Instalare iGO pe Android: GPS gratis fără internet

Dacă ai căutat o metodă de instalare iGO pe Android în care sa ți se explice clar totul, ai ajuns bine. În acest articol mi-am propus să scriu toți pașii procesului de instalare iGO pe Android, astfel încât sa fie ușor pentru oricine să aibă navigare GPS pe Android complet gratuit, fără costuri suplimentare din partea operatorului de telefonie mobilă care te poate taxa pentru traficul de date pe care alte aplicații Android de navigare GPS îl pot consuma.

E drept că pe toate telefoanele cu sistem de operare Android există deja o soluție de navigare GPS gratuită oferită de Google Maps. Navigarea GPS prin Google Maps s-a dovedit a fi o soluție utilă pentru mine și se pare că funcționează foarte bine și în România, nu numai în alte țări. Totuși, navigarea GPS pe Android cu ajutorul Google Maps solicită trafic de date, așa că trebuie să ai internet pe telefon ca să o folosești, iar internetul pe mobil reprezintă un cost suplimentar pe care nu toți și-l permit și nu toți vor să-l facă. De aceea, există și alte aplicații de navigare GPS pe Android care să-ți ofere posibilitatea să folosești smartphone-ul tău Android pe post de GPS.

iGO pentru Android este una din acele aplicații de navigare GPS pe Android care nu necesită o conexiune la internet pentru a funcționa și, prin urmare, nu generează costuri suplimentare indiferent în ce țară vei merge. În mod normal, iGO nu este o aplicație care se găsește în magazinul de aplicații Google Play, dar niște băieți deștepți au reușit să o optimizeze astfel încât să avem parte de navigare GPS pe Android gratis.

Înainte de a instala iGO pe Android trebuie să te asiguri de câteva aspecte ca totul să decurgă bine și navigarea GPS pe Android să funcționeze din prima.

În primul rând, îți trebuie un card de memorie de 2 GB, deși eu recomand unul de 4 GB. Dacă nu ai încă un card de memorie microSD pe care să-l introduci în telefonul tău cu Android, poți comanda unul rapid de aici. În al doilea rand, îți trebuie un cablu de date pentru a conecta smartphone-ul tău cu Android la calculator. Dacă nu ai cablu de date, poți folosi și un cititor de carduri. În al treilea rând, merită să-ți verifici telefonul să nu aibă diverse programe instalate aiurea. De cele mai multe ori, instalarea iGO pe Android poate să nu funcționeze dacă telefonul tău este instabil și îți creează de obicei probleme. Deci, dacă ai probleme cu telefonul, salvează tot ce ai pe el și nu vrei să pierzi și dă-i un hard reset (resetare generală) folosind una dintre cele 3 metode simple și ușoare descrise aici.

Instalare iGO pe Android

Acum că ești pregătit de o instalare iGO pe Android ca să beneficiezi de navigare GPS pe Android gratuit, hai să vedem care ar fi pașii.

Disclaimer: iGO este o aplicație aflată în proprietatea NNG care nu este disponibilă în mod oficial pentru dispozitive Android decât în cazul clienților business. Instalarea iGO fără licență nu este indicată și încurajată, iar toți utilizatorii care urmăresc și aplică tutorialul de instalare iGO pe Android aflat mai jos, își asumă acest lucru. Toate linkurile disponibile pe www.gabrielursan.ro duc către resurse externe, care nu se află în proprietatea www.gabrielursan.ro și nu au nici o legătură cu siteul sau proprietarul siteului www.gabrielursan.ro. În cazul în care acest material încalcă vreo politică legislativă, administratorul www.gabrielursan.ro nu își poate asuma nici un fel de responsabilitate în acest sens, însă este dispus să coopereze pentru rezolvarea situației pe cale amiabilă și pentru a rezolva orice neplăcere în cel mai scurt timp. Pentru orice problemă accesați secțiunea de contact.

Navigare GPS pe Android, instalare iGO pe Android.

 1. Asigură-te că ai măcar 50% baterie la telefon sau pune telefonul la încărcat.
 2. Verifică să ai cardul de memorie microSD introdus în telefon, iar pe el să fie măcar 2.5 GB de spațiu liber.
 3. Descarcă kitul de instalare iGO pe Android la tine pe computer de la acest link (acest kit funcționează doar pe device-urile cu rezoluție HD, nu Full HD). Urmează update-uri cu fișiere pentru alte rezoluții.
 4. Bea o bere cât se descarcă kitul de instalare, că s-ar putea să dureze un pic :). Dacă folosești internetul de la conexiunea ta wireless de acasă, cât aștepți, poate e un moment prielnic să te uiți pe această ofertă de routere wireless ca să-ți planifici achiziția unui router wireless nou ce îți poate îmbunătăți viteza internetului. Poți să dai click pe link fără probleme, că se va deschide într-o pagină separată și nu vei pierde acest articol :) pe care tu ai intrat de fapt ca să înveți cum să ai navigare GPS pe Android, realizând o instalare iGO pe Android.
 5. După ce ai copiat pe computer folderul cu kit-ul de instalare, pune-l undeva la tine pe computer într-un loc de unde să știi să îl copiezi pe telefon.
 6. Conectează telefonul la computer prin cablul de date și copiază întreg folderul iGO (întreg folderul iGO așa cum este) în rădăcina cardului de memorie sau în memoria telefonului. Este nevoie de aproape 2.5 GB de spațiu liber.
 7. După ce s-a copiat totul, accesează managerul de fișiere (dacă ai o versiune de smartphone sau o versiune de Android care nu are manager de fișiere încorporat, descarcă din Google Play aplicația Total Commander). Prin intermediul managerului de fișiere mergi unde ai salvat folderul iGO pe telefon (pe card sau în memoria telefonului). Accesează folderul iGO și rulează fișierul iGO.apk.
 8. Dacă sunt probleme cu rularea fișierului, înseamnă că nu ai bifată din telefon opțiunea de rulare a aplicațiilor necunoscute. Mergi la setări – Securitate – Surse necunoscute (bifați). Apoi, reluații pasul 7 și ar trebui să funcționeze.
 9. După ce ați rulat fișierul iGO.apk și ați urmărit instrucțiunile de instalare veți observa în meniul telefonului aplicația iGO. O puteți accesa și o puteți folosi după bunul plac. Menționez că această versiune de GPS pe Android nu are nevoie de conexiune la internet ca să funcționeze, dar este nevoie să o folosiți afară, în câmp deschis pentru că în casă nu va funcționa din cauza zidurilor.
 10. Kit-ul de instalare iGO pe Android pe care vi l-am pus la dispoziție este valabil doar pentru telefoanele mobile Android cu ecran cu rezoluție HD (@720p). Pe ecrane cu o altă rezoluție s-ar putea să nu meargă sau să se vadă ca naiba. Dacă nu ești sigur ce rezoluție are ecranul telefonului tău, spune-mi numele complet al telefonului într-un comentariu la acest articol și îți voi spune dacă e o rezoluție ok pentru acest kit sau nu.

UPDATE IMPORTANT!!! Avem un set de aplicații noi AICI – CLICK pe link-ul ăsta: iGO Primo 2.0.1 ( 9.6.7.281004) Explay Infinity II (07 Feb 2013)-FiLELiST.torrent  E mult de descărcat (e un torrent verificat de mine – dezarhivați-l și apoi rulați-l cu uTorrent), dar în arhiva respectivă există kit pentru aproape toate rezoluțiile posibile (inclusiv Full HD). 1. Download torrent. 2. Dezarhivați. 3. Selectați folderul cu rezoluția de care aveți nevoie. 4. Intrați în folder și copiați cu totul folderul iGO de pe computer pe smartphone (ori direct pe card, ori direct în memoria telefonului – nu contează – important e să fie descărcat direct, nu pus prin alte subfoldere). 5. Intrați pe fișierul cu extensia .apk direct de pe telefon (dintr-un manager de fișiere. Dacă sunt neclarități citiți oricum pașii de mai sus, că sunt aceeași.

Suport: din păcate nu putem răspunde chiar la toate comentariile primite la acest articol. Este foarte important să citiți comentariile anterioare la care s-au răspuns altor cititori. Există posibilitatea ca răspunsul vostru să se afle deja acolo și să nu mai fie nevoie să așteptați un răspuns din partea lui Florin sau să vă supărați că acesta nu vine.

De asemenea, înainte de a întreba dacă aplicația iGO pentru Android funcționează ok sau nu pe dispozitivul vostru Android, verificați pe www.gsmarena.com sau pe Google rezoluția telefonului sau tabletei. Dacă nu este conformă cu rezoluțiile de la punctul 3., sunt slabe șanse ca softul să se vadă cum trebuie (se va vedea mai mic sau mai mare – oricum, nu se va vedea cum trebuie).

Iată și niște imagini ajutătoare pentru tutorialul de instalare iGO pe Android.

Dacă ți-a fost util acest articol de instalare iGO pe Android, cumpără prin linkul meu de afiliat când ai nevoie de ceva de pe internet, dă-mi un like pe Facebook, urmărește pagina blogului www.GabrielUrsan.ro de pe Google Plus și nu în ultimul rând :), abonează-te la newsletter cu un click aici. Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună tuturor!

Pe această cale doresc să-i mulțumesc unui om deosebit pe nume Florin Chiper, care m-a ajutat să realizez acest tutorial de instalare iGO pe Android.

Iată și un pic de ajutor oferit de Florin în ceea ce privește rezoluțiile. Să ne spuneți dacă funcționează. Mulțumim Florin!

Legat de mesajul de mai jos. Există posibilitatea să funcționeze sau nu cele indicate de Florin. E doar o variantă cu 50% șanse de reușită. Rezoluțiile suportate sunt cele menționate la punctul 3 din fiecare kit. Mai mult de atât nu garantează nimeni că merge.

Daca tot am fost mentionat de Gabi, cred ca e de datoria mea sa va ajut cu rezolutiile. In principiu rezolutia se poate modifica destul de simplu prin editarea fisierului sys.txt din folderul iGo.

in sectiunea “rawdisplay”, acolo unde este definita rezolutia trebuiesc operate modificarile necesare pentru fiecare telefon in parte dupa cm urmeaza:

Acum sectiunea rawdisplay arata asa:

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy=”auto”
screen_x=1280
screen_y=720
screen_x2=720
screen_y2=1280
screen_xy=”1280_720:1280×720/720×1280:fullscreen”
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0

Ceea ce inseamna ca rezolutia este 1280×720 respectiv 720×1280 in modul landscape.

Pentru galaxy s4 rezolutiile sunt:
screen_xy=”1280_720:1920×1008/1080×1848:fullscreen”

In principiu ar trebui sa mearga doar prin inlocuirea liniei screen_xy.

In mod similar se face si pentru alte rezolutii ale displayului.

Mult succes.

Sper ca pe viitor sa va mai ajut si cu alte tutoriale, bineinteles daca voi fi solicitat.

1.373 de comentarii la „Instalare iGO pe Android: GPS gratis fără internet”

   • l-am instalat, dar din pacate nu-i place rezolutia.
    intra in aplicatie, ecran negru si apoi revine in ecran home
    deci nu mere:(
    poate apare ceva si cu rezolutia mea

    Răspunde
    • Sal,ma numesc martin,am un huawei ascend g510,am schimbat rezolutia din sys.text dar tot nu merge,rezolutia ar fi 854×480..Sper sa ma poti ajuta.Mersi

    • sal. sunt alin si am huawei g 300 , am schimbat rezolutiia revine la ia revine
     a 400×800 si nu merge, ruleaza igo si dupa a

    • sal. am un samsung s3 i9305.am instalat aplicatia, apare pe tel, dar cand vreau sa o deschid apare o eroare: “missing or incomplete folder”/data/data/com.navngo.igi.javaclient/license

   • buna seara am o problema cu un sony xperia s , am instalat in tel aplicatia , am modificat rezolutia … totul bine pana aici .
    Cand deschid aplicatia o deschide bine se vede ok dar dupa 10 sau 12 secunde se inchide automat ca si cum ar da o eroare .
    Am de zis ca sateliti ii ia imediat dar problema ie ca se inchide aplicatia …. VA ROG AJUTATIMA

    Răspunde
    • Aici e posibil să fie o problemă cu sistemul de operare al telefonului. E greu de dat seama fără o vizită la un service. Pe de altă parte, poate pur și simplu aplicația nu se pupă cu acest model :(, din păcate.

    • pe modelele sony tasteaza *#*#7378423#*#*, citeste rezolutia si modifica in sys.

    • VREAU SI EU SA INST PE XPERIA,DACA TU AI REUSIT TE ROG SA MA AJUTI. MULTUMESC. NR MEU DE TEL 0744552929

   • am copiat hartiile din primul chit in chitul de 480 x 800 si nu le citeste scrie k sunt izolate
    ma poate ajuta cineva ?
    Multiumesc

    Răspunde
  • Daca tot am fost mentionat de Gabi, cred ca e de datoria mea sa va ajut cu rezolutiile. In principiu rezolutia se poate modifica destul de simplu prin editarea fisierului sys.txt din folderul iGo.

   in sectiunea “rawdisplay”, acolo unde este definita rezolutia trebuiesc operate modificarile necesare pentru fiecare telefon in parte dupa cm urmeaza:

   Acum sectiunea rawdisplay arata asa:

   [rawdisplay]
   driver=engine
   ;screen_xy=”auto”
   screen_x=1280
   screen_y=720
   screen_x2=720
   screen_y2=1280
   screen_xy=”1280_720:1280×720/720×1280:fullscreen”
   highres=0
   double_screen=0
   show_cursor=0
   combine_dirty=0

   Ceea ce inseamna ca rezolutia este 1280×720 respectiv 720×1280 in modul landscape.

   Pentru galaxy s4 rezolutiile sunt:
   screen_xy=”1280_720:1920×1008/1080×1848:fullscreen”

   In principiu ar trebui sa mearga doar prin inlocuirea liniei screen_xy.

   In mod similar se face si pentru alte rezolutii ale displayului.

   Mult succes.

   Sper ca pe viitor sa va mai ajut si cu alte tutoriale, bineinteles daca voi fi solicitat.

   Răspunde
   • Salutare. Probabil ca nu fac nici eu ceva bine….si nu stiu care ar putea fi problema din pacate, ma chinui de ceva vreme si cam acelasi efect Loading iGO(ro)…sta intre 5-10 secunde asa…apoi 2-5 secunde ecran negru si apoi….iese in meniul principal (al telefonului – Huawei Ascend G300), desi am modificat in meniu cum spusese Florin ceva mai sus. Nu am modificat cum trebuie oare? Daca se pot da niste detalii…mura-n-gura…daca nu se cere prea mult. In rest, a fost foarte simplu, cum spuneati mai sus. :) Multumesc anticipat

    Răspunde
    • sal, si eu am huawei g 300 si din pacate patesc asa cum a scris si Cosmin…deci nu merge….chestia e k as vrea sa schimb valorile rezolutiei dar nu stiu cum…intru doar in sys.text, dar nu am nici o optiune sa schimb valorile…please help!!!

   • Buna, Sunt super multumit!!!!!!!!!!!!
    Am un Samsung S6802 DUOS, Am instalat si a pornit aplicatia din prima.(altfel schimbam setarile)

    Am descarcat fisierul doar cu Romania, si apoi am descarcat si fisierul cel de peste 2 Gb. Am si pe PC-ul meu Total commander. Am scos(copiat) doar tarile din folderul maps care ma intereseaza si bineanteles si POI-urile. asa ca am doar europacu tarile ce ma intereseaza si nu ocupa mult loc pe cartela SD.

    Incaodata MERSI mult.

    Răspunde
   • sal
    imi apare urmatoarea eroare:”missing or incomplete folder:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license”
    am un samsung s3
    merci

    Răspunde
   • Ha-ha! Avocat ar trebui sa te faci, desi ai cam pierde…. Recunosc ca nu m-am asteptat sa promovezi chiar tu, oficial, aplicatii piratate (in ciuda oricaror alte argumente, asta este!)

    Răspunde
 1. Salut , pacat ca nu ai pus toate rezolutile pt toate telefoanele si ai ales doar pt ecranele HD.Eu as fi fost bucuros ca in loc de toate hartile europei sa gasesc rezolutile pt toate telefoanele deoarece hartile le mai pot gasi si pe alte siet-uri si le pot integra, ce nu am gasit au fost rezolutile pt diferite tipuri de ecrane.
  Detin un HTC Desire x si am instalat IGO Primo merge excelent

  Răspunde
 2. Aplicatia iGO nu este disponibla in Google Play, poate fi achizitionata doar de producatorii de dispozitive Android pentru a fi preinstalata.
  “Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone. This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider, here you can find more info about the product. ”
  http://www.igonavigation.com/support

  Răspunde
 3. Din pacate dupa ce descarc arhiva imi arata ca este damaged, am descarcat si cu chrome si cu opera…numai la mine este asa?

  Răspunde
   • Din pacate am patit la fel ca Iulian. De pe dropbox nu pot descarca fisierul decat sub forma de arhiva (extensia “.zip”). Dupa descarcare nu reusesc sa extrag continutul arhivei. Am incercat si cu 7zip si cu total commander. Degeaba…
    Am incercat, de asemenea, sa-l copiez asa cum este in telefon. Imi da eroare…

    Răspunde
 4. Salut!Desi cred ca stiu raspunsul,totusi indraznesc sa intreb-pe Galaxy S1 merge?Adica I9000…E HQ telefonul,deloc HD…dar poate o merge.Nici nu stiu ce sa fac,parca as incerca.

  Răspunde
 5. Daca functioneaza pe galaxy s3, te rog frumos trimitemil si mie pe mail pentru ca eu nu ma descurc sa il descarc. (Multumesc mult).

  Răspunde
   • si eu am intalnit mesajul cu please insert sd card…dupa dezarhivare trebuie sa fie folderul iGo direct pe card…nu mai crea alte foldere in care sa il dezarhivezi sau sa il copiezi si merge like a charm….mersi fain

    Răspunde
 6. nu pot deschide folderul dupa ce am copiat igo! mi-l arata sub forma de …cub cu 2 linii pe el..in cruce! cum il pun in radacina cardului?

  Răspunde
 7. buna! am descarcat aplicatia aceea,am conectat telefonul la usb(aveam cardul in telefon).mi-a arataa memoria telefonului si cardul…cum pe telefon nu aveam memorie suficienta am copiat folderul IGO pe card cum ai spus tu.am intrat si am incercat sa il deschid (cu Total Commander cum ai spus tu) dar nu merge. nu mi-l arata ca celelalte foldere…ca pe un dosar…il arata ca un cub cu niste linii pe el…o fi zip si nu il accepta telefonul?am vazut ca scrie undeva Radacina Cardului da nu pot sa mut ”aplicatia” de pe card acolo si cand conectez la calculator cu cablul de date imi arata numai cardul nu si Radacina Cardului.De nu pot sa il deschid?Oare e fisier ZIP din acela si nu il suporta?Ma poti ajuta te rog?

  Răspunde
 8. buna…din nou!pana la urma m-am descurcat am instalat aplicatia,mi-a aparut in telefon dar cand dau click pe ea imi scrie USER INTERFACE RESOLUTION [0X0} IS NOT SUPPORTED OR COMPATIBLE SKIN CAN NOT BE FOUND.EXITING APPLICATION. nu mi-a dat sa selectez rezolutia sau ceva…ce am de facut? scuze ca te deranjez cu atatea intrebari…

  Răspunde
 9. Buna!Am o problema cu telefonul meu!Am un Samsung Galaxy mini 2 GT-S6500 si vreau sa instalez IGO gps fara internet! Am descarcat aplicatia am pus-o pe card,am instalat-o in telefon si cand vreau sa intru imi scrie USER INTERFACE RESOLUTION [0X0} IS NOT SUPPORTED OR COMPATIBLE SKIN CAN NOT BE FOUND.EXITING APPLICATION. Nu mi-a cerut sa setez rezolutia si nimic …ce pot face?

  Răspunde
 10. toate telefoanele cu rezolutia HD 1280×720 le puteti vedea in urmatorul link:

  http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&YearAnnounced=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&idSIMType=0&idDualSIM=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=0&idOSVersion=0&idOSWhen=0&nminCPUMHz=0&nCPUCores=0&nminRAMMB=0&nminInternalStorageMB=0&idExpansionCard=0&idDisplay=0&nminDisplayX=1280&nminDisplayY=720&nmaxDisplayX=1280&nmaxDisplayY=720&fminDisplaySize=0&fmaxDisplaySize=0&nPixelDensity=0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=0&idAccelerometer=0&idGyro=0&idCompass=0&id35mm=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idSecondaryCamera=0&idGPS=0&bWLAN=0&idNFC=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&nBatteryCapacity=0&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=

  astazi o a vina si kitul pentru rezolutia 320x 480 adica pentru telefoanele :

  http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&YearAnnounced=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&idSIMType=0&idDualSIM=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=0&idOSVersion=0&idOSWhen=0&nminCPUMHz=0&nCPUCores=0&nminRAMMB=0&nminInternalStorageMB=0&idExpansionCard=0&idDisplay=0&nminDisplayX=320&nminDisplayY=480&nmaxDisplayX=320&nmaxDisplayY=480&fminDisplaySize=0&fmaxDisplaySize=0&nPixelDensity=0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=0&idAccelerometer=0&idGyro=0&idCompass=0&id35mm=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idSecondaryCamera=0&idGPS=0&bWLAN=0&idNFC=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&nBatteryCapacity=0&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=

  Răspunde
  • Poți încerca urmărind sfaturile lui Florin de la finalul acestui articol, dar nativ nu va funcționa dacă nu faci acele schimbări pentru că cele două kit-uri sunt pentru alte rezoluții comparativ cu cea a smartphone-ului tău.

   Răspunde
 11. Am un S4 achizitionat recent. Am urmat pasii descrisi mai sus , imi deschide aplicatia dar, doar pe jumatate de ecran. ma poti ajuta? Mersi

  Răspunde
  • Din păcate rezoluțiile prezentate în articol nu sunt Full HD ca să meargă ok și pe S4. Florin, cel care m-a ajutat la acest articol, va căuta un kit ok și pentru S4, dar nu pot promite o dată exactă de găsire.

   Răspunde
  • La care hărți te referi? Nu înțeleg. Au cumva extensia .fbl? Dacă da, nu sunt arhive. Sunt hărțile propriuzise și atât. Doar trebuie copiate în folderul hărți.

   Răspunde
 12. i-mi apare ca si arhina pot intra in ea i-mi arata hartile dar cand intru in IGO i-mi da doar Romania. Tre sa instalez iara kitul?

  Răspunde
 13. Buna ziua.Din pacate pe htc one s nu functioneaza fisierul de 2G. Eroare data/data/com.navngo.igo/javaclient/license.Se mai poate face ceva?

  Răspunde
 14. Salut am o tableta acer iconia si am instalat primul kit si nu imi merge vrea sa se deschida dar scrie ” reading imei ,, si apoi se inchide ce e de facut rezolutia o am de 1024_600

  Răspunde
 15. Am instalat kitul pe galaxy s4. Merge dar…se vede pe jumatate de ecran. Asa cum mentiona cineva mai sus. Am inlocuit linia “xy” exact cum a spus Florin. Fara efect. Insa cred ca aici e buba. Invit pe cei priceputi sa gaseasca linia de program potrivita ptr galaxy s4. E oarecum frustrant sa ai ecran de 5 inch si sa vezi drumurile pe 2.5…

  Răspunde
 16. Cum spunea cineva mai sus , si eu sunt un pic ” ursulet ” la asa ceva , dar as vrea sa incerc pe un xperia ray. Poti sa mi dai vreun sfat , ?

  Răspunde
 17. salut! eu am un Samsung Galaxy SII Plus, am urmat toti pasii pt tutorialul dedicat Samsung S2 si nu-mi merge. mesajul este urmatorul “please insert your SD card containing iGO content files”
  Pls HELP!!!

  Răspunde
  • Pentru Galaxy SII Plus:
   Am urmat si eu pasii pt tutorialul S2 (400×800) si mi s-a intamplat asa:
   1. Am copiat “iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX_tangbohu2-signed.apk” si “com.eclipsim.gpsstatus2.apk” direct in radacina telefonului.
   2. Am copiat folderul “iGO” in sdcard (extern). Eu mi-am pus un sdcard suplimentar de 4 GB.
   3. Cu ajutorul lui “File Manager” din telefon, am instalat cele 2 aplicatii care le-am copiat in radacina telefonului.
   4. Am deschis aplicatia “GPS Status” pentru ca sa gaseasca satelitii. I-a gasit.
   …pana aici, toate bune.
   5. Am vrut sa deschid aplicatia iGO si mi-a dat mesaj “please insert your SD card containing iGO content files”
   Problema era ca am copiat “iGO” in sdcard-ul suplimentar. Asa ca tot cu ajutorul lui “File Manager”, am mutat tot folderul “iGO” in radacina telefonului. Dupa care am deschis aplicatia si merge perfect.
   Din folderul “maps” din am sters hartile care erau si am copiat hartile updatate Romania, Ungaria si Slovenia 2013. Merge perfect.
   Am vrut sa copiez si alte harti din primul kit (cel cu toate hartile) si aici am o problema: se copiaza, se vad in meniul navigatiei, dar nu se pot accesa. Precizez ca hartile care le-am luat din primul kit sunt Austria, Germania, Italia si Franta si sunt facute de NAVIGON (asa scrie acolo). Hartile din kit-ul update 2013 (Romania, Slovenia si Ungaria nu cred ca sunt de NAVIGON).
   Nu stiu cum sa fac, va rog sa ma ajutati.
   Am dat o adresa din Franta si mi-a spus “Imposibil de gasit traseul, harti izolate”. Asta in varianta in care am toate hartile pana in Franta….
   Daca dau adrese din Romania, Ungaria, sau Slovenia, nu e nici o problema, merge brici!
   Va multumesc!

   Răspunde
 18. un mare big bullsheet….se instaleaza odata cu pleasca asta si un fisier “malitios”…cel putin asa imi zice mie programul antivirus…..

  Răspunde
 19. sal Gabriel,am urmat pasi din tutorial si am instalat programul si imi cere please insert your SD card ce sa fac?

  Răspunde
 20. Multumesc pentru efort, e de apreciat. Dar mie nu imi merge, am respectat pasii cu strictete si dupa instalarea programului la deschidere imi apare “Missing or incomplete folder:iGO/content/lang iar acum imi arataacelasi mesaj dar cu referire doar la licenta.

  Am un SII.

  Răspunde
 21. Salutare, am incercat si eu sa instalez pe Samsung Galaxy Xcover2 dar nu am reusit.
  Prima varianta functioneaza doar ca din cauza rezolutiei nu se vede bine pe ecran iar la a doua imi apare mesajul mentionat mai sus de Bazil. Merci !

  Răspunde
 22. Bună!
  Am și eu două întrebări. Am înțeles că pachetul cuprinde deja o colecție de hărți.
  1). Despre ce țări este vorba?
  2). După instalare, hărțile pot fi actualizate? Dacă da, de unde și cum?
  Mulțumesc.

  Răspunde
  • Salutare!

   1. E o listă prea mare de țări ca să o scriu aici :). Descarcă kit-ul, deschide folderul și caută folderul cu hărți iar acolo vei vedea toate hărțile.
   2. Da, dar trebuie să le cauți pe net, pe torenți etc. Din păcate nu e o variantă de update automat ca atunci când cumperi iGO din App Store (iPhone).

   Răspunde
 23. Salut ! Am intampinat o mica problema la lansarea aplicatiei , copiat ,instalat si toate cele cand incerc sa il pornesc imi da eroarea urmatoare : missing or incomplete folder: data/data/com.navngo.igo.javaclient/license …dupa care iese… o solutie la problema??

  Răspunde
 24. Eu am urmat intocmai instructiunile si toata instalarea a decurs perfect, pe SAMSUNG GALAXY S4.
  Problema insolvabila ramane cea a REZOLUTIEI de 1920 x 1080 (full screen) care nu poate fi obtinuta nici prin modificarea fisierului sys.txt. IGO se deschide tot in format mic.

  Are cineva o solutie?

  Răspunde
 25. Va salut,
  Asa cum a spus si gabi, am niste probleme personale destul de grave. Va promit ca in cursul acestei saptamani veti avea hartile din aprilie-martie 2013 pentru Romania si alte tari. In ceea ce priveste detalierea hartilor, ca tot am vazut mai jos un comentariu ca harta din 2011 e mai buna decat cea din 2012, tin sa precizez ca sunt mai multi producatori de harti pentru igo. Cei mai cunoscuti sunt cei de la Top Map respectiv Tele Atlas si Navteq. E posibil ca harta din 2011 a celor de la navteq sa aiba 2 repere in plus fata de top map. Cu toate ca top map face cele mai bune harti pentru Europa de est. Sper ca hartile din 2013 sa fie cat mai complete cu putinta. O zi buna in continuare.

  Răspunde
 26. Buna ziua! am reusit sa instalez si eu igo urmand pasii de mai sus. cand deschid aplicatia imi zice “missing or incomplete folder: iGO/content/lang”. ce ar trebui sa ii fac? multumesc

  Răspunde
 27. Am instalat, merge aplicatia dar sonorul se aude numai pe ultima parte a cuvintului , de exemplu ta in loc de prima la stinga, dreapta. Ce trebuie sa fac. Multumesc

  Răspunde
 28. si rezolutia? la xperia z ca se vede foarte mic am editat .sys si degeaba .. va rog daca ma puteti ajuta . va multumesc!

  Răspunde
 29. Am un Samsung duos 7562, am urmat idicatiile pentru instalarea igo iar in momentul in care accesez aplicatia imi apare urmatorul mesaj: ” INTRODUCETI CARDUL SD CARE CONTINE IGO CONTENT FILES ”
  Cardul este de 16 GB, si este gol.
  Ma putetiajuta?

  Răspunde
 30. Imi spui, te rog, pentru Orange Nivo, ce rezolutie imi trebuie ? Pot lua primul kit, cu toate hartile ? Mersi pentru ajutor si pentru tutorialul superb ! Numai bine !

  Răspunde
 31. L-am instalat dupa descriere pe un galaxy note 2 si pot sa spun ca functioneaza fara probleme, fara sa mai modific ceva…SUPER MULTUMIT!!!

  Răspunde
 32. Salut! o mica problema am si eu, cand selectez ori ce oras din Romania imi scrie ^^Imposibil de gasit traseul, harti izolate.^^ Imi merg toate tarile, doar romania nu, eu sunt in Belgia acum! ce trebuie sa fac???

  Răspunde
  • Pune toate hărțile. E normal să-ți arate așa dacă nu ai toate hărțile. Traseul nu se poate calcula dacă nu ai și țările aflate între Belgia și România. Kit-ul cu toate hărțile se regăsește în primul link. S-au l-ai instalat deja pe ăla?

   Răspunde
 33. Salut, spune-mi si mie te rog, pe samsung galaxy plus ar trebui sa mearga aceasta harta ? Ca am incercat s-o instalez, si desi s-a instalat, nu se deschide. Nu apare nicio eroare. Trebuie sa modific rezolutia ? se poate ? Nu ma pricep, habar nu am ce sa fac. Mentionez ca am copiat harta direct pe microsim-ul telefonului, trebuie s-o copiez in memoria telefonului ? multumesc!

  Răspunde
   • Salut din nou. Am incercat si asa, tot nu merge. Am copiat de pe card intr’un alt folder de pe telefon, numit android. Am rulat aplicatia si nu se intampla nimic. Telefonul a fost resoftat, sa fie asta o problema ? Nu mi-l recunoaste nici aplicatia kies – samsung.

    Răspunde
    • Salutare. Probabil ca nu fac nici eu ceva bine….si nu stiu care ar putea fi problema din pacate, ma chinui de ceva vreme si cam acelasi efect Loading iGO(ro)…sta intre 5-10 secunde asa…apoi 2-5 secunde ecran negru si apoi….iese in meniul principal (al telefonului – Huawei Ascend G300), desi am modificat in meniu cum spusese Florin ceva mai sus. Nu am modificat cum trebuie oare? Daca se pot da niste detalii…mura-n-gura…daca nu se cere prea mult. In rest, a fost foarte simplu, cum spuneati mai sus. :) Multumesc anticipat

 34. salutare. mie imi spune ca are un folder lipsa sau incomplet adica folderul license desi acesta este prezent. unde am gresit de nu merge?

  Răspunde
 35. imi da eroare doar la Romania, am dat sa ma duca la granita cu Romania din toate punctele, numai cand dau in Ro imi spune asta

  Răspunde
 36. Salut. am instalat aplicatia….dar cand dau clik pe icon sa deschida…imi cere sa introduc un card cu programul

  Răspunde
 37. Salut dupa cum am zis eu am instalat igo fara problema merge foarte bine pe tableta samsung galaxy tab 3 10.1 ..
  Am descarcat igo pe calculator dupa care l-am pus pe micro SD..am pus cardul in tableta dupa care l-am instalat de acolo , foarte simplu.
  Binenteles ca acum nu stiu cum merge pe diferite telefoane sau altceva in schimb pe tableta merge foarte bine .

  Răspunde
 38. Am si eu un HTC One, rezolutie 4,7 inch 1920×1080. Am instalat kit-ul si nu reusesc sa setez pe tot ecranul. Apare meniul doar pe 1/3 din ecran. Rog daca poate cineva sa ma ajute… pls!!!

  Răspunde
 39. Apropo de fisierul sys.txt eu am schimbat rezolutia de acolo dar degeaba am sters fisierul sys.txt si tot asa merge si fara el.
  Acum am dezarhivat igo.apk am scris igo.rar si l-am dezarhivat si am deschis fisierul resrawsi acolo apare sys.txt care trebuie sa fie cel cu rezolutia acum poate stie cineva cum trebuie setat.
  Ca la mine pe tableta imi apare mai mic astept o parere si poate o rezolvam impreuna.
  Asta apare in fisierul meu [rawdisplay]
  driver=engine
  ;screen_xy=”auto”
  ;screen_x=1280
  ;screen_y=800
  ;screen_x2=800
  ;screen_y2=1280
  ;screen_xy=”1280_800:1280×800/800×1280:fullscreen”
  ;screen_xy=”800_480:1280×736/800×1205:fullscreen”
  screen_xy=”800_480:1180×720/720×1196:fullscreen”

  Tableta mea este 1280×800..

  Răspunde
 40. Salutari, a primit cineva eroarea aceasta: Eroare initializare harta – Fisierele de harta nu pot fi gasite? Am urmat toti pasi pentru un Galaxy Tab 2 10.1. Va rog ajutor, multumesc.

  Răspunde
 41. Am luat kit de instalare pentru Galaxy Tab 2 10.1, din cate vad rezolutia este 1280 x 800 pixeli. S-a instalat fara probleme doar ca atunci cand incarca aplicatia imi da eroarea respectiva.

  Răspunde
 42. Mie mi-a mers pe Huawei Ascend G300. Pe el am sistemul de operare oficial si cu toate update-urile la zi. Nu l-am root-at (nici nu stiu daca e posibil, sau daca are sens), ca sunt destul de multumit de cum merge si n-am avut timp sa ma “joc” cu un CyanogenMod sau altceva de genul asta. Nu am aplicatii prea multe pe el, si niciuna nu e pirata, cu exceptia iGO de acum inainte :(…

  Deci G300-ul meu e destul de “vanilla”.

  Am instalat varianta pentru 480 x 800, si am procedat astfel (din amintiri):

  1. Am download-at arhiva “iGO Android (480 x 800) devices.zip” pomenita in articol, pe calculator si am dezarhivat-o tot pe calculator.

  2. Am deschis fisierul “HOW TO.txt” si m-am inspirat din el in legatura cu pasii urmatori.

  3. Din directorul in care am dezarhivat arhiva, am copiat:
  – fisierele “iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX_tangbohu2-signed.apk” si “com.eclipsim.gpsstatus2.apk” undeva pe telefon, nu cred ca are vreo importanta unde;
  – directorul iGO cu tot ce contine el in radacina memoriei permanente interne a telefonului, deoarece tocmai mi se stricase card-ul ca altfel as fi copiat directorul in radacina card-ului.

  Ca o paranteza, aplicatia GPS Status, sau whatever se numeste, nu e necesara, dar e gratis si pare sa ajute la functionarea mai buna a GPS-ului, si mai are si rol de un fel de busola complexa (n-am stat prea mult pe ea).

  4. Am deschis aplicatia “File Manager” (care cred ca e din instalarea default, nu tin minte sa o fi instalat eu explicit). Am navigat in ea la cele doua fisiere apk, si pe rand am dat “click” pe ele si am ales “Verify & Install”. La prima incercare mi s-a plans telefonul ca nu e configurat sa permita instalarea de aplicatii din-afara market-ului (sau ceva de genul asta). Am umblat prin setari sa schimb treaba asta si apoi s-au instalat aplicatiile.

  5. Am deschis aplicatia GPS Status si m-am jucat putin cu ea.

  6. Am deschis iGO si a mers fara probleme.

  7. Am inchis iGO de tot (dupa ce am apasat “Exit” in ea, am tinut Home indelung apasat si am eliminat iGO-ul din lista de aplicatii din memorie; nu stiu daca chiar era nevoie sa kill-eresc aplicatia din memorie) si am facut update la harta Romaniei, astfel: Am sters din iGO/content/map si …/poi fisierele cu Romania in nume si le-am copiat in locul loc pe cele din arhiva “iGO R3 TopMap (Local Providers) 2013.07 Romania & Hungary & Slovenia (fbl, poi, fpa, fda, hnr).zip”. La fel cred ca se poate proceda si cu alte harti, de ex. puteti adauga harti din arhiva cea mare, tot pomenita in articol: “iGO Folder.zip”.

  8. Am redeschis iGO si am vazut undeva prin meniuri ca intr-adevar a “luat” noile harti. M-am jucat putin cu iGO si mi-a mers fara probleme.

  Succese,
  muscatete.

  Răspunde
 43. Am instalat pe Nexus 4 si merge. Ramane o mica margine neagra din cauza rezolutiei dar e mica de tot deci nu e o problema. :) Merci mult!

  Răspunde
 44. Am instalat apilcatia IGO primo pe un Samsung S3,dar cand intru in ea imi da urmatorul mesaj:Missing or incomplete folder:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license
  Cum se rezolva asta?

  Răspunde
 45. Salut! Am un Allview p5 alldro si am incercat toate variantele posibile de a-mi instala igo. Am descarcat kitul corespunzator telefonului si rezolutiei mele si de pe seitul tau ,cat si de pe alte seituri de gen,am urmat intocmai pasii de instalare,dar nu imi merge. Cand incerc sa pornesc aplicatia(dupa ce o instalez),imi afiseaza un mesaj de eroare ce are ca idee de baza ,,folder incomplete,or file missing……,, si apoi dupa cateva momente de astepare imi apare igo dismiss. E o problema cu telefonul meu,sau am gresit undeva?

  Răspunde
 46. Ciao!Am si eu o nelămurire daca se poate. instala pe un sony xperia z ca mi-ar fi foarte de folos mai ales că sunt cel mai mult timp tot plecat prin EUROPA si nu am net activat. Multumesc ca mai sunt persoane care da o mana de ajutor celor care nu sunt in domeniu.

  Răspunde
 47. Revin cu problema semnalata mai sus,cea cu eroarea de pe Samsung s3.
  Imi poate da cineva o rezolvare ?
  Multumesc.

  Răspunde
 48. Salut. Eu vreau sa folosesc aplicatia pe o tableta Asus Memo Pad 7, rezolutie 1280×800. Am urmat toti pasii mentionati de tine si cand lansez aplicatia apare mesaj “Please insert your IGO SD card”. Ai idee ce se intampla? Ma poti ajuta? Multumesc

  Răspunde
 49. salut !! Am instalat IGO pe lg l7 si merge perfect , nici un fel de problema, dar cand am incercat si pe telefonul lu’ taicamiu perfect pana la rezolutie se deschide dar nu pot continua ca nu imi arata butoanele ;)) , am incercat sa gasesc fisierul sys.txt ..dar nu dau de el ..si nu imi apare nici un alt folder …. am intrat in IGO si imi apare audio content si license, sau in folderul principal cel cu backup, gps status , device.nng, how to si aplicatia igo……..apk.. asta e tot ce are , nu gasesc sys.txt … ma poti ajuta ? in rest,foarte tare !

  Răspunde
 50. Ma poate ajuta cineva, am instalat igo pe un allview a5 duo (rezolutie 480×800) dar cand pornesc aplicatia imi cere sa bag cardu si cardul este bagat in el de pe el am instalat igo am incercat si de pe memoria lui si acelas mesaj ce as putea face?

  Răspunde
  • am reusit chestia cu (Insert sd card) o dato din cauza ca era pe auto si trebuie pus sa instaleze toate aplicatile pe sd card cel putin la mine

   Răspunde
 51. Salutare,am urmat exact pasii pentru instalare,totul a fost ok….mai putin rezolutia…este muult prea mica,eu detin un samsung s4 (am modificat screen_xy=”1280_720:1920×1008/1080×1848:fullscreen” ) dar tot degeaba…Este instalat merge perfect doar ca imagine este foarte mica.Ce pot face sa reglez rezolutia….Multumesc

  Răspunde
 52. Am instalat igo pe asus fonepad rezolutia 1280×800. Nu functioneaza din pacate. Afiseaza: “Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/license”
  Te rog, ma poti ajuta?

  Răspunde
 53. Suport: din păcate nu putem răspunde chiar la toate comentariile primite la acest articol. Este foarte important să citiți comentariile anterioare la care s-au răspuns altor cititori. Există posibilitatea ca răspunsul vostru să se afle deja acolo și să nu mai fie nevoie să așteptați un răspuns din partea lui Florin sau să vă supărați că acesta nu vine.

  De asemenea, înainte de a întreba dacă aplicația iGO pentru Android funcționează ok sau nu pe dispozitivul vostru Android, verificați pe http://www.gsmarena.com rezoluția telefonului sau tabletei. Dacă nu este conformă cu rezoluțiile de la punctul 3., sunt slabe șanse ca softul să se vadă cum trebuie (se va vedea mai mic sau mai mare – oricum, nu se va vedea cum trebuie).

  Răspunde
 54. Iată și un pic de ajutor oferit de Florin în ceea ce privește rezoluțiile. Să ne spuneți dacă funcționează. Mulțumim Florin!

  Legat de mesajul de mai jos. Există posibilitatea să funcționeze sau nu cele indicate de Florin. E doar o variantă cu 50% șanse de reușită. Rezoluțiile suportate sunt cele menționate la punctul 3 din fiecare kit. Mai mult de atât nu garantează nimeni că merge.

  Daca tot am fost mentionat de Gabi, cred ca e de datoria mea sa va ajut cu rezolutiile. In principiu rezolutia se poate modifica destul de simplu prin editarea fisierului sys.txt din folderul iGo.

  in sectiunea “rawdisplay”, acolo unde este definita rezolutia trebuiesc operate modificarile necesare pentru fiecare telefon in parte dupa cm urmeaza:

  Acum sectiunea rawdisplay arata asa:

  [rawdisplay]
  driver=engine
  ;screen_xy=”auto”
  screen_x=1280
  screen_y=720
  screen_x2=720
  screen_y2=1280
  screen_xy=”1280_720:1280×720/720×1280:fullscreen”
  highres=0
  double_screen=0
  show_cursor=0
  combine_dirty=0

  Ceea ce inseamna ca rezolutia este 1280×720 respectiv 720×1280 in modul landscape.

  Pentru galaxy s4 rezolutiile sunt:
  screen_xy=”1280_720:1920×1008/1080×1848:fullscreen”

  In principiu ar trebui sa mearga doar prin inlocuirea liniei screen_xy.

  In mod similar se face si pentru alte rezolutii ale displayului.

  Mult succes.

  Sper ca pe viitor sa va mai ajut si cu alte tutoriale, bineinteles daca voi fi solicitat.

  Răspunde
 55. Buna, eu am un galaxy note 2, am instalat pachetul direct in memoria tel dar cand il deschid imi spune “insert iGO sd card”…trebuie cumva sa il instalez pe cardul de memorie sd? am inteles ca ar fi trebuit sa mearga si direct din memoria telefonului…:(:( pls help:-s

  Răspunde
 56. multumesc frumos si mie mie mi-a dat chestia cu insert igo sdcard si am rezolvat-o ,trebuie copiat folderul iGo (care contine audio content and license) in sdcard si totul merge ok :) .

  Răspunde
 57. Buna, am instalat iGO pe Vodafone Smart 3 si nu vrea sa deschidă aplicația.Daca ai o soluție eu i-ti mulțumesc anticipat.

  Răspunde
 58. Salut,
  Am acceasi problema ca alti utilizatori
  “Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/license”
  Ni se poate da un raspuns?
  Multumim

  Răspunde
 59. Salut,

  Si eu am aceeasi problema –
  “Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/license”
  Am un S3, am copiat primul kit în întregime, fără să schimb numele din instrucțiuni, dar nu merge..
  Imi poate da cineva o rezolvare?
  Multumesc,

  Răspunde
 60. sal am instalat IGO pe tableta infotouch itab 1012, am urmat intocmai pasii descrisi programul ruleaza insa nu reuseste sa si gaseasca satelitii

  Răspunde
 61. link-ul (rezoluția 320×480) nu poate fi accesat
  “The file you are trying to download is no longer available.”
  astept un link
  ms anticipat

  Răspunde
 62. salut gabi eu am o tableta lenovo tab 3 de 7 inch si am instalat igo primo am urmat pasi tai toate bune dar cand dau sa deschid din meniu icoana igo imi spune please insert your iGO SD card ce anume sa ii fac?

  Răspunde
 63. Link-ul pentru rezoluția 320×480 nu mai functioneaza :
  “The file you are trying to download is no longer available.”
  Exista o rezolvare ( solutie ) ?
  Multumesc.

  Răspunde
 64. salut.am incercat sa downloadez de pe Mega, dar din pacate se opreste la diferite stadii…Am incercat de mai multe ori si tot nu reusesc. Ai cumva alte linkuri, sau nu este ok google chrome?

  Răspunde
   • Am incercat si cu Mozilla…aceeasi problema…se blocheaza (citeodata la 4%, citeodata la 95%)…am windows8 acasa. O sa incerc si la alt calculator, acolo poate o sa mearga.

    Răspunde
 65. buna ziua am si eu un GPS NORTEK memoria 2 gb, as putea instala unul din programele acestea pe el? multumesc!

  Răspunde
 66. Buna Gabriel!
  As vrea sa te rog sa ma ajuti intr-o mica problema.
  Am istalat kit-ul pentru rezolutie 400×800 si totul a fost ok.
  Am copiat hartile update 2013 acolo unde trebuie si e ok, le vede navigatia.
  Am copiat si alte harti din primul kit, le vede navigatia, dar nu gaseste traseul. Imi da mesajul: “Imposibil de gasit traseul, harti izolate”. Nici pana in Austria nu vrea sa ma duca….
  Undeva am gresit si nu imi dau seama unde….
  Multumesc!

  Răspunde
 67. Buna Gabyriel
  As vrea sa te intreb daca merge si pe IG e650 sa instalez ?
  si pe un GPS de masina Wayteq nu merge de log apar doar iconitele si am incercat mai multe variante poate am dat si greș așa e omeneste..mulțumesc..

  Răspunde
 68. pe samsung galaxy x cover 2 se poate instala? rezolutia lui este de 480/ 800, filmeaza HD dar nu stiu dupa ce sa ma ghidez la descarcare. multumesc

  Răspunde
 69. am instalat programul pe samsung Xcover 2 numai din kitul pentru rezolutia de 480×800 si a functionat din prima cu introducerea fisierelor pe sdcard

  Răspunde
 70. salut am un nexus 7 2013 am instalat si eu igo primo cand vreau sa il deschid imi da urmatoarea eroare “please insert your igo sd card ” ma poti ajut ?
  am sters si refacut de cateva ori si tot asa face

  Răspunde
 71. Salut! Țin să încep prin a te felicita pentru întreg articolul,și pe tine,și pe colegul tău.Este singurul soft care se vede excelent pe display față de restul igo-urilor testate de mine (culmea,altele erau versiuni de igo primo mai noi..9.6.7.28xyz – 2013) pe android,dar și cel mai fluent.Acum,am și eu o problemă și caut ajutorul aici.Telefonul meu este un Huawei Ascend P6,recent achiziționat.Am descărcat marele fișier de peste 2 GO din link și l-am pus pe card.Am instalat softul din .apk și am deschis aplicația.Am făcut configurarea,s-a conectat la gps și am zis să dau o tură cu bicicleta să-i testez capabilitățile.Aici a apărut buba.Încă din setările de sunet,când dau să schimb vocea,nu se aude complet.Spre exemplu,în loc de indicația:”În o sută de metri virați la stânga”,se aude numai:”-ută de metri”.Am încercat toate vocile,la fel făcea.Și nu doar atât.Pe tot traseul de test,nu se auzea nimic.Nicio indicație.Săgețica își schimba poziția fără probleme.Era sincronizată.Dar nu se auzea nimic.Rareori,când ascultam atent,se auzea un “înga” sau “vir”,însă doar atât.Am reinstalat aplicația de n ori,același lucru.Am setat lungimea textului din meniu pe lung,însă același lucru.În concluzie,întrebarea mea este:Există vreo soluție la această problemă?Au mai apărut actualizări între timp ale aplicației?Apreciez orice fel de ajutor! :)

  Răspunde
 72. Salut ! Am instalat igo de la tine pe un samsung galaxy s 3 mini si dupa instalsare cand pornesc aplicatia imi zice asa : ” Please insert your SD card containing iGO content file ” imi poti spune care este problema ???

  Răspunde
 73. In afara de faptul ca nu e nici pe jumate de ecran (galaxy s4), merge perfect, tot e ceva decat deloc atunci cand esti intr-o tara straina si nu-ti permiti sa ai net in roaming. Multumesc baieti,sper cat de curand sa gasiti si o varianta full hd

  Răspunde
 74. Google Maps nu necesita conectare permanenta la internet pentru a putea fi utilizat.In momentul in care telefonul a prins semnal GPS,puteti deconecta telefonul de la internet si puteti folosi Navigatia Google fara probleme.

  Răspunde
 75. salut.am descarcat kit-ul in laptop dar nu pot sa-l copiez in telefon.nu imi da voie.ce trebuie sa fac?am galaxy s4

  Răspunde
 76. Eu nu pot descarca nici unul dintre kit-uri. Dau “download to your computer” si sta, nu face nimic, desi l-am lasat vreo ora. Ceva sfaturi?

  Răspunde
 77. Linkul la rezolutia: (rezoluția 320×480)
  Nu functioneaza adica e invalid, reuplodeaza acel fisier ca cum eu am nevoie asa au si alti nevoie. Multumesc pt intelegere.

  Răspunde
  • Din păcate nu am făcut eu personal upload la acel fișier :(. Îl voi contacta pe cel care l-a pus ca să încerce să remedieze, dar nu garantez un timp specific de rezolvare :(

   Răspunde
   • Ok am inteles mss. Sper sa se remedieze cat mai repede ca am nevoie de el destul de urgent, si na numi place sa fac instalari si dezinstalari etc..

    Răspunde
 78. am instalat IGO pe tableta direct in memoria interna dar cand incerc sa deschid aplicatia, imi cere cardul de memorie. fara card de memorie se poate instala si rula IGO ?

  Răspunde
 79. Salutare,

  Pe LG Optimus G E975 e ok – cam cu 3-4 mm mai mica fereastra fata de ecran dar e ok.
  Intrebare – pt actualizarea cu fisierele noi, acestea au nume diferite, cum facem copierea ? le suprascriem peste cele vechi si pastram numele vechi sau le stergem pe cele vechi si le copiem pe cele noi ( deci cu nume nou) ?
  Multumesc !

  Răspunde
 80. Salut. Multumesc tuturor ce vin in ajutor. Am o tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100 7″
  Am instalat intocmai (m-am folosit de primul link). Cand rulez .apk , apare mesajul Loading iGO (ro)…(cred ca incearca sa se instaleze), dupa care apare ecranul negru si in cateva secunde, ma scoate de tot in meniul telefonului.
  In .txt am incercat sa schimb rezolutia. Acelasi rezultat.
  Sunt plecat la munca in strainatate,si mi-ar fi de mare folos navigatia.
  Daca ma poate ajuta cineva,raman recunoscator.

  Răspunde
  • Desarhiveaza pe PC, muta totul intr-un folder numit Igo dupa care il copiezi sau il muti pe cardul telefonului.Cu un file manager instalezi aplicatia pe telefon.Pe card fisierul apare cu numele de Igo pentru ca asa a fost copiat.Pentru instalare foloseste astro file sau es explorator de pe market.

   Răspunde
  • In Play Store este si o aplicatie free pentru navigatie si este tare de tot !
   Este vorba despre Navigator – Map Factor
   Sunt impresionat ce puternica este aplicatia- ruleaza cu harti offline si sunt detaliate – imi place !
   Nu depinde de rezolutia ecranului deci independenta de telafon.

   Răspunde
 81. salut! am un zte grand x in. am instalat igo in tel dar cand vreau sa il deschid se face ecranul negru si revine la home. imi puteti spune ce sa fac?

  Răspunde
 82. Unde se pun hartile din update-ul 2 pentru a avea hartile actualizate?Am instalat kitul initial pe un S 3 si este ok.

  Răspunde
 83. Buna seara,

  Am instalat pe un tel. Iglo A101 aplicatia pentru gps. Am facut corectiile pentru rezolutie, adica 320 x 240. Ii dau sa ruleze si apare “Error User interface resolution [0x0] is not supported or compatible skin can not be found. Existing application.”
  Ce se poate face mai departe?

  Stima,
  Cristian

  Răspunde
 84. Buna seara, aceeasi problema am si eu cu S4,,am instalat totul si apare pe o parte din ecran, Intrebarea este unde am putea gasi pachetul cu rezolutia potivita pentru S4..va multumesc

  Răspunde
 85. nexus 7 : tot cu insert card…. nexus 7 nu are card doar memorie interna …. am tras arhiva (1280x….) dezarhivat in calc – > copiat pe tableta -> total comander -> instal apk (am dat sa instaleze de la surse necunoscute) ….. am gresit ceva ? ms anticipat

  Răspunde
 86. Salut. Reusisem intr-un final sa folosesc iGO Primo si imi aparea fullscreen si pe portrait si pe landscape. Am fost nevoit sa dau un factory reset si acum cand incerc sa il instalez din nou am aceeasi problema cu fullscreen-ul. Am setat rezolutia exacta a telefonului, un LG Optimus G.

  Răspunde
  • Am uitat sa specific faptul ca imi aparea “Please insert your iGO sd card”. M-am uitat la harti si am vazut ca aceasta varianta are doar vreo 3 harti, fara Romania, astfel ca le-am copiat din iGO, iar acea eroare a disparut. Nu mai stiu exact cum am reusit data trecuta sa il fac sa mearga fullscreen. Oricum cred ca le-am copiat pe ambele pe telefon, si iGO si iGO 1280×720. Pe urma cred ca l-am instalat pe cel 1280×720, care e si alt iGO si anume Primo. Si cam asta a fost. A mers fullscreen.

   Răspunde
 87. Smartphone Dual Sim ALLVIEW P5 Quad, 4.5″, 8MP, 4GB (2GB aplicatii + 2GB disponibili), Micro SD, Bluetooth, Wi-Fi, Android 4.1

  Salut,
  pentru asa ceva pot gasi un soft de navigare?
  Inca nu am telefonul,dar doresc amanunte,
  multumesc,
  victor

  Răspunde
 88. Din păcate indicatiile tale pentru un incepator ca mine ma trimit in locuri care nu au nici o legatura cu kitul cautat. Telefon Allview P6 Quad

  Răspunde
 89. Buna. Am un telefon samsung galaxy S3 si am incercat sa copii folderul igo de pe calculator in telefon si nu ma lasa. Ce pot sa fac?

  Răspunde
 90. Pe Note 2 merge perfect, multumesc Gabi.
  Pe S4 …aceeasi problema cu rezolutia in Ful HD…astept cu interes o rezolvare daca reusiti.
  Inca o data …multumiri :)

  Răspunde
 91. Am rezolvat si merge, dar trebuie sa mai ies cu el sub cerul liber sa vad daca functioneaza totul.
  Se vede pe tot ecranul. S3. Poate ne rezolvi si cu explicatii depre update harti. Si poate chiar si cu hartile noi. Cu mii de multumiri. Eu le-am gasit, dar trebuie sa le stie si impatimitii ai iGO-ului.
  Multam fain Gabi.

  Răspunde
 92. Salut, am un p6 care a mers din prima, merge super, pe tot cranul. Multam celor care au contribuit.

  Profesionalism si dedicatie egal tot respectul din partea mea.

  P.s. o harta cu Turcia. Am vazut ca nu are nici macar pe primul kit…

  Răspunde
  • Salut,
   Am un Huawei p6, am instalat IGO si cind il deschid imi apare display-ul negru fractiune de 4-5 sec dupa care se inchide … stii cumva care este cauza? mai mult ca sigur imi scapa cdva dar nu imi dau seama ce anume.
   Mersi anticipat pentru ajutor

   Răspunde
 93. Salut, am un sony xperia V merge perfect la prima pornire dupa instalare iar dupa aceea nu mai pot intra in aplicatie . Va rog o sugestie!

  Răspunde
  • Dacă vă iese din aplicație editați sys.txt ori stergeți rândurile următoare
   [rawdisplay]
   driver=engine
   ;screen_xy=”auto”
   ;screen_xy=”1280_800:1280×800/800×1280:fullscreen” –>
   Adăugați ; în față și ștergeți acestă propoziție.
   ;screen_xy=”800_480:1280×750/800×1230″
   ;screen_xy=”800_480:1280×752/720×1232″

   Eu am testat şi mi-a reuşit pe un Sony Xperia M.

   Răspunde
 94. Salut, am un sony xperia v instalez aplicatia deschid merge totul ok iar dupa ce ies din aplicatie nu mai pot sa intru
  Am instalat o versiune mai noua 2.4, aici merge totul ok pot sa intru si dupa ce inchid dar nu merge vocea cum trebuie.
  Te rog lamurestema si pe mine!

  Răspunde
 95. Salutari ! Kit-ul de galaxy s2 merge si pe galaxy s1, am instalat si testat pt framiu. Functioneaza ok, functioneaza mai bine decat unele care necesita internet. Mai pica semnalul dar isi revine.
  Am facut asa :

  1. Am copiat folderul ” IGO ”
  din folderul ” iGO Android (480 x 800) devices.rar ”
  in telefon (conectat cu cablul de date in memoria telefonului, deci NU pe cardul micro SD).
  Cum iti dai seama ca te aflii in memoria telefonului si nu a cardului ? cardul mai este denumit si ” SD CARD” sau ” EMMC = embeded multy media card” iar memoria telefonului ar trebuii sa contina fisiere precum : ” android “, ” Download “, ” Pictures “, ” Alarms ” etc… Tu aici trebuie sa copiezi si folderul IGO din arhiva.

  2. Copiezi si instalezi aplicatiile:
  ” iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX_tangbohu2-signed.apk ”
  si ” com.eclipsim.gpsstatus2.apk ”
  in memoria telefonului (in fisierul DOWNLOAD daca nu stii unde anume).
  Aceste 2 aplicatii sunt cea IGO cu harti si cea GPS cu sateliti fara de care nu functioneaza.

  3. Rulezi aplicatia com.eclipsimgpsstatus2 si o lasi deschisa.
  Rulezi aplicatia IGO si ar trebui sa mearga. acum depinde de tine cum te descurci, bafta!

  Răspunde
 96. AS DORII SA STIU CUM FAC SA BAG SI EU ACEASTA APLICATIE PE UN LG L5 ADICA LINKURILE CARE AMI TREBUIESC ….VA MULTUMESC

  Răspunde
  • Salutare!Am copiat si instalat kit-ul iGO Android (480 x 800) pe un goclever quantum 4 merge perfect numai ca functioneaza doar hartile cu Romania,Slovenia si Ungaria cu toate ca am copiat si restul hartilor aflate pe primul kit in folderul map din iGO Android (480 x 800).Cand incerc sa aleg o alta tara din cele trei,dupa introducere adresa este afisat urmatorul mesaj:,,Imposibil de gasit traseul,harti izolate”.Va rog sa ma ajutati cum trebuie sa procedez.Va multumesc.

   Răspunde
   • Pentru Paul. Am avut si eu aceasta problema. Am sters hartile date si am copiat “toate” hartile din primul kit. Daca te uiti atent, printre ele, sunt vreo 10 fisiere, inclusiv harta Germaniei, care au un alt numar la sfarsitul denumirii fisierului decat majoritatea. Le-am luat pe fiecare in parte si le-am modificat manual denumirea astfel incat sa aiba terminatia _120522 si merge fara probleme. Succes.

    Răspunde
 97. Am o tableta Samsung Galaxy Tab 3.de 8 inch. Credeti ca as putea sa instalez iGO-ul ? Rezolutia este de 1280 x 800. Multumesc!

  Răspunde
 98. felicitari pt site si multumesc
  am un xperia x1 sony si din pacate se vede doar pe 60 la suta din ecran
  poti face ceva?
  dragos

  Răspunde
 99. Salut…am probleme cu iGo pe Samsung Galaxy S4 …cand deschid aplicatia imi da : Error Out of memory… Requested 1701978227 Cache: 0 Am inchis toate aplicatiile care ar putea papa memorie insa…acelasi mesaj de eroare. Ma puteti ajuta va rog ?

  Răspunde
 100. Pe Sony Xperia J nu merge ghidarea vocala numai franturi din cuvinte,.ajutatima cu o idee va rog!!!!!

  Răspunde
 101. Foarte bun tutorial. Am un hTC One SV (480×800).
  Am instalat kit-ul corespunzator -Update 1, am copiat si kit-ul Update 2 si functioneaza corect (hartile: Romania, Ungaria, Slovenia), insa, nu pot face sa functioneze hartile copiate din kit-ul de baza. Eroarea: “…harti izolate”.
  Imi poate spune cineva ce gresesc?

  Multumesc! Iulian

  Răspunde
 102. Salut, pe Orange Hiro ai instalat iGo?Are rezolutie 480×800.Eu am instalat dar nu vorbeste Ioana cand apas pe drumul spre stanga de exemplu.Nu am incercat inca la drum adevarat.Este posibil ca la unele instalari Ioana sa nu vorbeasca?Multumesc!

  Răspunde
 103. Foarte bun tutorialul. Am cumparat o tableta Allview VIVA H8 cu rezolutia de 1024×768. Ce iGO ar trebui sa instalez?

  Răspunde
 104. cand incerc sa lansez aplicatia igo ,apare mesajul:
  please insert your SD card containing IGO content files

  Pe SD card exista aceste fisiere si cardul e introdus in telefon

  Răspunde
 105. Missing or incomplete folder igo android (480×800) devices/iGo/license asta e mesajul afisat dupa ce am respectat pasii descrisi mai sus.Am un S3 Galaxy mini, card de 4gga si memorie interna libera mai mare de 4gga.Care este problema?Multumesc!

  Răspunde
 106. Super! Am instalat kit-ul 480×800 pe un HTC Desire si un Huawei G510, am urmat pasii din fisierul HOW TO.txt, a mers din prima !!!

  Răspunde
 107. am instalat si eu aplicatia pe un samsung galaxy fame ( gts6810P) exact ca in tutorial si cand dau sa deschid aplicatia imi spune sa introduc cardul cu folderul content. mentionez ca il am deja salvat in cardul de memorie.

  Răspunde
 108. Tableta fara CARD
  Salut Cine ma poate ajuta cu cateva sugestii.Am o tableta NEXUS GOOGLE DE 16Gb fara card….pot sa instalex aceasta navigatie?Am citit ca doar cu card…nimic nu am gasit legat de problema mea.Va rog sa imi spuneti daca pot sa nu.Multumesc anticipat

  Răspunde
 109. Am un Lenovo A850, cu rezolutia 540×960. Am incercat sa instalez si iGo in versiunea @720p cat si cea in 480×800.. Nu reusesc. La prima imi iese din program inainte de a porni. La a doua imi cere sa introduc cardul SD cu fisierele programului (el se afla deja acolo)..
  e vreo scapare?

  Răspunde
 110. Am incercat de trei ori sa descarc aplicatia HD si nu am reusit, se blocheaza download-ul la 66%. Rog persoana care la pus, sa ne directoneze pe un alt site care nu se blocheaza. Multumesc.

  Răspunde
 111. salut gabriel, am un samsung galaxy S2 si am descarcat kilt-ul pt S2 si hartile l-am pus pe telefon si imi da imposibil de deschis aceasta aplicatie desi este bifat instalarea surselor necunoscute din afara google play…ce trebuie sa fac sa pot sa-l deschid ?? multumesc anticipat

  Răspunde
 112. salut am si eu o problema dak ma poate ajuta cineva….am instalat IGO pe HTC one…toate bune si frumoasa, in schimb cand am deschis aplicatia mi se vede pe jumatea din sus a display ului,,,,ce pot face in privinta asta..am incercat sa redenumesc si din fisierul sys cup ati facut voi mai sus dar tot nu merge…

  Răspunde
 113. pe Samsung Galaxy Tab 3 nu functioneaza, se porneste aplicatia dupa care apare un mesaj verificare IMEI dupa care se inchide aplicatia. ( in Tab 3 nu are acces cartela telefonica 3G)

  Răspunde
 114. am incercat sa descarc primul hd si nu merge decat pana la 67%… am un mobistel t5 cynus . Am avut igo dar pe o rezolutie mie si as dori pe tot ecranul telefonul are rezolutia de 1280×720.Doresc o sugestie

  Răspunde
 115. Salut,

  Inainte de toate vreau sa va urez ”La multi ani si un an nou plin de bucurii si realizari”.

  Si acum problema mea: am un telefon allview alldro p5, am urmat pasi de mai sus dar atunci cand deschid aplicatia IGO apare mesajul ” Please insert your SD card containing iGO content files”,
  Ce mai trebuie facut in acest caz?

  Multumesc anticipat pentru raspuns.

  Iulian

  Răspunde
 116. Am un telefon Cosmote Xplore si am reusit sa instalez cu success iGO dar am o problema, telefonul avand un doua SDcarduri, unul intern de 1.5GB iar cel extern de 16GB, aplicatia ruleaza doar daca forderul iGO este pe SD intern, ce trebuie sa modific astfel incat sa ruleze aplicatia cu folderul iGO si de cardul al 2-lea.
  Multumesc

  Răspunde
 117. salwe…am descarcat dosarul am dezarhivat apoi am copiat dosarul respectiv in memoria tel…si nu am decat dou dosare unul POI si unul MAP nu gasesc nicaieri extensie .APK nu stie nimeni dc? am galaxy nexus i9250

  Răspunde
 118. Merge cu Total Commander . Cand iti cere sa intr. sd card ,deschizi total commander intri in mem . telefonului [la mine ii zice /storage/sdcard1] deschizi fisierul igo si il muti pe cardul sd
  [4 gb am eu], dupa aceea ii dai instalare. Eu am vdf smart 3

  Răspunde
 119. Sal.,
  Am instalat IGO HD (cel din primul link) pe un S2 4G LTE si functioneaza OK ,
  Acum as dori sa stiu daca si ce upgrade de harti mai trebuie sa instalez ?
  Eventual si cum se face aceasta operatiune .
  Multumesc,
  O zi buna .

  Răspunde
 120. am si eu o tableta goclever si cand dau un oras din alta tara imi arata ca harti izolate.Daca va rog ajutati-ma si pe mine.

  Răspunde
 121. Am o tableta Nexus 7 2013 si merge aplicatia dar nu am reusit sa schimb rezolutia(1920/1200).Multumesc!Astept un sfat de la voi.

  Răspunde
 122. Am instalat, merge, dar se vede doar pe o treime din ecran. Am un s4 si am downloadat kitul pt rezolutie HD. Am incercat si modificarea fisierului sys.txt pt 1920×1080 dar tot asa imi arata. Aveti vreo solutie ? Multumesc .

  Răspunde
  • Exact aceeasi problema si la mine, pe Galaxy S4. Functioneaza fara probleme insa doar pe o treime din ecran. Am modificat setarile pentru rezolutie din fisierul text dar fara vreun rezultat.

   Răspunde
 123. Salut, am instalat primul kit, iar cand deschid aplicatia, sta vreo 2-3 secunde cu ecranul negru tot si se inchide aplicatia. ce as putea sa fac ca sa mearga?

  Răspunde
 124. Salut, am facut tot ce trebuie, doar ca atunci cand intru in el imi zice:
  “ERROR: User interface resolution [1080×1920] is not supported or compatible skin can not be found. Existing application.”
  Ma poti ajuta si pe mine cu setarile rezolutiei ca sa se vada?
  Am un AllView X1-Soul :)

  Răspunde
 125. salut am si eu Samnsung Galaxy s4,si vreau sa instalez si eu programu de gps,in el doar ca la 68,68 cred ca sa blocat nu mai inainteaza deloc dc?,tlf meu este compatibil .

  Răspunde
 126. am instalat versiunea HD pe un alcatel scribe HD 8008D este ok? merge, dar vocea nu se aude.se aud doar niste parti din cuvinte.care este buba?

  Răspunde
 127. Salut. Am respectat toti pasii, dar cand vreau sa pornesc aplicatia imi apare “insert your SD card containing IGO contend Files”… desi cardul e introdus si are datele pe el. Care ar putea fi cauza?

  Răspunde
 128. salutare! stie cineva cum se pot instala hartile noi din folderul 07.2013? am instalat primul kit cel cu HD pe un galaxy s3 si merge foarte bine din prima a functionat perfect.Multumim!

  Răspunde
 129. Am instalat iGO pe samsung GT-I9003 si merge perfect. De asemenea am luat si ultimul update de harti pentru Romania (tot de aici) si sunt foarte impresionat.
  Multumesc foarte frumos !!!

  Ca sa fac o comparatie intre Navigon (soft ce il foloseam pana acum), iGO este mult mai tare deoarece te anunta din pe ce banda sa te incadrezi si pe langa asta, in timp ce te deplasezi, iti arata si numele strazilor din apropiere. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ma dus la destinatie fix in fata portii, iar Navigon ma lasa prin apropiere, nu chiar in fata.

  Eu l-am folosit strict in Cluj. Se comporta perfect, nu se blocheaza, nu-si pierde semnalul GPS.
  O singura data a gafat deoarece ma pus sa fac stanga pe linie continua (urcand Calea Turzii sa ajung pe Eftimie Murgu), dar nu a fost mare problema deoarece am mai urcat 10 metri si am intors la giratoriu. Probabil inainte se putea face stanga acolo dar intre timp a facut giratoriu si sa desenat linia continua.

  Ca si memorie pe telefon, am un card de 2 giga, din care liber doar 800 Mb liberi, si nu au fost probleme. La fel specific ca ultimele harti de aici pentru Romania au 70 MB ( fara Slovenia si restul).

  Multumesc foarte foarte frumos. De la mine aveti o lumanare la biserica (la vii) :)

  Răspunde