”

   • Nu am zis ca rezist fără internet in primul rand :). Am scris în articol ca voi folosi google Maps, ca voi verifica starea vremii și că voi traduce diverse cuvinte și expresii. Și când sa verific stătea vremii, hop o notificare pe Facebook de la Dumitru cum ca mi-ar fi luat foc blogul :). Am verificat în 5 secunde stătea blogului, i-am răspuns la mesaj în alte 10 secunde și cam asta a fost interacțiunea mea cu Facebook.

    Răspunde
  • Pai când sa veridice omul starea meteo și cum se zice la dă-mi o bere în bulgara, hop mesajul tău! Crezi ca m-am obosit sa opresc notificările? Dar nu mi-am încălcat promisiunea principala. Ai sa vezi :)

   Răspunde
 1. Bai Gabi, eu nu am reusit sa stau fara internet nici macar o zi…. pe batranul meu laptop de 6 ani, m-am conectat imediat la reteaua wireless a hotelului unde m-am cazat.

  netul merge ingrozitor pe aici…dar nu ma pot rupe

  Stii doar ca sunt un abonat constant al blogului tau si te urmaresc din umbra indeaproape…

  Cand te intorci din Bulgaria?

  Am trecut prin Sofia vneri spre sambata si am ramas impresionat. Un oras frumos

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.