1,5 centimetri la prima sedinta

Am zis să încep anul 2015 așa cum se cuvine și să încep să lucrez la straturile mele de grăsime din timp, nu în ultimul moment de înaintea verii, ca anul trecut. Viața este plină de plăceri, iar unele din ele sunt compuse și din mâncare delicioasă sau dintr-o băutură bună, de ce să negăm asta?

Am început eu cu o cură de detoxifiere, cu un pic mai multă mișcare acasă (Mircea, promit că în maximum 2 săptămâni mă întorc la sală :)), dar nu reușesc deloc să slăbesc ca lumea în zona burții. Știți voi, la bărbați se depune în zona abdominală și lombară, iar la femei se depune și prin alte zone despre care eu nu mă pricep să vorbesc, că de asta există specialiști.

Așa că am continuat cu bunăvoința aBeauty clinique să încerc tratamentul cu VelaShape 3. Despre VelaShape 3 eu am mai scris și în articolul ăsta. Citiți-l. Vă povesteam acolo că trebuie să fiți atenți la confuziile care se pot face între aparate. VelaShape 3 nu face electrostimulare, electroporație sau cine știe ce alte chestii care nu mai sunt de actualitate. VelaShape 3 este aparatul pe care, probabil chiar în momentul ăsta în care citiți, îl folosește Kim Kardashian sau Demi Moore într-o clinică de specialitate.

Un aparat obișnuit are o putere de 5-10 W. Unul bun are o putere de 20-25 W. VelaShape 3 are o putere de 150 W. Și cu asta am zis tot. VelaShape 3 funcționează combinând sinergic 4 tehnologii simultan pe suprafața tratată: IR, RF, vaccum și role mecanice de drenaj limfatic în cazul tratamentului împotriva celulitei. Vă invit să citiți aici detalii scrise fain. Sunt lucruri spuse mult mai bine decât aș putea scrie eu. Plus o promoție.

Ședința la care am participat eu a avut ca obiectiv scăderea în circumferință abdominală. Asta înseamnă că s-a lucrat zona abdomenului și zona lombară. Nu este prima dată când am testat un astfel de tratament corporal, dar experiența e frumoasă întotdeauna. Și nu numai că slăbești, dar ți se îmbunătățește și calitatea pielii, deoarece radiofrecvența bi-polar fracționată stimulează producția de colagen și strânge fibrele în zona acționată.

E ca și cum ai avea parte simultan și de beneficiile unui tratament facial, numai că la nivel de corp. Practic, la baza acestor combinații tehnologice stă și tratamentul împotriva fenomenului de piele flască. Despre VelaShape 3 se știe sigur deja prin studii clinice că tratează inclusiv celulita de gradul 4 sau că reduce în circumferință zona acționată. Însă eu cred că merită subliniat și faptul că VelaShape 3 tratează fenomenul de piele flască, problemă care nu se rezolvă nici cu sport, nici cu dietă, nici cu hidratare. Apare de obicei la femeile care au născut sau la persoanele care au avut fluctuații mari de greutate (slăbiri sau îngrășări). Apar și vergeturile în cazurile anterior menționate – citiți asta. Sau asta.

Eu am pierdut 1,5 cm în circumferință după prima ședință de pe anul 2015 și pot recomanda doar ce am testat, adică în cazul de față VelaShape 3. Deși nu știu prețuri pe dinafară, știu că aceste tratamente sunt unele premium și nu se găsesc chiar pe toate drumurile. Vă recomand să fiți cu ochii pe promoțiile din perioada asta la VelaShape 3. Vă pun și câteva poze. Nu vă speriați de roșeață că a trecut deja. Aceasta apare pentru că în perioada tratamentului zona este încălzită profund pentru disloca și drena grăsimea. Tratamentul cu VelaShape 3 este neinvaziv și nedureros (în cazul meu), deși se simte că acționează serios.

Realizare tratament VelaShape 3

 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „1,5 centimetri la prima sedinta”

 1. Ba se rezolvă și pielea flască, mai ales că tu ești tânăr. Se rezolvă cu masaj anticelulitic si de MODELARE corporală. Vei găsi cu greutate un maseur dedicat care să muncească (manual) cu responsabilitate. Eu am întâlnit doar vreo 2 în carne și oase, iar pe You-tube sunt vreo câțiva cu aceste calități. (Cel mai nu bun e DAN ALEXOAIE ). Aparatele te subțiază doar în timpul ședinței, o să vezi că în următoarea zi circumferința revine la normal. Ție îți revie sarcina să elimini, prin alimentație și mișcare) ceea ce a extras aparatul din țesuturi. Succes!

  Răspunde
  • E și reclamă, dar fac și mișcare. Ideea e următoarea: într-o dietă pe primul loc, cam la egalitate cu locul doi, este alimentația. Apoi, pe locul 2, dar repet, cam la egalitate cu primul, este sportul. În rest, există zone în care te lupți cu depozite de grăsime indiferent câtă mișcare faci sau câtă dietă ții. De exemplu, pielea flască nu poate fi tratată nici cu mama dietei sau sportului. La fel și anumite depozite de pe coapse în anumite cazuri.

   Mă rog, ideea e că toate sunt bune, atâta vreme cât se ține cont de toți cei 3 parametri: alimentație, sport și hidratare.

   Așa, acasă mai fac cam 30 de minute de sport cam de 3 ori pe săptămână, dar din februarie mă duc din nou la sală :D

   Răspunde
   • Post negru înseamnă că nu pui nimic în gură, nici haleală, nici băutură de nici un fel… :)

    După o astfel de zi nici nu-ți mai trebuie mâncare seara ci ajungi direct în pat unde… nu treci direct la desert ci începi să sforăi încă înainte de aterizare… și a doua zi dimineață te întrebi de ce oare ai o foame de lup :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.