Îl bat pe Oreste săptămâna viitoare

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Ați auzit de Oreste? Îl știți pe Oreste? Ei bine, îl bat pe Oreste săptămâna viitoare. Da, Oreste ăla pe care îl știți voi. Mă cunoașteți doar. Știți bine că nu îl bat pe Oreste. Am un deosebit respect pentru omul ăsta care a știut să-și păstreze decența și inteligența (și cu asta ma zis tot – nu e nevoie de un articol kilometric). Nu mă cunosc personal cu Oreste, deși mi-ar plăcea. Blogul lui Oreste este pe locul 6 în categoria Bloguri personale de pe trafic.ro. Eu sunt pe locul 7, iar statisticile sunt în creștere (cum să fac un smiley fără să mă dau de gol că sunt chișat pe mine :)?). Așa că săptămâna asta m-am hotărât să-l bat pe Oreste și să-i fur locul, fie doar și pentru o săptămână. Pentru că de sâmbătă sunt în concediu și am promis că o săptămână mă las de net, Acestea fiind spuse, mai am un singur mesaj pentru Oreste: sper să fii în concediu săptămâna asta și să nu-mi porți pică pentru acest articol în care mi-am declarat intențiile :). Știi foarte bine cât te respect chiar dacă numele meu nu-ți sună cunoscut. Și cu toate astea, trebuie să mai știi că îți citesc blogul. Și încă îmi place, chiar dacă nu mai scrii atât de des. Și pe metoda Cabral, te invit să scrii mai des. Toate bune tuturor!Il bat pe Oreste

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Îl bat pe Oreste săptămâna viitoare”

  1. Felicitari pana acum si mult succes in continuare! Voi fi cu ochii pe blog in asteptarea vestilor bune! :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend