Periuta de dinti electrica: un accesoriu de care nu m-as mai desparti

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

De Moș Nicolae am făcut un cadou la dublu. Și mie și soției. Am cumpărat pentru noi o periuță de dinți electrică. Este vorba despre modelul ăsta pe care parcă îl găsisem mai redus atunci. Oricum, merită să aruncați un ochi și pe aici. Curățarea dinților cu o periuță electrică este net superioară. Nu e vorba de lenea de a peria, ci de eficiența periuței în sine. Plus că o periuță de dinți electrică este o investiție pentru întreaga familie. Cumperi o periuță din asta și câteva capuri de rezervă pentru toată familia și aia e. Două rezerve bune costă cam atât. Pe termen lung investiția se recuperează, iar senzația de dinți curați și lucioși o ai de la primul periaj. Dacă îți sângerează gingiile e normal la primele periaje. După maximum 4 zile de folosire intensă ar trebui să se regleze treaba și să nu mai sângereze. Idee: e sezonul cadourilor :)Periuta de dinti electrica

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Periuta de dinti electrica: un accesoriu de care nu m-as mai desparti”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend