LG E975 Optimus G și Nexus Tab 7

Probabil vă întrebați ce caută două produse relativ diferite în același titlu. Ei bine, astăzi am început să folosesc LG E975 Optimus G drept telefon principal, dar mi-am luat și un Google Nexus Tab 7, tabletă pe care i-am făcut-o cadou soției pentru că îi va fi cu siguranță mult mai utilă. Cel mai entuziasmat sunt de LG E975 Optimus G, dar nici cu Nexus Tab 7 nu mi-e rușine. Am să scriu în acest articol niște prime impresii scurte, urmând ca peste vreo două săptămâni să-mi dau cu părerea mai pe larg despre cele două produse.

LG E975 Optimus G l-am câștigat la concursul pentru bloggeri organizat de Orange România. Mi-am dat cu părerea despre folosirea internetului în roaming în acest articol și se pare că juriul a apreciat postarea mea. Până acum foloseam un Samsung Galaxy S3 și mă gândeam serios să rămân cu el, dar de la prima atingere a LG-ului, mi-am dat seama că LG E975 Optimus G vă fi telefonul meu pentru ceva vreme de acum. În primul rând, UI LG mi se pare mult mai ok și mai modernă comparativ cu UI Samsung. Mai mult, ai posibilitatea să dezinstalezi anumite aplicații stock și fără root, lucru pe care îl apreciez foarte mult.

LG E975 Optimus G pare un telefon mult mai solid și mai bine realizat decât vechiul meu SGS 3, iar designul e mai plăcut (lucru de care îți dai seama când îl folosești, nu din pozele de pe net). Observam pe internet (mai ales pe GSMArena) recenzii în care LG E975 Optimus G era comparat cu Samsung Galaxy S3. Încă vreau să aflu de ce a fost făcută o asemenea comparație pentru că LG E975 Optimus G pare mult peste Samsung Galaxy S3 la prima vedere. În primul rând, se mișcă mult mai fluent și nu se agață – parcă n-ar fi Android :). În al doilea rând, aplicațiile stock, pe care nu le poți dezinstala, sunt de bun simț și uneori utile. Rămâne să mai văd cum stă la capitolul autonomie și la capitolul fotografiere (la poze mi se pare mai slab decât S3 la prima vedere, dar mai testez).

LG E975 Optimus G

Mi-a plăcut foarte mult și cum l-am primit de la Orange. Contează foarte mult cum își face treaba un departament de PR al unei companii. Alături de telefon, am primit mesaj personalizat, scris cu pixul, și recunosc că am apreciat foarte mult acest lucru.

Hai să vă zic pe scurt și despre Nexus 7. Pe tabletă am dat la schimb vechiul Samsung Galaxy S3 și am mai primit o diferență de bani din partea celui care avea tableta. Tableta era nou nouță, cu toate țiplele pe ea, iar eu am fost primul care a deschis-o și a configurat-o. Chiar dacă mi-am dorit de mult să am un produs 100% Google, cu Android curat, recunosc că nu m-a dat pe spate interfața atât de simplă. În seara asta a primit update la Android 4.3, după ce după-masă tocmai îi făcusem update la Android 4.2.2. E un sentiment fain să primești update-uri oficiale imediat ce devin disponibile.

În rest, tableta Nexus 7 se mișcă brici, ireproșabil, iar materialele din care este confecționată sunt de bună calitate. Urmează sa mai testez.

Ne citim mai târziu pe aceste subiecte, când voi reveni cu mai multe detalii.

A … iar dacă vreți LG E975 Optimus G liber de rețea, îl puteți lua de aici.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „LG E975 Optimus G și Nexus Tab 7”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.