Criolipoliza 8

5 zile fără blog, rețele sociale, mail și altele

Laurențiu Trofoșilă mi-a zis la Pato pe blog că nu voi rezista. Probabil, mai ales cu cu premiul obținut recent de la Orange România unde am 500 MB de trafic în roaming și un smartphone nou. Așa că nu mai declar 5 zile fără internet. Declar 5 zile fără blog, mail și rețele sociale. Internetul … vă spun din start că îl voi folosi pentru navigarea GPS cu ajutorul Google Maps până la HVD Viva Club Hotel, în Bulgaria (ca să mă găsiți în caz de S.O.S. :)). În rest, nu mi-am planificat să folosesc internetul altfel. Probabil voi mai folosi internetul ca să pun pe YouTube diverse desene animate Sarei ca să mănânce :). Probabil voi folosi internetul dacă îmi va fi furată mașina în Bulgaria :). În rest, îmi iau E-Book Reader-ul Kindle la mine pentru că tocmai mi-am cumpărat o carte nouă de pe Amazon și dacă fiica mea de un an și două luni îmi va permite, voi citi :). Cunoscuții experimentați mi-au spus deja că nu voi avea timp de asta, dar eu încă sper :). În vacanța din Bulgaria mi-am propus să mă relaxez și să petrec mai mult timp cu familia mea. Probabil, când citiți acest articol eu voi fi deja pe plaiurile bulgărești înfruptându-mă dintr-o bere la All Inclusive, dar asta nu vă oprește să-mi vizitați blogul în continuare și să-mi lăsați comentarii la acest articol (la care voi răspunde cu sete după 5 zile fără blog). Mai mult, în această perioadă voi face niște lucruri pentru casă fără să mă aflu în ea. Tatăl meu se va muta la mine, iar împreună cu o echipă de băieți pricepuți se va asigura de revăruirea bucătăriei, holului și a unor părți din dormitor care trebuie finisate după ce mi-am montat centrala termică. A … și să-mi ziceți dacă săptămâna trecută l-am bătut pe Oreste cum trebuie sau nu :) (pe scurt: nu am nimic cu Oreste, ba mai mult, el este pentru mine un om mare, căruia îi port tot respectul pentru cum a ales să trăiască, să scrie, să se promoveze etc., când avea atâtea variante comerciale la îndemână). Între timp, răsfoiți-mi blogul că am multe articole care merită citite. Zic eu :). Să aveți o săptămâna faină și productivă! După ce vin din concediu urmează un review scurt la noile folii iSheld (testate de aproape o lună pe S4), o părere personală despre comunicatele de presă și, bineînțeles, o părere despre vacanța în Bulgaria și HVD Viva Club Hotel.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

14 Comments

 • Distracție plăcută. Dacă reușești să răspunzi peste 5 zile ești tare :)
  Apropos, parcă aveai și notificări push la comentariile de pe blog… deci o să ne simți prezența :)

 • Nicu Durla

  Reply Reply 26/08/2013

  Sigur o sa tragi cu ochiul, eu iti urez numai succes si cand vi sa ne povestesti cum a fost si daca ai rezistat si nu uita, doar adevarul :)

 • Narcis MIHAI

  Reply Reply 27/08/2013

  Bai Gabi, eu nu am reusit sa stau fara internet nici macar o zi…. pe batranul meu laptop de 6 ani, m-am conectat imediat la reteaua wireless a hotelului unde m-am cazat.

  netul merge ingrozitor pe aici…dar nu ma pot rupe

  Stii doar ca sunt un abonat constant al blogului tau si te urmaresc din umbra indeaproape…

  Cand te intorci din Bulgaria?

  Am trecut prin Sofia vneri spre sambata si am ramas impresionat. Un oras frumos

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 30/08/2013

   Tocmai m-am întors din Bulgaria :). Și am reușit sa stau fata blog, mail și Facebook. Internetul l-am folosit pentru meteo și Google Maps.

 • Petre Dalea

  Reply Reply 27/08/2013

  Distractie placuta in vacanta si lasa netul ca nu strica o mica pauza.

 • Tudor

  Reply Reply 27/08/2013

  Concediu placut. Abia astept sa o tai si eu cateva zile :)

 • Ai pierdut pariul… nu nega, am reusit sa te pacalesc… parca si vad ce fata ai facut :)

  • Pato Basil

   Reply Reply 30/08/2013

   Deci nu a putut sa reziste fara net? :D L-ai momit pe facebook cumva?

   • Gabriel Ursan

    Reply Reply 30/08/2013

    Nu am zis ca rezist fără internet in primul rand :). Am scris în articol ca voi folosi google Maps, ca voi verifica starea vremii și că voi traduce diverse cuvinte și expresii. Și când sa verific stătea vremii, hop o notificare pe Facebook de la Dumitru cum ca mi-ar fi luat foc blogul :). Am verificat în 5 secunde stătea blogului, i-am răspuns la mesaj în alte 10 secunde și cam asta a fost interacțiunea mea cu Facebook.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 30/08/2013

   Pai când sa veridice omul starea meteo și cum se zice la dă-mi o bere în bulgara, hop mesajul tău! Crezi ca m-am obosit sa opresc notificările? Dar nu mi-am încălcat promisiunea principala. Ai sa vezi :)

 • Concediu plăcut și poate ajungi și prin Alba Iulia.

 • Dan

  Reply Reply 29/08/2013

  Hai ca sunt curios, dupa toate povestile despre Bulgaria din ultima vreme, cum mai e acolo. Distractie placuta.

Leave A Response

* Denotes Required Field