Programul de fidelitate aBeauty clinique

Cei care mă cunosc mai bine știu că pentru mine aBeauty clinique e un proiect de suflet a cărui maturitate se conturează astăzi prin lansarea unui sistem de fidelitate de tipul members area. Prin acest program de fidelitatea, aBeauty clinique dorește să mulțumească oficial tuturor clienților care au ales tratamentele oferite în clinică și care au continuat să se bucure de ele cu plăcere. Citez din comunicatul de presă pe care vă invit să-l preluați și voi dacă doriți și aveți bunăvoința necesară să mă ajutați să dau mesajul mai departe.

Dorim să vă anunțăm cu bucurie că tocmai am lansat programul de fidelitate pentru clienții aBeauty clinique.

Programul de fidelitate aBeauty clinique este structurat pe trei niveluri specifice anumitor clienți care au trecut pragul clinicii de mai multe ori și cărora aBeauty clinique dorește să le mulțumească în mod special.

Beneficiile nivelurilor de fidelitate aBeauty CLASS, aBeauty SPECIAL și aBeauty VIP constau în reduceri substanțiale la absolut toate tipurile de tratamente oferite de către aBeauty clinique.

În plus, pe lângă reducerile exclusiviste oferite clienților care au intrat deja în programul de fidelitate aBeauty clinique, anumite niveluri au parte de reduceri extreme pentru un număr special de ședințe de întreținere cu anumite tratamente, iar la un anumit nivel vor exista și gratuități.

În cursul acestei săptămâni, clienții existenți aBeauty clinique eligibili pentru încadrarea în unul din cele 3 niveluri ale programului de fidelitate vor fi contactați de către personalul aBeauty clinique pentru a primi detaliile complete.

De asemenea, fiecare client existent aBeauty clinique sau viitor client aBeauty clinique este invitat să contacteze personalul clinicii la numărul de telefon 0748884160 sau pe email la galati @ abeauty . ro.

Colegii vor fi bucuroși să vă ofere toate detaliile despre programul de fidelitate aBeauty clinique și despre cum puteți să vă încadrați într-unul din cele 3 niveluri ale sistemului de fidelitate.

Despre aBeauty clinique

aBeauty clinique este o companie românească care are ca obiectiv principal de activitate furnizarea de tratamente medicale exclusiviste pentru înfrumusețare corporală și facială. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită facilităţilor și rezultatelor oferite prin tratamente. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.abeauty.ro

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.