Am văzut Elysium

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Azi am fost la film la Cinema City Brăila și am văzut Elysium. Un SF de acțiune bunicel. Mai mult acțiune decât SF. Actorii de renume au atras probabil destul public la Elysium. Și nu pot zice că nu pe bună dreptate. Chiar dacă nu este o capodoperă cinematografică, Elysium este un film care merită văzut. Nu vă povestesc de ce, adică nu vă povestesc filmul că nu sunt din ăla nașpa :), dar dacă apreciați filmele de acțiune sau filmele SF, Elysium este un film cu care eu consider că nu îți pierzi vremea. E drept că veți vedea și câteva anomalii în film (mi le povestise un prieten înainte :)) și sunt curios dacă veți observa la ce mă refer dacă veți alege să vedeți acest film. Dar înainte de a critica ceva, amintiți-vă că Elysium este un film SF de acțiune.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Am văzut Elysium”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend