VelaShape III, un fel de super aparat de remodelare corporala pe care l-am vazut in ”carne si oase”

Nu sunt genul de bărbat care se îngrijește peste medie. Îmi place să cred că mă spăl, mă bărbieresc și că folosesc deodorante sau parfumuri. Și cam atât. Ca un bărbat normal, I guess. Dar nu ratez nici o ocazie să testez ceva nou, mai ales dacă implică un pic de tehnologie de ultimă generație.

Tratamente faciale sau corporale am mai testat și am scris pe blog despre ele, însă acum e vorba despre tata lor sau mama lor, cum vreți să-i spuneți. Mai exact, Syneron VelaShape III, cel mai nou și performant aparat de remodelare corporală și tratare a celulitei printr-o metodă neinvazivă, nechirurgicală.

Acest model de aparat poate fi regăsit în acest moment în clinicile aBeauty clinique din țară. Detalii despre locații aici. Detalii de contact aici. Având în vedere că e un aparat foarte scump și foarte performant nu o să-l găsiți prin prea multe locuri în acest moment, recunosc. Ca să vă faceți o idee, am pus mâna pe aparatul cu care se tratează și vedete internaționale precum Kim Kardashian sau Demi Moore. De fapt, nu am pus eu mâna pe el, ci cadrele medicale aBeauty clinique au pus aplicatorii pe mine. În sensul că am avut ocazia să-l testez un pic pe abdomen și zona lombară (știți probabil despre relația mea cu aBeauty clinique, că v-am mai povestit).

În cele ce urmează am să vă reamintesc avantajele aparatelor VelaSmooth și VelaShape, ca să înțelegeți de ce sunt vârf de gamă. Această aparatură de estetică medicală este printre singurele care acționează cu succes zona tratată cu 4 tehnologii, simultan. Cele 4 tehnologii sunt: radiofrecvență bipolar fracționată, infraroșu, role mecanice de drenaj limfatic și vacuum pulsat. Apoi este vorba despre puterea radiofrecvenței acestora.

Imaginați-vă că un aparat mediocru are undeva în jur de 5 W la radiofrecvență, hai maximum 10 W. Un aparat bun, eficient, are 25 W. VelaShape III are 150 W. Și cu asta cred că am încheiat subiectul legat de aparat. Să vă povestesc cum a fost. Am fost măsurat și fotografiat (doar pe zona corpului) pentru a se putea face măsurători comparative ulterior. În general, rezultatele se văd de la prima ședință, dar pentru rezultate ceva mai sustenabile merită cel puțin 4 ședințe de tratament (să zicem că ăsta ar fi un minimum).

La mine s-a lucrat pentru circumferință în zona lombară și abdominală. Sunt tehnici diferite pentru celulită și tehnici diferite pentru remodelare corporală. Experții aBeauty clinique știu mai bine ce setări și ce stil de tratament să aplice. Pentru că un aparat așa puternic precum VelaShape III e degeaba pe mâinile cui nu trebuie. E ca și cum aș avea eu acum în față un super avion supersonic de vânătoare american pe care nu știu să-l pilotez. Îl admir și cam atât. De aceea rezultatele și experiențele plăcute țin de clinica în care faci un tratament, nu doar de aparatul în sine. La mine tratamentul a durat 40-45 de minute pentru ambele zone.

Senzația a fost una intensă, caldă, foarte caldă, dar nu pot spune că m-a durut. Chiar dacă am simțit uneori un ușor disconfort, la urma urmei e un aparat cu care se obțin rezultate. După prima ședință am pierdut 1,5 cm în circumferință (de la 103 cm la 101,5 cm – da, știu, e cam mare circumferința mea abdominală oricum, dar îmi place berea :)). Bine, rezultatele sunt diferite de la organism la organism. Unele persoane au scăzut și 2-3 cm, unele și 0,5 cm. Însă măsurătorile se fac la nivel de obiectiv general stabilit prin consultație în raport cu nevoile, problemele și așteptările fiecărui pacient. Din aceleași motive nu știu să vă spun nici prețuri, pentru că acestea sunt în funcție de pachete și scheme de tratament.

E ca la haine :) Sunt haine pe care le cumperi din hypermarket și haine pe care ți le faci la designer. La designer afli prețul abia după ce ți se iau niște măsurători și ești întrebat cam ce vrei, nu? Și e clar că haina va fi mult mai potrivită. Cam așa e și în industria esteticii bine făcute :) Apropos, consultațiile sunt gratuite și nu implică nici un fel de obligație din partea clienților. Puteți programa una aici. Vă las și cu câteva poze.Aparat VelaShape III Masuratori VelShape III Tratament VelaShape 3 Tratament VelaShape III VelaShape 3 VelaShape III

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „VelaShape III, un fel de super aparat de remodelare corporala pe care l-am vazut in ”carne si oase””

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.