Instalare iGO pe Android: GPS gratis fără internet

Dacă ai căutat o metodă de instalare iGO pe Android în care sa ți se explice clar totul, ai ajuns bine. În acest articol mi-am propus să scriu toți pașii procesului de instalare iGO pe Android, astfel încât sa fie ușor pentru oricine să aibă navigare GPS pe Android complet gratuit, fără costuri suplimentare din partea operatorului de telefonie mobilă care te poate taxa pentru traficul de date pe care alte aplicații Android de navigare GPS îl pot consuma.

E drept că pe toate telefoanele cu sistem de operare Android există deja o soluție de navigare GPS gratuită oferită de Google Maps. Navigarea GPS prin Google Maps s-a dovedit a fi o soluție utilă pentru mine și se pare că funcționează foarte bine și în România, nu numai în alte țări. Totuși, navigarea GPS pe Android cu ajutorul Google Maps solicită trafic de date, așa că trebuie să ai internet pe telefon ca să o folosești, iar internetul pe mobil reprezintă un cost suplimentar pe care nu toți și-l permit și nu toți vor să-l facă. De aceea, există și alte aplicații de navigare GPS pe Android care să-ți ofere posibilitatea să folosești smartphone-ul tău Android pe post de GPS.

iGO pentru Android este una din acele aplicații de navigare GPS pe Android care nu necesită o conexiune la internet pentru a funcționa și, prin urmare, nu generează costuri suplimentare indiferent în ce țară vei merge. În mod normal, iGO nu este o aplicație care se găsește în magazinul de aplicații Google Play, dar niște băieți deștepți au reușit să o optimizeze astfel încât să avem parte de navigare GPS pe Android gratis.

Înainte de a instala iGO pe Android trebuie să te asiguri de câteva aspecte ca totul să decurgă bine și navigarea GPS pe Android să funcționeze din prima.

În primul rând, îți trebuie un card de memorie de 2 GB, deși eu recomand unul de 4 GB. Dacă nu ai încă un card de memorie microSD pe care să-l introduci în telefonul tău cu Android, poți comanda unul rapid de aici. În al doilea rand, îți trebuie un cablu de date pentru a conecta smartphone-ul tău cu Android la calculator. Dacă nu ai cablu de date, poți folosi și un cititor de carduri. În al treilea rând, merită să-ți verifici telefonul să nu aibă diverse programe instalate aiurea. De cele mai multe ori, instalarea iGO pe Android poate să nu funcționeze dacă telefonul tău este instabil și îți creează de obicei probleme. Deci, dacă ai probleme cu telefonul, salvează tot ce ai pe el și nu vrei să pierzi și dă-i un hard reset (resetare generală) folosind una dintre cele 3 metode simple și ușoare descrise aici.

Instalare iGO pe Android

Acum că ești pregătit de o instalare iGO pe Android ca să beneficiezi de navigare GPS pe Android gratuit, hai să vedem care ar fi pașii.

Disclaimer: iGO este o aplicație aflată în proprietatea NNG care nu este disponibilă în mod oficial pentru dispozitive Android decât în cazul clienților business. Instalarea iGO fără licență nu este indicată și încurajată, iar toți utilizatorii care urmăresc și aplică tutorialul de instalare iGO pe Android aflat mai jos, își asumă acest lucru. Toate linkurile disponibile pe www.gabrielursan.ro duc către resurse externe, care nu se află în proprietatea www.gabrielursan.ro și nu au nici o legătură cu siteul sau proprietarul siteului www.gabrielursan.ro. În cazul în care acest material încalcă vreo politică legislativă, administratorul www.gabrielursan.ro nu își poate asuma nici un fel de responsabilitate în acest sens, însă este dispus să coopereze pentru rezolvarea situației pe cale amiabilă și pentru a rezolva orice neplăcere în cel mai scurt timp. Pentru orice problemă accesați secțiunea de contact.

Navigare GPS pe Android, instalare iGO pe Android.

 1. Asigură-te că ai măcar 50% baterie la telefon sau pune telefonul la încărcat.
 2. Verifică să ai cardul de memorie microSD introdus în telefon, iar pe el să fie măcar 2.5 GB de spațiu liber.
 3. Descarcă kitul de instalare iGO pe Android la tine pe computer de la acest link (acest kit funcționează doar pe device-urile cu rezoluție HD, nu Full HD). Urmează update-uri cu fișiere pentru alte rezoluții.
 4. Bea o bere cât se descarcă kitul de instalare, că s-ar putea să dureze un pic :). Dacă folosești internetul de la conexiunea ta wireless de acasă, cât aștepți, poate e un moment prielnic să te uiți pe ca să-ți planifici achiziția unui router wireless nou ce îți poate îmbunătăți viteza internetului. Poți să dai click pe link fără probleme, că se va deschide într-o pagină separată și nu vei pierde acest articol :) pe care tu ai intrat de fapt ca să înveți cum să ai navigare GPS pe Android, realizând o instalare iGO pe Android.
 5. După ce ai copiat pe computer folderul cu kit-ul de instalare, pune-l undeva la tine pe computer într-un loc de unde să știi să îl copiezi pe telefon.
 6. Conectează telefonul la computer prin cablul de date și copiază întreg folderul iGO (întreg folderul iGO așa cum este) în rădăcina cardului de memorie sau în memoria telefonului. Este nevoie de aproape 2.5 GB de spațiu liber.
 7. După ce s-a copiat totul, accesează managerul de fișiere (dacă ai o versiune de smartphone sau o versiune de Android care nu are manager de fișiere încorporat, descarcă din Google Play aplicația Total Commander). Prin intermediul managerului de fișiere mergi unde ai salvat folderul iGO pe telefon (pe card sau în memoria telefonului). Accesează folderul iGO și rulează fișierul iGO.apk.
 8. Dacă sunt probleme cu rularea fișierului, înseamnă că nu ai bifată din telefon opțiunea de rulare a aplicațiilor necunoscute. Mergi la setări – Securitate – Surse necunoscute (bifați). Apoi, reluații pasul 7 și ar trebui să funcționeze.
 9. După ce ați rulat fișierul iGO.apk și ați urmărit instrucțiunile de instalare veți observa în meniul telefonului aplicația iGO. O puteți accesa și o puteți folosi după bunul plac. Menționez că această versiune de GPS pe Android nu are nevoie de conexiune la internet ca să funcționeze, dar este nevoie să o folosiți afară, în câmp deschis pentru că în casă nu va funcționa din cauza zidurilor.
 10. Kit-ul de instalare iGO pe Android pe care vi l-am pus la dispoziție este valabil doar pentru telefoanele mobile Android cu ecran cu rezoluție HD (@720p). Pe ecrane cu o altă rezoluție s-ar putea să nu meargă sau să se vadă ca naiba. Dacă nu ești sigur ce rezoluție are ecranul telefonului tău, spune-mi numele complet al telefonului într-un comentariu la acest articol și îți voi spune dacă e o rezoluție ok pentru acest kit sau nu.

UPDATE IMPORTANT!!! Avem un set de aplicații noi AICI – CLICK pe link-ul ăsta: iGO Primo 2.0.1 ( 9.6.7.281004) Explay Infinity II (07 Feb 2013)-FiLELiST.torrent  E mult de descărcat (e un torrent verificat de mine – dezarhivați-l și apoi rulați-l cu uTorrent), dar în arhiva respectivă există kit pentru aproape toate rezoluțiile posibile (inclusiv Full HD). 1. Download torrent. 2. Dezarhivați. 3. Selectați folderul cu rezoluția de care aveți nevoie. 4. Intrați în folder și copiați cu totul folderul iGO de pe computer pe smartphone (ori direct pe card, ori direct în memoria telefonului – nu contează – important e să fie descărcat direct, nu pus prin alte subfoldere). 5. Intrați pe fișierul cu extensia .apk direct de pe telefon (dintr-un manager de fișiere. Dacă sunt neclarități citiți oricum pașii de mai sus, că sunt aceeași.

Suport: din păcate nu putem răspunde chiar la toate comentariile primite la acest articol. Este foarte important să citiți comentariile anterioare la care s-au răspuns altor cititori. Există posibilitatea ca răspunsul vostru să se afle deja acolo și să nu mai fie nevoie să așteptați un răspuns din partea lui Florin sau să vă supărați că acesta nu vine.

De asemenea, înainte de a întreba dacă aplicația iGO pentru Android funcționează ok sau nu pe dispozitivul vostru Android, verificați pe www.gsmarena.com sau pe Google rezoluția telefonului sau tabletei. Dacă nu este conformă cu rezoluțiile de la punctul 3., sunt slabe șanse ca softul să se vadă cum trebuie (se va vedea mai mic sau mai mare – oricum, nu se va vedea cum trebuie).

Iată și niște imagini ajutătoare pentru tutorialul de instalare iGO pe Android.

Dacă ți-a fost util acest articol de instalare iGO pe Android, cumpără prin linkul meu de afiliat când ai nevoie de ceva de pe internet, dă-mi un like pe Facebook, urmărește pagina blogului www.GabrielUrsan.ro de pe Google Plus și nu în ultimul rând :), abonează-te la newsletter cu un click aici. Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună tuturor!

Pe această cale doresc să-i mulțumesc unui om deosebit pe nume Florin Chiper, care m-a ajutat să realizez acest tutorial de instalare iGO pe Android.

Iată și un pic de ajutor oferit de Florin în ceea ce privește rezoluțiile. Să ne spuneți dacă funcționează. Mulțumim Florin!

Legat de mesajul de mai jos. Există posibilitatea să funcționeze sau nu cele indicate de Florin. E doar o variantă cu 50% șanse de reușită. Rezoluțiile suportate sunt cele menționate la punctul 3 din fiecare kit. Mai mult de atât nu garantează nimeni că merge.

Daca tot am fost mentionat de Gabi, cred ca e de datoria mea sa va ajut cu rezolutiile. In principiu rezolutia se poate modifica destul de simplu prin editarea fisierului sys.txt din folderul iGo.

in sectiunea “rawdisplay”, acolo unde este definita rezolutia trebuiesc operate modificarile necesare pentru fiecare telefon in parte dupa cm urmeaza:

Acum sectiunea rawdisplay arata asa:

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy=”auto”
screen_x=1280
screen_y=720
screen_x2=720
screen_y2=1280
screen_xy=”1280_720:1280×720/720×1280:fullscreen”
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0

Ceea ce inseamna ca rezolutia este 1280×720 respectiv 720×1280 in modul landscape.

Pentru galaxy s4 rezolutiile sunt:
screen_xy=”1280_720:1920×1008/1080×1848:fullscreen”

In principiu ar trebui sa mearga doar prin inlocuirea liniei screen_xy.

In mod similar se face si pentru alte rezolutii ale displayului.

Mult succes.

Sper ca pe viitor sa va mai ajut si cu alte tutoriale, bineinteles daca voi fi solicitat.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

1.375 de comentarii la „Instalare iGO pe Android: GPS gratis fără internet”

 1. BUNA,dupa cu vad din descrierea Dvs.va pricepeti tare ,dar cu export anumuit produse sa traiasca ROMANII m-ai bine puteti sa faceti?,in timpul comunismului totul iera al nostru,aveam uzine,fabrici intreprinderi si 80% din romani ierau angajati,unul din exemple,uzina de tractoare BRASOV iera a 3 din europa,a construit fabrici de yractoare in asia,acum cumaram dela hotii de capitalisti noi ca romani nu mai producem pentru export,da se exporta produse fabricate in ROMANIE a celor care au venit sa exploteze poporul ROMAN,NU MAI E NIMIC AL NOSTRUpetrol,aur,si alte zacaminte,am devenit o tara de sclavi,toate intreprinderle au fost construite de RUSI IN COLABORARE CU POPORUL ROMAN,DACA SUUNTETI ROMAN puteti sa vedeti ce face inperalismul in ROMANIA,exemplu,OLANDA care detine jumatate din portul CONSTANTA,se opun sa intram in scender,s-au opus de fiecare data si nu numa ei si unele partide sunt l-a mana capitalismului.Stimate Dmn.Dv.cred ca suntet platit bine,mergeti in partea MOLDOVRI DE SUS si nu numai,oamin foarte saraci,nu au bani de paine,acesti oameni au muncit l-a colectiv,uzine,exemplu,eu in anii 61-2 am fost trimis sa aduc muncitori l-fabrica STEAGUL ROSU DIN BRASOV,am adus familii intregi din BOTOSANI si din comune,le-au dat casa,bani,servicii in uzina si altele ca sa traeasca bine.TOTI vorbesc ,ROMANII pleaca din tara,pleaca ca nu au nde sa-si exerciteze meseria,da sunt locuri de munca,pe santier,in agricultura,bucatari etc,munci de jos,sunt smecheri care aduc din strainatate,acestia sunt platiti boeresti,ar trebui sa angajeze romani si sa-i plateasca l-a fel ca pe straini,asa nu se poate fii ndca nu platesc spaga,coborati m-ai jos si vedeti realitate din ROMANIA,EU NU SUNT PESE-DIST,NU AM FOST MEMBRU COMUNIST,dar daca cade PSD-HL va fi trist.cine sunt eu,tata a fost cu ANTONESCU,ANTONESCU l-a exilat pe REGELE CAROL II,acesta in 38 a cedat ardealu l-a UNGURI,antonescu L-A PUS RGE ME MIHAI I,ACESTA IN 1944 l-a arestat pe MARESALUL ANTONESCU si l-a dat pe mana RUSILOR si-n1946 l-au executat,cine l-a-nvatat SA-L ARESTEZA,MOLOTOV INPREUNA CU CHIRCELsi i-a promis ca va fi in continuare rege si a crezut,dar in 1947 ziua 30 decembrie,GHEORGHIU DEJ, ANA PAUCHER SI ALTI COMUNISTI l-au dat jos si exilat din ROMANIA,nu stiu asta din cartile de istorie,am trait momentul,in perioade abdigari a REGELUI MIHAI IERAM IN BUCURESTE,acum l-au adus inapoi,nici un stat din regimul comunim,nu au adus regii,pe rege ENGLEJII NEA inpus,ILIESCUs-a opus si nu a admis,dar pana l-a urma a cedat.Dle,nu-teleg,de ce nici un scriitor ROMAN nu scrie adevaru ca sa stie si tineretu cine am fos si cine suntem.Apropo,au venit comunistii l-a puter,tata a fost tepurat din armata fara drept de munca,dar l-a invatat un comunist sa se inscrie ăn pardid,a fost angajat l-a o gospodarie de stat unde repara tractoare si alte unelte agriole,cu toate ca a trecut in randul lor nu ave drepturi ca u membru ilegalist,in 1967 cand a fost cea mai mare saracie de murea lumea de foame,mama s-a inbolnavit de rinichi si nu a vrut sa o primeasca in spital si-n vara lui 1947 a decedat,tata la fel nu l-a primit in spital si a decedat in 1950.Dar comunistii au construit ROMANIA din temelii,au venit hotii din capitalism si a distrus totol,nea facut o ROMANIE eminamente agricola c-n anii 30.IN ITALIA SUNT FOARTE MULTI ROMANI,multi ITALIENI au plecat majoritate in germania si in ITALIA lucreaza najoritatea ROMANI dace munci,muncele cele mai de jos,stiu asta fiindca m-a prins revolutia in GERMANIA ,si am venit ca prostu acasa,regret,am o pensie de nimic,eu mai merg in GERMANIA DE ADUC CATE CEVA SA FAC UN BAN,MA INTREABA NEMTII, CATA PENSIA,AM eu le spun,ei zic poate pe saptamana,vedeti astia din UE HABAR NU AU CUM SE TRAESTE IN romania,nimeni din ROMANIA nu-l intereseaza de soarta ROMANILOR si ce-i trimis l-a UE spun asta,am vazut l-a TV IN ROMANIA cum MONICA MACOVEI iera calare pe cel dela rezist,pai asa a facut si cand iera procurare in anii 80 adi in comunism.

  Răspunde
 2. Am o tableta Vodafone VFD 1100, rezolutie 1024×600.

  Am instalat o varianta care merge, dar nu salveaza datele din setari, rute, etc.

  Poti sa ma ajuti?

  Răspunde
 3. Buna ziua

  Ma poate ajuta cineva cu un SKIN si SYS ptr un IGO android -telefon LG Q6 cu rezolutie 2160×1080 ?

  Răspunde
 4. Am o tableta Lenovo Tab3, am instalat Igo dar nu ma atentiona cand depaseam viteza legala si atunci am incercat alte versiuni. Acum nu mai functioneaza nici versiunea anterioara, imi scrie Missinf oriucompletefolder:/mnt/sdcard2/iGO/license.zip:/mnt/sdcard2/iGO/license.zip: openfailed:EACCES (Permission denied) . Ce pot face sa imi mearga si mie iGO? sa resetez tableta?

  Răspunde
 5. Buna seara. Ma chinui de ceva timp sa instalez IGO My Way pe o Tableta Google Nexus 7 cu Android 4.1 Jelly Bean, rezolutie 1280/800. Merge totul foarte bine. Rulez prima data aplicatia, functioneaza perfect. Ies din aplicatie si cand sa intru din nou, nu ma vrea! Trebuie sa dezinstalez IGO(fara sa sterg din memoria interna fisierele) si apoi sa-l reinstalez ruland fisierul iGO_9.6.29.483387.apk! Si tot asa…A mai patit-o careva?

  Răspunde
 6. Salutare! Am incercat sa descarc IGO pentru Galaxy s6 2560 / 1440 dar nu reusesc sa descarc de unde recomandati aici… Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

  Răspunde
 7. Am instalat igo pe un LG G3 porneste dar cand ma pun in miscare se inchide interfata cu harta si imi apare un ecran negru pe care imi arata viteza cu care ma deplasez

  Răspunde
 8. pt un samsung galaxy s4 gt-i9505 se poate folosi igo un link daca se poate de unde descarc cum il instalez va multumesc anticipat

  Răspunde
 9. Salut, la mine totul merge absolut perfect … fara probleme.. numai ca nu sunt toate tarile din Europa. Danemarca, Suedia si Norvegia lipsesc. Momentan de astea m-am lovit. Ma poti ajuta cu o Europa completa ?? Multumesc

  Răspunde
 10. Pe htc merge exceptional. Am folosit si sygic premium dar este foarte slab in comparatie cu igo. Cu sygic m-am „pirdut ” in Sighetu Marmatiei si Cluj Napoca. Norocul meu ca stiu orasele. Acest program l-am folosit si-n exterior si a fost ok.
  Cu respect calin Hosu

  Răspunde
 11. Salut. AM cumpărat o tableta Lenovo 2A 7 7 de 8 GB și nu am putut sa instalez Igo pentru ca îmi spune “plese insert a Igo sd card “.am incertat si în memoria lui dar nu am reușit

  Răspunde
 12. Salut. Am cumpărat o tableta Lenovo 2A7 7 de 8 GB. Am instalat Igo dar nu merge îmi spune “please insert a Igo sd card” am incertat si în memoria lui dar și în card.nu în același timp,separat sa vad unde va funcționa,dar degeaba. Ma poți ajuta te rog

  Răspunde
  • Folderul igo nu este gasit de aplicatie, verifica locatia si numele folderului igo. Acesta trebuie pus in memoria tabletei, iar numele trebuie sa fie igo.

   Răspunde
 13. D-le Gabriel. Am incercat sa intru pe site-ul recomandat pentru descarcare si mi-a aparut urmatorul mesaj: “This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright.” Ce pot sa mai fac? Cu respect, Liviu.

  Răspunde
 14. Am instalat Igo primo pe un HTC m9 ,iar după ce am făcut upgrade la versiunea noua de android 6.0 îmi dă eroarea “missing or incomplet folder:/data/data/com.neg.igoprimoisr.javaclient/license”. Ai idee ce pot sa fac?

  Răspunde
 15. salut am instalat si eu igo primo am rezolutia de 720. am un xperia m4 aqua dar imi da eroare cand deschid app. Missing or incomplet folder: empty zip archive not supported.
  oare imi trebe alta versiune? sau ce trebuie sa fac, am incercat sa copiez si in memoria interna si pe card, si am spatiu destul!

  Răspunde
 16. buna am nevoie de ajutor. am instalat navigatia dar imi spune ca nu e buna rezolutia. detin tel samsung s6 si imi spunea urmator mesaj “user interface resolution 1440×2460 is not supported or compatible skin can not be found. xiting application. Va multumesc anticipat.

  Răspunde
 17. Buna am nevoie de ajutor legat de rezolutia. Am tel Samsung s 6. User interface resolution 1440×2460 is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application. Va multumesc anticipat.

  Răspunde
 18. Salut, ai putea sa ma ajuti cu un link sa pot copia si instala harti mai noi. Acestea pe care le am instalate eu sunt din 2013.Multumesc.

  Răspunde
 19. Salut, am instalat aplicatia, dar are o eroare: merge bine la deschidere, dar dupa ce ruleaza putin tableta mi se închide. Acest lucru se întampla doar cu aplicatia iGO. Ce ar trebui sa fac?

  Răspunde
 20. Salut, Detin un smartphone cu rezolutia 1280/720 si as dori daca sunteti amabil un link cu kit-ul care mi s-ar potrivi pt telefonul meu.Ms!

  Răspunde
 21. Salutare ! folosesc igo de mult timp. am schimbat telefonul vechi cu un asus zenfone 2 500kl, am descarcat arhiva de mai sus (1280/780–sper ca am downloadat bine), am instalat in telefon, ruleaza, ajung sa configurez setarile si la ultimul punct cand dau finalizare, se inchide aplicatia…. cunoasteti vreo rezolvare ?

  Răspunde
 22. buna ziua v as fi foarte recunoscator daca m ati putea ajuta,, am o navigatie pe masina ceva chnezarie cu un procesor samsung 1ghz 512 ram si o rezolutie de 800×480 , am instalat igo si merge de fiecare data 3 sau 4 accesari dupa care imi da.mising or incomplete folder=/data/data/com.navgo.io.javaclient/liciente. si reinstalez dinou aplicatia merge citeva accesari si dinou aceiasi problema mentionez ca navigatia are android 4.0. multumesc mult.

  Răspunde
 23. Buna ziua! Ma lovesc de aceasi problema a dlui Bogdan Florin….
  Am copiat kitul, l-am dezarhivat, am copiat directorul pe cardul SD. Am rulat apk pt instalare. pina aici toate bune.
  Am HTC One Mini 2 are fix rezolutia de 720/1280 de care spui tu in documentatie.
  Pornesc programul si imi da eroarea:
  „Missing or incomplete folder:
  /data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt open failed: EACCESS (Permission denied)”
  Am mutat folderul in memoria int. a telefonului, dar dupa ce fac instalarea ma lovesc de alta problema:
  Ma puteti ajuta ?
  Va multumesc anticipat

  Răspunde
 24. Am copiat kitul, l-am dezarhivat, am copiat directorul pe cardul SD. Am rulat apk pt instalare. pina aici toate bune.Pornesc programul si imi da eroarea:
  „Missing or incomplete folder:
  /data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt open failed: EACCESS (Permission denied)”
  Am mutat folderul in memoria int. a telefonului, dar dupa ce fac instalarea ma lovesc de alta problema: global_cfg not found.
  acum ce e de facut ?

  Răspunde
 25. Salut Gabi am instalat aplicatia IGO postata de tine pe un hTC Desire 510 si daca deschid aplicatia in apare „Missing or incomplete folder:
  /data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt open failed: EACCESS (Permission denied)” poti sa ma ajuti cumva?

  Răspunde
 26. Buna ziua! Ma lovesc de aceasi problema a dlui Bogdan Florin….
  Am copiat kitul, l-am dezarhivat, am copiat directorul pe cardul SD. Am rulat apk pt instalare. pina aici toate bune.
  Am HTC One Mini 2 are fix rezolutia de 720/1280 de care spui tu in documentatie.
  Pornesc programul si imi da eroarea:
  „Missing or incomplete folder:
  /data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt open failed: EACCESS (Permission denied)”
  Am mutat folderul in memoria int. a telefonului, dar dupa ce fac instalarea ma lovesc de alta problema:
  Ma puteti ajuta ?
  Va multumesc anticipat

  Răspunde
 27. Am un Lenovo vibe z2 pro cu rezolutie de 1440 x 2560 pixels, crezi ca merge sa instalez kitul.
  Merci anticipat.

  Răspunde
 28. Am copiat kitul, l-am dezarhivat, am copiat directorul pe cardul SD. Am rulat apk pt instalare. pina aici toate bune.
  Am HTC One Mini 2 are fix rezolutia de 720/1280 de care spui tu in documentatie.
  Pornesc programul si imi da eroarea:
  “Missing or incomplete folder:
  /data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt open failed: EACCESS (Permission denied)”
  oare … ce-i de facut ?

  Răspunde
 29. Salut!Nu pot baga un Igo Primo Nextgen pe un samsung galaxy mini 2 deoarece nu merge instalat apk-ul,si apare urmatorul mesaj: a aparut o eroare la pachet,am schimbat alt apk si la fel si am dat restart la telefon si tot nimic,ma puteti ajuta?

  Răspunde
 30. Salut, am incercat sa instalez pe sony xperia m4 aqua si da eroare..
  missing or incomplete folder
  /data/com.navngo.igo.javaclient/android_linked_root\sys.txt: open failed EACCES(permission denied)
  multumesc

  Răspunde
 31. salut! Nu pot descarca kitul de instalare iGO pe Android pe computer. Imi tot deschide fel de fel de ferestre si nu am buton de download. Am un s4 si doresc sa instalez IGO pe el. Ce pot face?

  Răspunde
 32. Aici gasiti ultimul igo primo android 24oct.2015 totul actualizat.il desc si-l puneti in sd .este sub forma de arhiva.dezarhivati si copiati folderul complet in sd.bafta

  Răspunde
 33. Salut! Nu pot configura inltimea, lungimea, latimea etc. pentru camion desi am copiat fisierele ”fbl” si ”ftr’ in map. Am incercat si cu hartile navteq din 2014 si cu cele din 2015 dar degeaba, pot configura doar limita de viteza a camioului si atat. Am instalat kit-ul lollipop pe o tableta asus phonepad 7. Va multumesc!

  Răspunde
 34. Salut! Nu pot configura inltimea, lungimea, latimea etc. pentru camion desi am copiat fisierele ”fbl” si ”ftr’ in map. Am incercat si cu hartile din

  Răspunde
 35. Salut, am instalat igo pe o tableta tab4, i-a facut setarile care imi trebuie pentru camion. Am bifat doar autostrada, fara ocolire implicit camion etc. Ruleaza, dar cand il inchid si il re-deschid, imi dispar setarile, si iar trebuie sa setez. Imi poti spune te rog cauza?

  Răspunde
 36. Salut, am instalat aplicatia pe Samsung galaxy S2 Plus si merge foarte bine.
  Ma poti ajuta cu un link catre niste harti daca se poate?

  Răspunde
 37. Salut! Spune-mi te rog, acest kit de igo este bun si pentru un Samsung Note 3? daca nu, imi poti pune un link catre igo cu rezolutia pentru note 3? Multumesc anticipat! Alexandru

  Răspunde
 38. Buna ziua,pot oare sa instalez igo primo pe o tableta samsung tab 3 lite t113 si sa functioneze fara conexiune online,tableta are gps +glonass,a mai incercat cineva?

  Răspunde
 39. Salut, am o problema cu vocea pe un S5 si anume ca spune fraza incomplet si mai apoi spune continuarea doar la apasarea unui buton sau la urmatoarea ghidare. Imi puteti spune daca va rog care ar fi cauza?

  Răspunde
 40. De ce imi dai erroarea Missing or incomplete folder: /data/data com.nng.primoansnonav/sys.txt:open failed : EACCES (permission denied) . Explica mi si mie ce trebuie sa fac in privinta asta.

  Răspunde
 41. Am instalat un IGO 9.6.7 pe un S4 cu un Android 5.01 pe mem interna.
  desi Igo gaseste 12 sateliti (culoare verde) navigatia nu porneste
  measjul scris sus pe pe pagina cautare semnal GPS
  sys.txt
  [GPS]
  location_net=1
  location_gps=1
  background_navigation=1
  location_log=0
  location_log_filename=”gpslog/LocationManager”
  gps_fix_ignores_num_satellites = 1
  min_valid_heading_speed = 0
  accept_position_at_precision_change = 1

  Răspunde
  • Da am dat OK si apoi am primit IGO has stopped.
   Google navigation cu google maps merge bine pe telefon
   Cred ca e problema de setari la kit-ul care l-am folosit.

   Răspunde
  • Am rezolvat problema adaugand randurile acestea in sys.txt
   [gps]
   gps_fix_ignores_num_satellites=1
   min_valid_heading_speed=0
   accept_position_at_precision_change=1
   location_net=1
   location_gps=1
   background_navigation=1
   location_log=0
   location_log_filename=”gpslog/LocationManager”
   read_total_timeout=500
   read_buffer_size=128
   accuracy_workaround=0
   discard_dop_level=49.0

   [gps.igo_connector]
   position_validity=-1
   restart_listening_interval=0
   listen_for_gps_while_log_is_playing=1

   PS: Paul nu am reusit sa instalez Kit-ul de S4 din link – ul anterior. Din ce am mai cititt poate din cauza ca am acuma Android 5 si standard S4 e cu Android 4.4X

   Răspunde
 42. salutare…te rog mult sa ma ajuti …cum trebuie sa procedez cu un LG G3 D855 , imi place mult aceasta aplicatie igo si ma ajuta f mult…l-am avut instalat pe samsung s3 si este super ok. multumesc mult…stima !!

  Răspunde
 43. Am reusit si am instalat igo primo pe un telefon lenovo A328 de la linkul din acest tutorial dar are harta romaniei din 2012. De unde pot descarca harta romaniei mai recenta daca se poate si europa, si cum procedez pentru ca, ca trebuie descarcata pe sd card deoarece telefonul nu mai are memorie iar aplicatia este pusa in memoria interna. Va rog daca puteti sa-mi explicati mai detaliat deoarece nu sunt un mare priceput . Va multumesc.

  Răspunde
 44. AM UN TELEFON SAMSUNG GALAXY ACE 4 am descarcat IGO dar imi apare o eroare (MISSING OR INCOMPLETE FOLDER:/DATA/DATA/COM.NNG.IGOPRIMOSR2013MARSCH24.JAVACLIENT)

  Răspunde
 45. Salut, as dori sa stiu daca se poate instala aplicatia iGo pe un Samsung S5, care nu are card de memorie (sa il salvez in memoria telefonului). Multumesc

  Răspunde
 46. Salut.Am un S 3 mini si cand deschid aplicatia IGO imi apare asta “ERROR.User interface resolution [480/762] is not supported or compatible skin can not be found.Exiting application.” Poti sa ma ajuti cu un link catre o alta varianta IGO compatibila cu telefonul meu? Multumesc.

  Răspunde
 47. Salut. Am un allview x1 xtreme ce ar trebui sa fac imi apare eroarea User interface resolution [1080×1845] is not supported or compatible skin can not be found.exiting application

  Răspunde
  • Tot ce se intelege din postarea ta, este ca, ai baut 4 beri.
   Fi mai explicit daca vrei sa fi ajutat in legatura cu hartile descarcate.

   Răspunde
 48. [REZOLVAT] Am instalat aplicatia de pe acel site si functioneaza perfect, fara erori. Multumesc foarte mult ! Salutari lui Gabi de la vecinul de la etajul 2. Apreciez blogul (blogurile) lui.

  Răspunde
 49. RE: Paul 26/08/2015 ,,Dezarhiveaza arhiva igo.rar si pune pe card folderul igo, nu arhiva igo”.
  Am urmat pasii specificati, am dezinstalat iGO (instalat anterior), am instalat iGO din cardul de memorie, am restartat telefonul, si la deschidere apare mesajul: Error: User interface resolution [320×455] is not supported or compatible skin can not be found. Conform specificatiilor de pe sit-ul Alwiew, ecranul telefonului are 3.5″, TFT LCD, 480X320px. Am deschis fisierul sys.txt , acolo apare:
  [rawdisplay]
  ;driver=engine
  ;screen_xy=”auto”
  ;highres=1
  Mai puteti sa-mi dati un sfat ? Multumesc !

  Răspunde
 50. Salut. Am un Allwiew A4you cu android 4.2.2. Am copiat folderul iGO.rar (de 2,8 Gb) din calculator pe microSD (de 4 Gb). L-am introdus in telefon. Am deschis arhiva, mi-a aparut fisierul iGO (2.4)ANS APK, dar nu-l pot rula. Eroare de analizare ,,A aparut o problema la analizarea pachetului”. Am repornit telefonul si am reintrat in arhiva iGo.rar. la fisierul apk. Am reusit sa instalez aplicatia. La rularea aplicatiei apare mesaj: Content error: ,,global_cfg not found”. Am dezinstalat aplicatia si am reinstalat-o. Acelasi mesaj. Pe un alt microSD am avut un kit mai vechi iGO care mergea perfect, dar l-am pierdut si nu mai stiu ce varianta era. Memoria proprie a telefonului este de 2,2Gb si nu cred ca ma ajuta foarte mult. Un sfat, va rog ?

  Răspunde
 51. Servus Paul!

  Mentionez ca am un samsung S2 Plus, am instalat aplicatia iGO de pe likul postat de voi, a mers perfect instalarea nu mia dat nici o eroare. Dar cand sa pornesc aplicatia imi da – Content error : global_cfg not found – ce sa fac ? :)

  Răspunde
  • Eroarea este data atunci cand folderul igo nu este gasit. Daca versiunea de android din telefon este 4.4 sau mai mare folderul igo trebuie pus numai in memoria interna, nu pe card. Daca versiunea de android este mai mica, verifica ca folderul igo sa fie pus direct pin root, nu in alt folder.

   Răspunde
 52. salut prietene vreau sa te intreb pe un lg-p705 va merge? si daca exista o versiune pentru el de unde o pot descarca. multumesc frumos si mult noroc prietene. respect geo.

  Răspunde
 53. Daca linia din [rawdisplay] are valorile:
  screen_xy=”1280_720:1280×720/720×1280:fullscreen”

  Atunci valorile pentru Galaxy S4 rezolutia (Full HD) sunt:
  screen_xy=”1280_720:1920×1080/1080×1920:fullscreen”

  NU cu valorile afisate initial (care n-au niciun sens):
  screen_xy=”1280_720:1920×1008/1080×1848:fullscreen”

  Aceleasi gresali le-am gasit si pe XDA-Dev:
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2264050

  Răspunde
 54. Buna,am galaxy tab 3 lite..intru in igo,imi cere sa setez limba,dupa care se inchide..vreo rezolvare? Multumesc anticipat

  Răspunde
 55. un kit pentru un note 4 imi poti lasa si mie?am istalat iGO Primo 2.0.1 ( 9.6.7.281004) Explay Infinity II si cand il deschid imi apare “please insert your igo sd card”.multumesc

  Răspunde
 56. pentru cei cu samsung note 4 5.0.1 cautati igo Basarsoft 2.4 9.6.29.431282 functioneaza ok este o versiune din 2014 liniile de pe harta cu zoom out se rezolva prin editarea fisierului sys.txt se gaseste usor pe net ce trebuie editat

  Răspunde
 57. am o tableta vonino cu android 4.4 kitkat si dupa ce am instalat igo pe memoria tabletei imi scrie:
  data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt:open failed: EACCES (Permission denied)
  merci!

  Răspunde
 58. Salutare.
  Am un hirb de telefon Yomi de la orange,am descarcat kitul igo cu rezolutia de 320/480.Am copiato in memory card sd a telefonului.Toate bune si frumoase la instalare,dar dupa ce-l pornesc si reusesc sa fac setarile,in momentul cind dau sa caut destinatia mi se inchide aplicatia singura.specific ca am rulat programul si gps activat si cu wireless.Help me

  Răspunde
 59. am instalat, merge, pe un htc one 2 mini, numai ca hartile sunt foarte vechi. De exemplu, de la sibiu la deva ma cude pe DN, nu stie c exista acum autostrada. Ma poate ajuta cineva cu harti mai noi?

  Răspunde
 60. Am un S4 si dupa ce il instalez, mi se deschide, imi cere alegerea limbi, iar dupa ce setez pe romana, mi se inchide aplicatia! Ce pot sa fac?

  Răspunde
 61. am o tableta allview ax5 nano, am instalat igo primo functioneza in modul portret dar in modul landscape da eroare derezolutie.

  Răspunde
 62. Ce trebuie facut daca imi apare mesajul:” Missing or incomplete folder:/mnt/extSdCard/iGO/data.gro:/mnt/extSdCard/iGO/data.gro:open failed:EACCES(Permission denied)

  Răspunde
 63. salut paul am hartile cu extensia ftr.,am setat camionul dar restrictiile pentru camion sunt inactive.daca pun ruta centrul unui oras nu ma avertizeaza de nici o restrictie.daca doresti iti pot trimite fotografii. mersi

  Răspunde
 64. Salut!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un igo truck pentru android care sa ma avertizeze cu restrictiile pentru camioane.multumesc

  Răspunde
  • Poti folosi oricare kit de igo primo in care la tip autovehicul setezi camion, important este sa ai in folderul “map” si fisierele de rutare camioane . Aceste fisiere au extensia “.ftr”.

   Paul

   Răspunde
 65. Salut!
  Am instalat iGo pe un Samsung Galaxy SPlus, pot accesa sistemul si toate functiile acestuia insa desi iconita de gps clipeste, nu poate gasi sateliti si automat nu gaseste locatia mea. Am bifat in telefon cam tot ce trebuia bifat.
  Multumesc pentru ajutor.

  Răspunde
  • salut incearca sa schimbi in sys

   [gps]
   location_net=1
   location_gps=1
   background_navigation=1

   cu urmatoarea

   [gps]
   location_net=1
   location_gps=1
   background_navigation=1
   baud=”4800″
   port=”1″

   Răspunde
 66. Buna,

  Am instalat pe un Allview Viper 16GB si cand ajunge la finalizare,iese din program afara.
  Deci nu merge.E ceva ce trebuie facut din telefon?
  Astept un raspuns.
  Ms

  Răspunde
 67. Buna , am igo pe telefonul mobil si cand vreau sa trasez un traseu di romania pina in grecia prin serbia si macedonia imi apare mesajul pe gps”nu se poate calcula un traseula destinatia indicata, reteaua rutieradin puctele de traseu nu este continua,”desi am hartile si separat apar.Va multumesc

  Răspunde
 68. Buna seara Un site excelent Cu multe intrebari si raspunsuri foarte bune Am si eu o problema de actualitate Pe telefonul meu LG D390n sau F60 s-a instalat noul Android 5 Unde gasesc un Igo ptr Android 5 tinand cont de specificatiile telefonului?

  Răspunde
 69. Salut am instalat programul pe un Samsung Grand Neo i 9060 și am urmat toți pași de instalare dar nu funcționează.

  Răspunde
 70. Salut Stiti daca au aparut noile harti topmap pentru romania.Am incercat sa descarc hartile topmap de aici si nu am reusit.Mersi

  Răspunde
 71. Am incercat pe un Sony Xperia M2 si nu merge…Imi da eroare…(missing in complet folder:sys.txt/igo/Error… Poti sa-mi dai detaliat cum sa fc? Ms mult !

  Răspunde
 72. Am o tableta Allview Viva H7 Life, am încercat să instaleze iGO si nu am reusit (tableta are GPS). Ma puteti ajuta sa instaleze iGO?

  Răspunde
 73. Salutare. Am incercat sa il instalez pe un Ascend P7 cu Rezoluţie video: 1920 x 1080, 45ppi , si nu se vede cum trebuie. Vreo sansa de rezolvare ?

  Răspunde
 74. PERFECT ! dar am o problema …imi spune ca sunt in Franta:)) si eu sunt in Timisoara , cum il fac sa mearga bine si dupa cum ii dau destinatia ?

  Răspunde
 75. salut, tocmai ce am instalat Igo dar nu merge, la accesare imi da eroarea asta : Content error, global_cfg not found Poti sa mi zici cum s o rezolv? multumesc frumos PS Am mai avut o varianta de igo instalata, tot de aici luata, a mers perfect mai bine de un an, pina mi a cedat cardu, si n a mai vrut. Am schimbat cardu acu incerc sa reinstalez. E vorba de harti cumva, nu mai stiu cum am facut cu hartile atunci,
  telefonul e un
  Samsung Galaxy Ace Plus S7500 cu rezolutia de 320 x 480 pixels, de asta nu merge?

  Răspunde
 76. salut, tocmai ce am instalat Igo dar nu merge, la accesare imi da eroarea asta : Content error, global_cfg not found Poti sa mi zici cum s o rezolv? multumesc frumos PS Am mai avut o varianta de igo instalata, tot de aici luata, a mers perfect mai bine de un an, pina mi a cedat cardu, si n a mai vrut. Am schimbat cardu acu incerc sa reinstalez. E vorba de harti cumva, nu mai stiu cum am facut cu hartile atunci

  Răspunde
 77. Salut am si eu un x2soul de la allview iar gps-ul actual e foarte naspa . Am mai avut IGo pe un s3 si am fost multumit de el… ma poti ajuta si pe mine cu programul pentru x2 ? multumesc !

  Răspunde
 78. buna ziua . Am incercat sa instalez igo pe un samsung galaxy s4 , insa nu imi functioneaza full screen . nu imi merge nici in modul portret nici in landscape fullscreen . rezolutia telefonului este 1080×1920 . Am tot facut fel si fel de experimente :
  1. screen_xy=”1280_720:1920×1008/1080×1848:fullscreen” asta este rezolutia cea mai mare pe care functioneaza , dar tot este cam 60% din rezolutia telefonului.
  2. am setat rezolutia sa si imi da eroarea ca nu a fost gasit un skin ce sa poata citi aceasta rezolutie .

  Ceva sfaturi sa il pot face functional fullscreen ?
  Va multumesc .

  Răspunde
 79. am instalat igo din ianuarie pan acum a mers ok dar acum nu mai functioneaza imi zice eroare de oare astept raspuns tin sa mentionez k am tel wiko cink five

  Răspunde
  • Dezinstaleaza aplicatia igo, sterge folderul igo de pe card/memorie telefon.
   Descarca kitul cu rezolutia de 720×1280 de aici:
   http://hotzon.tk/publ/igo_primo/1-1-0-4
   Daca telefonul tau are Android 4.4 sau mai mare, folderul iGO trebuie pus in memoria telefonului.
   Daca versiunea de Android este mai mica de 4.4, poti pune folderul iGO si pe card.

   Paul

   Răspunde
 80. Buna seara.
  Am instalat IGO pe un Samsung S3 si functioneaza super. Am insa o rugaminte. De unde fac rost de harti pentru Suedia si Danemarca si cum le introduc in aplicatie?

  Va multumesc.

  Răspunde
 81. Am un HTC desire 610, am instalat aplicatia si de fiecare data cant ma conectez la iGO trebuie ca o iau de la inceput (setare limba, colectare jurnale, asistent de configurare, limba de ghidare vocala, etc. finalizare). Am avut un htc desire 500 si nu aveam aceste probleme. Ma poate ajuta cineva? Este normal sa se intample asa ceva?

  Răspunde
  • Se intampa asa deoarece tu ai ca sistem de operare Android 4.4 (KitKat) care nu da permisiuni aplicatiilor sa scrie pe card, in concluzie setarile facute nu se salveaza in folderul igo de pe card. Pentru ca aplicatia sa functioneze normal muta folderul igo in memoria telefonului.

   Paul

   Răspunde
 82. Salutare

  Incerc de 2 zile sa instalez IGO pe o tableta Allview ax4 nano. I-am facut un upgrade la Vers. 4.4.2 KitKat. Am citit cam toate post-urile de pe aici. Am si un card de 8GB introdus in tableta. Am descarcat si dezarhivat zeci de foldere cu rezolutia 480×800, compatibila cu tableta. Am pus folderul IGO in memoria interna apoi pe card, am incercat mai toate variantele. Imi da aceasta eroare : missing or incomplete folder not a zip archive. Fisierul APK se pune in folderul IGO sau separat, in ALT folder IGO pe memoria interna ? Adica trebuie sa stea separat de Floderul IGO cel dezarhivat in functie de rezolutia ficaruia ?

  Multumesc

  Răspunde
  • Deoarece ai Android 4.4 KitKat, folderul iGO se va pune in memoria tabletei. Dupa instalare iti va aparea acea eroare, dai ok si va continua cu partea de setari iGO. APK-ul il pui in folderl iGO. Succes.

   Galbinasu Paul

   Răspunde
 83. salut ! am instalat iGo pe o tableta cu rezolutia 800×480, la prima rulare parea ca merge, dar dupa ce am oprit app, la repornire apare ecran negru, apoi iese pe desktop. ma poti ajuta te rog cu o solutie ?

  Răspunde
  • Rezolutia nu este setata corect, instaleaza Display Metrics Info din goole play si vezi care este rezolutia, apoi modifica in sys.txt setarile pentru rezolutie.

   Răspunde
 84. Am facut exact ce scrie, dar cind am dat sa rulez iGO s-a blocat telefonul la un ecran cu multi “pureci” si nu a mai vrut sa faca nimic pina nu i am scos bateria ( LG Optimus One P 500 cu root, Ginger DxX si cu Dark Tremor )

  Răspunde
 85. Am o problema am instalat aplicatia pe o tableta si cand vreau sa o deschid aplicatia imi da eroare Misssing or incomplete folder:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/content/lang

  Răspunde
 86. sal,
  am instalat si eu IGO pe o tableta Asus FonePad 7. In prima faza a functionat. am setat toate obtiunile dar ulterior nu se mai poate accesa butonul de IGO. Imi spune mereu ca: “Din pacate IGO s-a oprit”. Ce e de facut, ce nu am instalat corect?
  Multumesc!
  o zi buna!

  Răspunde
  • Problema este in general datorata rezolutiei tabletei. Descarca din Magazin Play aplicatia “Display Metrics Info”, instaleaz-o, apoi vezi care este rezolutia tabletei. Cu datele gasite mergi in sys.txt si modifica rezolutia.

   Răspunde
   • cum pot sa modific rezolutia din sis.txt? La tableta am rezolutia de 1024×600, gasesc kit cu asemenea rezolutie? Multumesc!

    Răspunde
    • revin….
     cu programul “Display Metrics” imi da urmatorii parametrii la tableta

     Density: mdpi
     X-DPI: 159.577
     Y-DPI: 169.539
     Height Pixeles: 976
     Width Pixeles: 600
     Density factor: 1.0
     Scaled density factor: 1.0

     in cazul in care ma poti ajuta….. am incercat sa schimb datele in sis si tot nu merge, se inchide singur sau nu e buna rezolutia. Nu mai stiu ce sa-i fac.
     iti doresc o zi excelenta!

 87. Buna! Te rog sa-mi spui daca merge instalata aplicatia IGO pe un smartphone Samsung Galaxy Core 4G.
  Multumesc

  Răspunde
 88. Salut. Am avut instalat acest gps pe telefonul vechi (Sony Xperia X10) mergea perfect, acum am HTC Desire 500, cu aceasi rezolutie ca pe sony, si imi da “Please insert Igo Sd Card” , ce pot face? Ambele au aceasi rezolutie, oare n-o fi compatibil cu acest telefon?

  Răspunde
   • Salut. Ms de raspuns. Intradevar cand am pus aplicatia pe telefon am facut un folder intitulat Igo Gps si poate din aceasta cauza nu mergea. Asta nu o sa stiu la sigur ca eu am dezinstalat aplicatia si am descarcat de pe link-ul pus de tine. Am instalat si merge. Multumesc de ajutor!

    P.S. Aceasta aplicatie se poate instala si pe un gps normal? Am un Garmin Nuvi 1250 si harta e c-am praf… veche, nu arata strazile pe unde merg… si asi dori sa pun o harta buna pe el.

    Răspunde
 89. Buna ziua!

  Am salvat torrentul care contine arhivele iGO pentru toate rezolutiile din likul dat in prezentare , am dat pentru descarcare torrent si nu gaseste nici o conexiune pentru descarcare.
  Intrebarea mea este : mai e valabil? … daca da de ce nu se poate descarca nimic?

  Răspunde
 90. buna ziua tot mai mult si mai interesant devine acest igo, v as ruga am o navigatie chinezarie cu android 4.o procesor dualcore 1ghz noua fara sa fi fost instalat soft de navigatie am incercat igo 8 nu merge am incercat igo primo ceva versiuni mai vechi nu merge am gasit un igo primo ceva 9.6.29 care merge cu meniul doar in engleza cind il trec pe romana se blocheaza,,,ma puteti ajuta cu un chit pentru android 4.o 800×480 cu meniu in limba romana multumesc.

  Răspunde
  • Eroarea apara atunci cand aplicatia igo nu gaseste folderul igo, folder in care se gasesc fisierele necesare rulari aplicatiei igo.
   Daca ai pus folderul igo pe card si apare aceasta eroare, muta-l in memoria telefonului, daca este in memoria telefonului si apare eroarea inseamna ca folderul igo este pus in alt folder.

   Răspunde
 91. Bună Am o problema cu conexiunea sau celputin asa cred. Am instalat aplicatia, se deschide, totul e og insa cand selectez locatia imi apare :
  The start point disabled the Gps reciver. Deci nu îmi apare săgeată care se mișcă când mă deplasez. Ce mai trebuie instalat? Restul e OK
  Multumesc

  Răspunde
  • Locatia ta nu trebuie selectata, selectezi doar locul unde vrei sa ajungi.
   Din mesajul pe care l-ai primit, reiese faptul ca tu ai stabilit o locatie din care va urma sa pleci, fapt care face ca gps-ul sa fie dezactivat.
   Renunta la locatia aceia.

   Răspunde
 92. Buna ziua ,
  La incercarea de instalare pe o tableta Samsung Galaxy TAB4 & inch imi apare mesajul :
  missing or incomplete folder /data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt open failed:EACCES (Permission denied)

  E ceva de facut ?
  Multumesc

  Răspunde
 93. Salut te rog rsp si mie am instalat pe un s4 si aceeasi probl ca la altii…global_cfg not found ce pot face?ast un rsp ms

  Răspunde
 94. Va salut
  i mi puteti spune ce versiune/rezolutie se potriveste la un Htc One Mini
  eventual un link de download ar fi binevenit..
  respect pentru munca depusa mentinerea la zi informatiilor de pe site
  si faptul ca impartiti cu noi informatia..
  multumesc mult

  Răspunde
 95. Am un Samsung S4 mini,dar nu merge.Imi arata asa:
  missing or incomplete folder /data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt open failed:EACCES (Permission denied)

  Se poate face ceva?
  Multumesc!

  Răspunde
 96. Am un HTC Desire 310 iar la rezolutia ecranului nu-mi specifica decat FW VGA. Am intrat si pe site-ul htc dar nu-mi spune mai multe. Ma poti ajuta?

  Răspunde
 97. Multumesc. Am instalat pe un Samsung S3 in aceasta seara se deschide perfect,ii fac maine proba.Sunteti cei ma i buni!!!

  Răspunde
 98. Salut,

  Am instalat navigatia conform pasilor tai pe Lenovo S860 si nu a mers ( eroare GLOBAL-CFG NOT FOUND asemenea ului alt utilizator) apoi am dezarhivat aplicatia, copiat pe telefon si a mers.
  Imi poti spune te rog cum se face update la ea pentru ca m-a bagat azi pe interzis pe o strada din Cluj.

  Multumesc,
  Mihai

  Răspunde
 99. La mine pe un samsung galaxy S4 numerge. Imi apare eroare de mai jos.
  missing or incomplete folder /data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt open failed:EACCES (Permission denied)

  Răspunde
 100. Revin cu aceeasi problema. Am scoso afara am tinut-o si o tin si acum de vro 3 ore si nu ma localizeaza ma puteti ajuta am nevoie de navigator .Multumesc frumos

  Răspunde
 101. buna
  Pentru Siii neo am inteles ca trebuie sa pun direct pe telefon aolicatia , fisierul.
  acum e instalat si treb sa-l dezinstalez? cum il dezinstalez? treb ceva program?
  Si apoi treb instalat din nou? din memoria telefonului

  Răspunde
 102. Buna seara !!! Am instalat aplicatia Igo de pe site ul dumneavoastra pe o tableta . Functioneaza aplicatia dar cand dau sa ma localizeze arata ca sunt undeva in Franta cum pot remedia problema . Multumesc frumos

  Răspunde
  • dupa citeva zile de incercari am reusit instalarea pe samsung s3 neo
   functioneaza super

   nu sint specialist in asa ceva ,la mine a mers doar dupa ce am descarcat de pe net softul ( arhiva winrar ) pe care am instalat-o in calculator , dupa aceea am descarcat softul igo pentru s3 (1280-720) de mai sus (2.76 GB) in calculator in download, (atentie acest soft are imaginea unei arhive nu a unui folder) dupa aceea l-am copiat intr-un folder gol pe desktop, am deschis acest folder de pe desktop am dat cu mouseul clik dreapta pe acel soft arhiva si am selectat (extract to IGO\) dupa aceea incepe procesul de dezarhivare,care se finalizeaza cu crearea unui folder (dezarhivat) linga arhiva descarcata mai inainte si do
   ar acest folder (nu si arhiva) se copiaza in memoria telefonului, (device storage) nu in memoria cardului extern (SD memory card) iar de acea arhiva nu mai avem nevoie.
   Dupa ce s-a copiat folderul in s3 se scoate cablul micro usb, se intra in telefon in aplicatii si selecteaza: samsung-fisierele mele-toate fisierele-device storage-si se cauta IGO se deschide folderul si selecteaza IGO(2.4)…6622.apk dupa care jos dreapta INSTALARE
   Atentie daca nu functioneaza sa nu cumva sa aveti instalat folder in folder, adica verificati ca atunci cind deschideti folderul igo din memoria tel nu trebuie sa gasiti alt folder cu denumirea igo ci folderele cu denumirile save/license/content

   Multumesc.

   Răspunde
 103. Bună seara !! Am și eu o problema am instalat aplicăția pe o tabletă se deschide dar când î dau să mă localizeze nu mă găsește zice că sunt în Franța . Cum pot rezolva problema Mulțumesc frumos

  Răspunde
  • Pentru a te localiza trebuie sa iesi cu tableta afara, dupa ce tableta se va conecta la sateliti vei fi localizat corect. Conectarea poate dura cateva minute.

   Răspunde
 104. in fine, am mai lucrat, s-a instalat, se deschide dar acum nu imi arata hartile cu toate ca le am instalate( cauta adresa sii. nimic, nu deschide tara, oras ,nimic)

  Răspunde
 105. apropo, tot imi apare acest mesaj:
  missing or incomplete folder: mnt/exSdcard/IGO/license/zip:/mnt/exSdcard/IGO/license/zip:open failed EACCES {Permision denied)

  Răspunde
 106. ma stradui de o saptamana sa instalez igo pe samsung galaxy express 2 si nu reusesc. ma poti ajuta? multumesc mult,

  Răspunde
 107. In primul rand, va doresc un An Nou bun !
  Revin cu rugamintea, am nevoie de kit complet IGO pentru un Samsung Note 3,cu harti Europa ( daca ar avea si pentru camion,ar fi si mai bine ).
  Multumesc anticipat !

  Răspunde
 108. Salut, am si eu o problema, am instalat igo asa cum ati indicat in tutorial, apoi am dat deschidere, dar imi da mesaj erroare : “Please insert your iGO SD card.” Rog o rezolvare. mutumesc anticipat !!! si sarbatori fericite !!!

  Răspunde
 109. Scuze . Gabriel am primit mai de la tine cu o parola de șters telefon .Am pierdut ,pentru Igor. Am s 3 .No search to Google. Am șters mesajul din greșeală. Mulțumesc.

  Răspunde
 110. Am instalat in tel. LENOVO S 860 IGO dar…… la incercarea de a rula programul imi apare eroarea GLOBAL-CFG NOT FOUND….
  Va rog dati-mi un sfat ptr. a rezolva problema.
  Multumesc aticipat si va doresc o seara buna ! Craciun Fericit !

  Răspunde
  • Eroare apare deoarece aplicatia iGO nu gaseste fisierul global.cfg.
   Ori fisierul nu este in kitul iGO, ori folderul iGO nu este pus unde trebuie. Eu cred in a doua varianta.
   Dezinstaleaza aplicatia igo instalata.
   Pune folderul igo in memoria telefonului
   Instaleaza din nou.

   Răspunde
 111. Salut sarbatori fericite eu ce zic ca as as dori sa bag si pe tableta IGO SI PE TEL pentru ca am mai instalat mai de mult tot cu ajutorul tau pentru ca pe telefon cand am avut instalat a aparut o eroare si nu a vrut sa mai mearga si de aceia as dori sa bag si pe tableta dar am incercat si pe card ssd si in memoria tabletei si tot nu merge nu are gps asta eu nu mai stiu scrie ceva acolo dar nu e cu A-GPS cred tableta sau ce as putea sa fac am nevoie de ajutorul tau ca esti un profesionist care stie ce sa faca spuneai ca apare eroare din cauza ca nu recunoaste aplicatia igo folderul sau ceva de genul asta ce zici as avea sanse sa il instalez pe tableta ca pe telefon am reusit merge pe tel dar pe tableta nu marege tableta se numeste LG V490 am facut abonament la orangi si am luat tableta la liber astept raspunsul tau si mersi de ajutor pa.

  Răspunde
 112. am incercat sa copiez in tableta igo dar am copiat ce era in folderul igo si sa iln instalez si tot imi da eroare si imi spune Pleasa insert your IGO SD card

  Răspunde
 113. e tableta nu e telefon si e in memoria tabletei ca nu am ssd card acumA EU STIU SA NU SUPORTE TABLETA LG V490

  Răspunde
 114. Craciun fericit am vrut sa bag pe o tableta igo ca sa nu mai bag pe allview, tableta e LG V490 SI REZOLUTIA E 800X 1280 asa am descarcat am instalat si cand se termina de instalat si incerc sa o deschid imi zice ca MISSING OR INCOMPLETE FOLDER; NOT A ZIP ARCHIVE ce trebuie sa fac?

  Răspunde
  • Eroarea se datoreaza probabil din cauza ca folderul igo nu este vazut de aplicatia igo. Daca folderul igo este pe card, muta-l in memoria telefonului,

   Răspunde
  • Hartile pentru camion le poti descarca din pachetul de harti “Hartile HERE (Navteq) Europe 2014.Q1” care contine si fisierele ftr. pentru camion. Pachetul de harti il gasesti [Aici]

   Răspunde
 115. Salut am o intrebare igo e bun si pentru tir, camioane adica ca sa nu ma bage in orase daca e bun care din ele trebuie sa il descarc pentru allview p5 qmax

  Răspunde
 116. salut am Samsung Galaxy S3 am incercat toate igo primo posibile nu pot da search pe google. nu stiu ce sa fac ???
  multumesc

  Răspunde
 117. Intai vreau sa-ti multumesc ptr. eforturile pe care le faci in a ne ajuta pe noi ,cei care vor dar nu stiu,sa beneficiem si sa invatam in a instala si a ne bucura de unele programe ptr. android.
  Am intrat pe site si am incercat sa-mi instalalez Igo primo conform indicatiiilor de acolo dar se pare ca nu am reusit si am nevoie de ajutor.
  Am downloadat arhiva in laptop,am dezarhivat-o (inclusiv arhiva “data” din interiorul fisierului),am copiat totul in cartela de memorie a telefonului (16 g cartela 12 liberi) am instalat aplicatia in telefon dar nu functioneaza….adica
  1 – in primul rand dupa dezarhivare in laptop apare fisierul de instalare cu extensia apk. dar in telefon nu-mi apare fisierul de instalare cu extensia apk. ci imi apare ceva de genul…iGO(2.4) ANS – totusi s-a instalat aplicatia
  2 – dupa ce s-a instalat aplicatia si am incercat sa o deschid imi afiseaza urmatorul mesaj de eroare

  ” Missing or incomplete folder:/data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt: open faild: EACCES (Permission denied) ”.

  Mentionez ca detin un telefon Samsung Galaxy S3 Neo care are rezolutia ecranului 720x 1280
  Eu am intrat in fisierul cu Igo de pe cartela in fisierul ‘config” apoi “devices” si in final in “default.ini” si am observat ca la rawdisplay imi scrie
  screen_xy= “auto”
  ;screen_xy=”800_480:800×442/480×762
  ceea ce inseamna ca nu se potriveste cu rezolutia pe care o am eu la telefon
  Daca aceasta este cauza ptr. eroare ce pot face ca sa functioneze iar daca nu aceasta este cauza te rog invata-ma ce trebuie sa fac ca sa reusesc.
  Am incercat sa modific in telefon rezolutia asa cum am citit in articolul tau dar am observat ca nu merge direct in telefon ci numai in laptop .
  Te rog frumos ajuta-ma sa rezolv aceasta problema (am vazut ca au mai patit-o si altii si cred ca s-a rezolvat)

  Răspunde
 118. Salut.Am si eu o problema……dupa instalare ,la pornire imi apare mesajul : ” Missing or incomplete folder:/data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt: open faild: EACCES (Permission denied) ” ….cam asta este mesajul…….incerc sa il instalez pe un Galaxy S3 neo. Astept un mic ajutor daca se poate. Ms.
  Mentionez ca am rezolutia de 1280*720

  Răspunde
   • Da asa este ,folderul este pe card dar nu as vrea sa-l mut in memoria telefonului ptr. ca nu vreau sa-l incarc (folderul este destul de mare)
    Plus de asta pe un allview am avut igo my way cu folderul pe cartela care a functionat perfect de acolo.
    Te rog daca stii ce trebuie sa fac ca sa mearga de pe cartela si nu din telefon
    Daca se poate astfel renunt la el….
    tre sa fie o varianta sa mearga si de pe cartela….
    ajuta-ma te rog !!!!!

    Răspunde
 119. Buna ,multumesc pt program ,merge bine pe HTC Desire 310 .Singura problema e ca imi iese din aplicatie cand intru in tunel .Ai vre-o solutie?

  Răspunde
 120. l-am instalat pe s2 plus si imi da eroarea : missing or incomplete folder:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license.
  Ce ar trebui sa fac sa functioneze?

  Răspunde
 121. salut. am si eu aceeasi problema. primesc mesajul: ” Missing or incomplete folder:/data/data/com.nng.primoisr2013march24.javaclient/sys.txt: open faild: EACCES (Permission denied) ”….incerc sa il instalez pe un Galaxy S5 . apoi: “aplication is unable to start, please check other applications”

  Răspunde
 122. Salut am incercat sa descarc hartile2014 dar nu merge se descarca un fisier dar cand dau clic pe el imi arata ca trebuie sa il instalez, ce trebuie normal sa fac nu e arhiva?

  Răspunde
 123. Are cineva Igo pentru Note 4 …. , am incercat 10 versiuni pana acum , si toate se vad pe un sfert din ecran :(…??????

  Răspunde
 124. Salut! Eu am o versiune de IGO Primo pentru android care merge totul bine si frumos, gaseste satelitii, merge super si fullscreen… cu o singura exceptie ! Cand deschid aplicatie ma pune sa imi aleg limba pentru meniu, vocea care imi vorbeste si alte setari… problema e ca daca ies din program si vreau sa intru din nou, trebuie sa selectez iar toate setarile… Ma poate ajuta cineva ? Mentionez ca nu am nici un fisier numit “sys.txt” si in folderul “save” nu am nimic.

  Răspunde
 125. salutare! in speranta ca ma puteti ajuta, expun si eu problema mea: cu ceva timp in urma am reusit sa instalez pe vodafone-ul meu 875 cu android 4.1.1 doua programe de gps, respectiv igo si tom tom. toate bune si frumoase, cele doua programe au functionat foarte bine pana intr-o zi cand am observat in partea de jos a ecranului o bara cu 3 puncte asezate vertical. aceasta bara imi “mananca” din ecran astfel incat nu mai vad toate datele de acolo. stie cineva de unde a aparut aceasta bara si cum se poate scoate? ar fi bine daca mi-ati putea spune cum pot incarca un printscreen pentru a va arata exact despre ce e vorba. toate cele bune

  Răspunde
 126. Buna seara, am si eu o intrebare , am o tableta ee-boda z700 cu a-gps si am incercat sa instalez igo primo si nu reusesc deloc, porneste scrie instal imi arata cum se incarca pana la maxim si dupa aia iese din program , am incercat cu toate rezolutiile dar nu merge niciuna si mia am un samsung galaxy s2 si pe acest telefon a mers din prima, multumesc anticipat

  Răspunde
 127. Salut am o intrebare daca nu te superi as dori harti pe 2014 pentru europa si Scandinavia imi trebuie pentru ca sant sofer de tir sper sa ma ajuti ms mult

  Răspunde
 128. am instalat pe o tableta allwiew igo my way si nu merge,merge primo dupa ce il instalez si deschid prima data,dar daca ies si intru iar nu mai deschide,apare loading si se inchide.ce poate fi?

  Răspunde
 129. Torrentul cu FullHD si restul rezolutiilor nu se downloadeaza deloc, daca aveti alt link de downloadat v-as fi recunoscator.

  Răspunde
    • pai da dar asta e doar harti nu? asa şi eu pot folosi gps—ul telefonului instalat de fabrica şi tot cu net e. :) problema e ca se termina repede MB şi te pune sa plateşti,eu folosesc gps—ul afara din tara şi î—ti dai seama ce factura încarcata aş avea :)

    • nu sunt în roming sunt cu international cred ca întelegice zic dat când ti s—au terminat MB te umfla la factura şi—ti curata buzunarele asta e oroblema şi eu m—aş fi dus cu gps—ul telefonului dar na asta e :)

 130. Salutare. Care ai intalnit acest mesaj si cum reusesc sa rezolv aceasta problema ” Missing or incomplete folder:/data/data/com.nng.primoansnonav/sys.txt: open faild: EACCES (Permission denied) ” ….cam asta este mesajul…….incerc sa il instalez pe un Galaxy S5. Astept un mic ajutor daca se poate. Ms.

  Răspunde
 131. salut gabi ti-am trimis de cateva zile un mesaj in legatura cu igo , mergea doar cand stateam pe loc si cand porneam cu masina ciuciu gps, ei bine eu am in masina un mp3 ce se ataseaza stick la el si din cauza aluia mi se pierdea semnalul GPS deoarece e pe frecventa radio si se bateau cap in cap si de pierdut ,pierdea telefonul,ei bine acum merge si sunt multumit mersi pt IGO

  Răspunde
 132. Salut am instalat programu .merge. e totul ok as vrea doar sa ii fac un update la harti mai noi pt ca de exemplu autostrazile din romania nu le citeste se poate descarca ???

  Răspunde
 133. Salut,
  Azi am instalat si eu iGO prima varianta fara update, si am intrat sa schimb rezolutia dar este setat screen_xy=”auto”, si acum nu stiu cum ar trebui sa se vada (eu zic ca se vede bine), apar cladiri ceva ?
  Am downloadat si varianta a 2 a cu Full HD dar inca nu am instalat-o si nu stiu daca mai are rost.
  Telefonul este un Allview V1 Viper 16 GB. Astept un raspuns ms.

  Răspunde
 134. Sunt câteva aplicații harta ofline în Google play store care merg ofline, acum întrebarea este: care este mai bun? Aplicațiile map din Google play store, sau
  Igo harta pe care lai prezentat?

  Răspunde
 135. sal gabi zi—mi te rog de ce igo merge când stau pe loc şi când ma pun în mişcare cu maşina zice semnal gps inexistent . aştept răspuns cât de repede

  Răspunde
   • nu inteleg care ar fi problema,afara se conecteaza chiar si in masina ,dar cand ma pun in miscare se pierde conexiunea la gps . cu igo precedent (vechi) nu am avut probleme, sti la ce igo ma refer. nu stiu ce sa-i fac am tot intrat la setari am tot incercat cate ceva dar tot degeaba. anunta-ma daca aflii ceva te rog . mersi

    Răspunde
 136. mai fratilor care nu stiti – descarcati aplicatia pe calc,laptop si bagati kitul acolo pe card de 4 GB si selectati igo promo.apk si incepe instalarea ce e asa greu. vedeti sa aveti bifate toate optiunile GPS de la setari si tot la setari aveti surse necunoscute si bifati si acolo , dupa ce sa instalat porniti aplicatia mergeti pe geam sau afara si asta e tot BEVAS BANII vostrii :) :) :)

  Răspunde
 137. Salut! am instalat aplicatia pe un samsung galaxy core rezolutie am modificato 800-480 si dupa ce il instalez imi apare ecran negru si asa ramane
  Ar putea fi versiunea de android prea veche 4.1.2 sau care ar fi problema

  Răspunde
 138. buna.am instalat cu succes(zic eu) kitul,urmand pasii indicati.desi e o tableta mai veche(allview aldro2—800/600),se vede bine,hartile sunt la locul lor,totul pare ok.totusi cand se deschide apare ca si pornire o adresa din craiova.am inteles ca nu se conecteaza la satelit.trebuie sa mai fac ceva?sa umblu in vreo setare?sau am descarcat degeaba?multumesc

  Răspunde
 139. instalat pe samsung galaxy youn2/imi da eroare
  missing or incomplete folder:/mnt/extsdcard/igo/license.zip:/mntextsdcard/igo/license.zip:open faild:EACCES(permission denied)

  Răspunde
 140. dupa instalare pe samsung galaxy young 2,
  imi da eroare”missing or incompet folder:/mnt/extsdCard/igo/license.zip:mnt/extcard/igo/license.zip:open faild:EACCES(Permission denied)

  Răspunde
 141. Am instalat igo primo pe o tableta allview viva q7,cand dau o adresa locatia de plecare esta alta nu cea in care ma aflu si imi da traseulde la acea locatie pana la adresa unde vreau sa ajung,iar la setari nu gasesc sateliti gps

  Răspunde
 142. UPDATE IMPORTANT!!! Avem un set de aplicații noi AICI – CLICK pe link-ul ăsta: iGO Primo 2.0.1 ( 9.6.7.281004) Explay Infinity II (07 Feb 2013)-FiLELiST.torrent  E mult de descărcat (e un torrent verificat de mine – dezarhivați-l și apoi rulați-l cu uTorrent), dar în arhiva respectivă există kit pentru aproape toate rezoluțiile posibile (inclusiv Full HD). 1. Download torrent. 2. Dezarhivați. 3. Selectați folderul cu rezoluția de care aveți nevoie. 4. Intrați în folder și copiați cu totul folderul iGO de pe computer pe smartphone (ori direct pe card, ori direct în memoria telefonului – nu contează – important e să fie descărcat direct, nu pus prin alte subfoldere). 5. Intrați pe fișierul cu extensia .apk direct de pe telefon (dintr-un manager de fișiere. Dacă sunt neclarități citiți oricum pașii de mai sus, că sunt aceeași.

  Răspunde
 143. Buna! Am o tableta goclever tab R70, merge igo pe ea, daca da de unde as putea descarca o aplicatie pt ea? Se fac aceleasi setari ca si pentru telefon? Multumesc

  Răspunde
 144. buna ziua!
  la mine nu a functionat, desi am incercat sa-l instalez si pe card (in radacina) si direct pe telefon (tot in radacina)
  imi da urmatorul mesaj:

  “Missing or incomplete folder
  /data/data/
  com.nng.primoansnonav/sys.txt:
  open failed: EACCES (Permission denied)”

  orice sugestie ar fi binevenita. multumesc.
  Ciprian

  P.S. am descarcat kitul de pe linkul postat aici, insa nu am gasit acolo fisierul “‘iGO.apk” (asa cum e mentionat mai sus), in schimb exista un “iGO (2.4) ANS Navigator 9.6.29.346622.apk” si am facut instalarea cu acesta.

  Răspunde
 145. Buna seara, am instalat si eu IGO pe Tableta Serioux S718TAB cu procesor Cortex A8, am dat sa caut adresa dar nu se activeaza gps-ul imi spune receptorul GPS a fost oprit, daca dau pe pornire GPS ma duce la servicii de localizare, si am Serviciul de localizare Google-este bifat si locatie si cautare google- bifat. Atat am acolo ceva de GPS nu am, ce pot face?
  Va multumesc anticipat!

  Răspunde
 146. Fraaate , articolul este bine pus la punct și prezintă și o nuanță de amuzament . Sunt impresionat ! :)) dar, oare, există ceva de genu’ și pentru iOS deoarece am un iPhone 3Gs ?

  Răspunde
 147. As dori sa imi achizitionez o tableta Allview AX4 Nano (specificatii: display de 7”, procesor Cortex A7 de 1,3 GHz, doua camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth, sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean., 4GB, 512 MB RAM, rezolutie display 800*480px). Stiti cumva daca functioneaza iGo pe aceasta tableta? Mentionez ca imi este foarte necesar GPS-ul si functia sa de utilizare ca telefon (am observat ca multe tablete nu au slot pentru SIM).
  Va multumesc si astept un raspuns.

  Răspunde
 148. am si eu o tableta allview.tx1.quasar cu android de 4.0.4 vreau sa instalez igo navigatie pe ea imi spuneti si mi va rog daca e compatibila,va multumesc

  Răspunde
  • mai gabi de unde tre sa descarc acum kitul de instalareca nu stiu ce sa intamplat cu celalalt ce l—am avut ca mi se vede doar pe un sfert de ecran . vreau sa descarc altul pt un ecran de 4 inch. mersi

   Răspunde
 149. am pierdut o groaaaza de timp cu tampenia asta de aplicatie, am instalat-o de n ori, am reinstalat-o de n+1 ori, am sters de n-1 ori save si el tot ce stie face, adica introduceti sd card igo, s-o introduca pe masa si tot neamu…

  Răspunde
 150. Salut1Ma puteti ajuta si pe mine cum sa fac o masina igo as vrea sa fac un logan gry model 2012,am igo primo android 320×480 2.0 2012.Ma puteti ajuta?

  Răspunde
 151. salut! skz pt deranj,am instalat si eu igo pe un s4 mini si cand il accesez imi da eroare CONTENT ERROR GLOBAL_CFG NOU FOUND ma poti ajuta te rog frumos:)

  Răspunde
 152. Functioneaza perfec pe un HTC desire 500 si are o rezolutie 480-800. Problema e cu spatiul de stocare, nu am multa memorie pe SD card si am luat o versiune mai cu memorie mai mica si am copiat hari si voce. Nu am dealurile in reliof dar nu ma afecteaza deloc. Conteaza ca nu platesc net si alte taxe suplimentare.

  Răspunde
 153. buna ziua am un Lg optimus net am, instalat aplicatia IGO si cand il pornesc imi da ca si punct de plecare din localitate szeged ungaria se se poate rezolva problema???

  Răspunde
 154. am Samsung galaxy s2,model gt-l9100,android 4.1.2,cine ma poate indruma correct(detalii explicite)pentru a instala un gps cu harta RO+EU(utilizare fara internet taxabil)m-am saturat sa le platesc unora pentru nimic,multumesc anticipat

  Răspunde
 155. Link’ul pentru a descarca kit’ul spun eu ca nu este bun , dureaza 4 ore ..
  Nu pot zice ca este de la internet fiindca am downloadat si cu 12 mb/s ..
  O rezolvare va rog ..

  Răspunde
 156. Buna ! Am un telefon cu rezolutia 640 x 320.Din ce am observat eu pt rezolutia asta nu este vreun kit.S-ar potrivi vreunul din ele ? Si care? Multumesc mult!

  Răspunde
 157. Am rezolvat problema la Allview P4i duo. Merge, dar nu porneste la apasarea pe icoana. Doar daca il dezinstalez si il instalez din nou asa porneste de fiecare data. Ce este de facut?

  Răspunde
 158. Salutare, LG Nexus 4, 768×1280, imi da eroare App not installed. Ce e de facut ? Stima, Spatiu e, Aplicatii necunoscute e bifat.

  Răspunde
 159. salut..am un s4 si am urmat toti pasii descrisi de tine si dupa ce instalez aplicatia si vreau sa o deschid imi da urmatoarea eroare <missing or incomplete folder :/data/data/com.nng.primoansnonav/sys txt: open failed: EACCES (Permission denied)

  Răspunde
 160. am instalat aplicatia si cand o deschid imi cere sa introduc cardul sd am un allviev a5 smily ma poate ajuta cineva ? va multumesc

  Răspunde
  • Dezinstaleaza aplicatia igo, muta folderul igo in memoria telefonului, din folderul ig sterge folderul save, apoi reinstaleaza aplictia igo, si acum va merge.

   Răspunde