Ultima ședință de criolipoliză

Astăzi am avut parte de ultima ședință de criolipoliză la aBeauty clinique Galați, așa că vreau să vă povestesc impresiile finale. Ca să nu mai fie nevoie să citiți articolul acesta, unde am vorbit despre ședințele 1 și 2, vă menționez pe scurt că slăbirea prin criolipoliză este un tratament neinvaziv. Update important: pe 26 septembrie aBeauty clinique organizează un Open Day pentru slăbirea prin criolipoliză. Asta înseamnă că puteți testa criolipoliza la o treime din prețul normal. Doar pe 26 septembrie! Aflați mai multe aici.

Sunt mai multe aparate de criolipoliză, dar cel de la aBeauty clinique este mai bun față de alte aparate similare din două mari motive: 1. Îngheață țesutul adipos până la -8 grade Celsius, pe când alte aparate îngheață până la -5 sau chiar -3 grade Celsius. 2. Îngheață țesutul adipos într-un timp mult mai scurt, reducând senzația de disconfort de la începutul tratamentului. Deși am auzit de persoane care spun că le-a durut la criolipoliză, pe mine nu m-a durut deloc. E vorba despre o ușoară senzație de disconfort, dar nu de durere în adevăratul sens al cuvântului. Tratamentul durează în total 1 oră, iar din acest timp, doar primele 10 minute sunt mai inconfortabile. Hai, și următoarele 5 minute după ce se scot aplicatorii, dar în timpul efectiv al tratamentului poți să și dormi.

Eu am slăbit cam 11 kg, dar nu cu ajutorul criolipolizei. Criolipoliza nu este un tratament de slăbire dedicat slăbirii în kilograme. Criolipoliza este o formă de eliminare localizată a țesutului adipos. Eu am testat-o pe zona lombară. Circumferința de la care am plecat a fost de 103 cm. Astăzi, înainte de a treia ședință, aveam 97 cm. Cam 6 cm am pierdut în total, dar având în vedere că rezultatele încep să se vadă abia după minimum 3-4 săptămâni de la o ședință, mai am de așteptat ca să văd rezultatele ședinței cu numărul 3. Chiar dacă în poza de pe cântar se vede valoarea de 83,4 kg, în realitate am cam 82 kg :). Pe cântar m-am urcat tura asta complet îmbrăcat, cu ceas la mână, cu portofel în buzunar și cu tableta PC în mână :).

De ce zic că e ultima ședință de criolipoliză? Pentru că e un tratament de slăbire serios și nu poate fi făcut de mai mult de 3 ori pe aceeași zonă. Atenție, aceeași zonă, deci mai corect ar fi să zic că e ultimul tratament de criolipoliză pe zona lombară, că pe abdomen îmi pot face oricând. Înghețarea celulelor adipoase duce la moartea acestora și eliminarea pe căi naturale din organism. E un întreg proces care se întâmplă pe o perioadă mai lungă de timp, așa că nu vreau să mă încurc în termeni :). Dacă vreți să aflați mai multe despre procesul de criolipoliză contactați aBeauty clinique Galați aici sau sunați-i la 0748884160.

În concluzie, pot spune că slăbirea prin criolipoliză e un tratament bun, eficient. Dar ce e bun și eficient nu e tocmai ieftin, adică nu-și permite oricine să și-l facă (nici eu :), dar ca blogger, l-am primit cadou de la aBeauty clinique, ca să scriu mai apoi despre el). O ședință completă de criolipoliză (folosirea ambilor aplicatori pe zonele care necesită acest lucru) valorează 1.299 lei. Ședințele se fac la cel puțin trei săptămâni distanță, iar pentru rezultate maxime, sunt recomandate terapiile cu radiofrecvență, infraroșu, vacuum și masaj (gen VelaSmooth Pro). Mai jos, câteva poze cu mine la aBeauty clinique.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Ultima ședință de criolipoliză”

  1. Poate nu am fost atenta, dar nu am vazut… cati cm ati pierdut in total dupa 3 sedinte? Aceasta clinica este si in bucuresti, nu?

    Răspunde
    • In total vreo 3 – 4 cm. Ma mentin si acum chiar daca nu mai tin un regim alimentar. aBeauty clinique nu este inca si la Bucuresti, dar la Elos Beauty in Bucuresti au exact acelasi aparat.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.