AZI sunt fericit

Frați de cruce cu blogosfera Vrânceană

Un om drag mie din blogosfera Vrânceană a realizat un design extraordinar pentru noul Nokia Lumia 520. Nokia Lumia Design Competition este o competiție de design organizată de IQads și Nokia, pe platforma de creație The Creator. Concursul constă în conceperea și realizarea unui design unic și original pentru spatele detașabil al noului smartphone Nokia Lumia 520, care să-i amuze și pe cei mai critici prieteni ai noștri. Fac apel la toți cei care mă citesc și toți cei din blogosfera gălățeană să-l susțină pe Tudorel Bezea în acest concurs. Trebuie doar să intrați aici și să-i votați creația, dacă vă place. Vă puteți conecta la platformă cu ajutorul contului de Facebook, deci votul se dă cu 2 click-uri. Deși foarte simplă, creația lui Tudorel Bezea (StauPeNet.ro) se adaptează perfect la cerințele concursului și mi se pare un design de bun simț pe care Nokia chiar o să-l adopte. Și numele este ales foarte bine: AZI sunt fericit! Succes Tudor! Mulțumiri tuturor celor care răspund apelului meu!AZI sunt fericit

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Tudor

  Reply Reply 24/08/2013

  Multam pentru sprijin :)

 • Petre Dalea

  Reply Reply 24/08/2013

  Votat si nu numai pentru ca Tudor este un om pe care il apreciez ci si pentru ca designul lui mi se pare excelent.

 • Tudor

  Reply Reply 24/08/2013

  Multam, D-Petre. Ideea imi apartine. Realizarea in pixeli apartine bunei mele sotii :)

 • Nicu Durla

  Reply Reply 26/08/2013

  Felicitari pentru design e foarte interesant dar pot sa spun ca ai mare concurenta, sunt lucrari foarte bune dar ce mai succes.

Leave A Response

* Denotes Required Field