Frați de cruce cu blogosfera Vrânceană

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Un om drag mie din blogosfera Vrânceană a realizat un design extraordinar pentru noul Nokia Lumia 520. Nokia Lumia Design Competition este o competiție de design organizată de IQads și Nokia, pe platforma de creație The Creator. Concursul constă în conceperea și realizarea unui design unic și original pentru spatele detașabil al noului smartphone Nokia Lumia 520, care să-i amuze și pe cei mai critici prieteni ai noștri. Fac apel la toți cei care mă citesc și toți cei din blogosfera gălățeană să-l susțină pe Tudorel Bezea în acest concurs. Trebuie doar să intrați aici și să-i votați creația, dacă vă place. Vă puteți conecta la platformă cu ajutorul contului de Facebook, deci votul se dă cu 2 click-uri. Deși foarte simplă, creația lui Tudorel Bezea (StauPeNet.ro) se adaptează perfect la cerințele concursului și mi se pare un design de bun simț pe care Nokia chiar o să-l adopte. Și numele este ales foarte bine: AZI sunt fericit! Succes Tudor! Mulțumiri tuturor celor care răspund apelului meu!AZI sunt fericit

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Frați de cruce cu blogosfera Vrânceană”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend