Epilare definitiva Galati

Epilare definitivă aproape Gratis

aBeauty clinique Galați organizează pe 29 august un eveniment Open Day pentru epilare definitivă. Evenimentul constă în reduceri de 40% la o ședință de epilare definitivă indiferent de numărul de zone alese (adică vă puteți epila definitiv din cap până-n picioare :) cu super preț). Mai mult, orice client care își programează o ședință de epilare definitivă pe 29 august 2013 va beneficia și de epilare definitivă gratis pe o altă zonă (din lista de zone eligibile promoției). Spre exemplu, dacă se achiziționează o ședință de epilare definitivă pentru picioare, clientul va primi gratuit încă o zonă care cu preț normal valorează 300 lei. Cu alte cuvinte, ai 40% reducere la o ședință de epilare definitivă și încă 300 lei gratis pentru orice altă zonă care se încadrează cu preț normal în 300 lei. Epilarea definitivă realizată la aBeauty clinique Galați se face cu cel mai nou și eficient aparat de epilare definitivă SPL produs de compania franceză Yperion. Este vorba despre Or-Light (trebuie să menționez modelul pentru că multe saloane realizează epilare definitivă SPL, însă în Galați doar la aBeauty clinique există ultimul model din gama de aparate de epilare definitivă SPL). În concluzie, contactați acum aBeauty clinique Galați la 0748884160 sau la galati @ abeauty . ro pentru că ziua de 29 august 2013 are doar 10 ore de lucru, iar locurile sunt destul de limitate. Programările pentru epilarea definitivă care se va desfășura pe 29 august 2013 merită făcute și achitate din timp, ca să vă numărați printre cei care beneficiază de epilare definitivă cu cea mai nouă tehnologie la un preț mai mic decât prevede legea :). Deci, atenție, rezervările și plățile se fac înainte de data de 29 august 2013, așa că vă recomand să contactați aBeauty clinique Galați acum ca să puteți prinde un loc. Ziua de 29 august reprezintă ziua în care începe oficial sezonul de epilare definitivă conform tradiției aBeauty clinique. Mai multe despre epilarea definitivă SPL puteți citi aici. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, am să vă rog să contactați direct aBeauty clinique Galați pentru că în această perioadă voi fi plecat în concediu fără acces la internet și îmi va fi imposibil să răspund la comentarii. Mulțumesc pentru înțelegere și sper că v-am dat un pont bun! Toate cele bune!Epilare definitiva Galati

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • george

  Reply Reply 24/08/2013

  valabil si barbati?

 • Terminatu

  Reply Reply 25/08/2013

  Dar nu te epilezi de tot intr-o sedinta, asa-i? Nu e nevoie de mai multe?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 25/08/2013

   Da, e nevoie de câteva ședințe șa distanță de 4-5 săptămâni între ele. Depinde de pilozitate, dar de minim 5 – 6 ședințe tot e nevoie.

Leave A Response

* Denotes Required Field