Allview lansează City+, versiunea îmbunătăţită a celei mai vândute tablete din gamă

Comunicat de presă, citez: Braşov, 22 august 2013. Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi tableta City+, destinată celor care îşi doresc un device elegant, portabil şi performant la un preţ accesibil. Noul device Allview este succesorul modelului Speed City, având în plus un display IPS şi o rezoluţie mai mare.

City+ se remarcă prin designul ultra slim, având o grosime de numai 7,9 mm şi prin  displayul IPS de 7’’ cu o rezoluţie de 1024 x 600 px. Viteza de procesare este asigurată de procesorul Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

„Succesul de care s-a bucurat modelul Speed City, aflat în topul vânzărilor în ultimele 7 luni, ne-a inspirat să dezvoltăm o nouă tabletă care să ofere mai multe avantaje la un preţ accesibil.

Astfel am creat City+, o tabletă accesibilă care nu face rabat de la calitate”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cu o grosime de numai 7,9 mm şi o greutate de 289 de grame, noua tabletă din gama Allview este compactă şi uşor de manevrat. City+ vine echipată cu un display IPS LCD de 7’’, care pune la dispoziţie o suprafaţă generoasă pentru a vizualiza fotografii, videoclipuri sau documente şi a realiza apeluri video cu ajutorul camerei frontale. Claritatea deosebită a imaginilor se datorează rezoluţiei de 1024 x 600 px.

Tableta este dotată cu un procesor Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Datorită procesorului grafic Mali 400, jocurile şi aplicaţiile rulează rapid. City+ are capacitatea de a reda filme şi videoclipuri Full HD, iar dacă este conectată prin cablu HDMI la un televizor compatibil, filmele şi videoclipurile pot fi vizualizate la această rezoluţie.

Tableta suportă multiple formate de E-book-uri, iar prin intermediul magazinului online preinstalat, utilizatorii au acces la o multitudine de jocuri şi aplicaţii.

Device-ul rulează sistemul de operare Android 4.1. Jelly Bean, care oferă o experienţă rapidă de browsing, timpi scăzuţi de reacţie a aplicaţiilor şi o tranziţie rapidă între ecrane.

Datorită aplicaţiei de update integrate, fiecare actualizare de software poate fi efectuată într-un mod mult mai simplu.

Tableta Allview City+ va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 439 de lei. Pentru mai multe detalii legate de noua tabletă, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.

Despre Allview Mobile România

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

4 comentarii la „Allview lansează City+, versiunea îmbunătăţită a celei mai vândute tablete din gamă”

  1. Puteau pune 1GB de RAM și să mai crească puțin prețul. La cât de mult mănâncă Android nu o să fie suficient. Pe telefon mai merge, dar pe o tabletă care a fost gândită pentru consum multimedia și gaming….

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.