Oportunitate job: Inginer IT in Galati

Astăzi am aflat de la colegii de la HR că în cadrul grupului de firme în care lucrez a apărut o oportunitate de job ca inginer IT. Prima mea rugăminte ar fi să dai share la acest articol în cazul în care ai vreun prieten sau vreun cunoscut interesat. Îți va mulțumi mai târziu dacă se concretizează ceva.

Înainte de toate, vreau să specific ca de fiecare dată, că eu nu mă ocup de procesul de recrutare și nici nu îl pot influența. Dacă te cunosc personal și cred că ai putea fi potrivit pentru un tip de job, te recomand cu drag pentru un prim interviu. Mai departe te descurci în interviu și vezi dacă este ok jobul respectiv pentru tine.

Zic asta pentru că noi suntem un grup de firme care țintim către performanțe măsurabile și servicii superioare pe care să le oferim clienților noștri externi și interni (colegi). Acest aspect vă dați seama că nu se poate realiza prin metodele vechi bazate pe pile, cunoștințe și relații. Nu lucrăm la stat și în afară de propriile realizări nu avem alte susțineri. Așa că singura și cea mai sănătoasă cale este să fim performanți, flexibili și, cel mai important, orientați către clienți.

Un alt aspect la care noi ținem foarte mult este cultura organizațională. E drept că prețuim competențele și rezultatele fiecărui om, dar pentru a oferi servicii excepționale este important ca fiecare membru al grupului de firme să împărtășească același set de principii și valori.

De exemplu, un inginer IT s-ar putea să fie nevoie să interacționeze cu diverși colegi cărora trebuie să le ofere suport tehnic. Am lucrat și eu în IT și am dat deseori peste oameni care aveau mai puține tangențe cu lumea asta a IT-ului. De foarte multe ori apăreau situații amuzante, știu. Dar a oferi servicii superioare înseamnă să te concentrezi să faci acest lucru și pentru clienții interni, adică ai tăi colegi.

Că, altfel, vorba aia, dacă s-ar pricepe ei la ce trebuie să facă un inginer IT, n-ar mai avea nevoie de unul :) În plus, la noi la Agress apreciem foarte mult atitudinea pozitivă sau, mai exact, apreciem oamenii care ”înseninează o încăpere” atunci când intră în ea. Oamenilor le place să lucreze cu oameni pozitivi, că dacă ne apucăm să facem inventar la probleme apare o adevărată competiție ca să vedem care are mai multe :) Dacă tot ce am scris aici sună cât de cât bine pentru tine și nu ești departe de aceste idei, aplică pentru postul de inginer IT cu un click aici. În cadrul anunțului vei găsi mai multe detalii despre postul de inginer IT și responsabilitățile acestuia.

Dă și un share la acest articol. E win-win. Tu poți ajuta un prieten și eu îmi pot ajuta colegul de la HR :)

Inginer IT

Foto: inginer it via Shutterstock

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Oportunitate job: Inginer IT in Galati”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.