Un braconier a ucis o asistentă medicală și trei polițiști în Austria

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


În Sankt Pölten, Austria, am fost și eu acum mulți ani, dar nu-mi vine să cred că în apropierea unei localități austriece atât de liniștite s-a întâmplat asta. Un braconier în vârstă de 55 de ani a ucis un polițist și o asistentă medicală de la Crucea Roșie care a încercat să acorde îngrijiri medicale polițistului rănit. Apoi, a deschis focul asupra unei patrule de poliție și a mai omorât încă un polițist. Ulterior, nu știu cum naiba a reușit, dar a luat ostatec pe al treilea polițist. L-a omorât după câteva ore. Sute de polițiști austrieci au înconjurat acum ferma unde se ascunde criminalul și poartă negocieri ca să se predea. WTF? Nu mai are nici un ostatec, nici un as în mânecă, conform articolului de aici. După cum spuneam și pe Facebook, e bine să avem grijă de drepturile omului, dar nici chiar așa. În România, trupele speciale abia așteptau niște ținte vii ca braconierul ăsta ca să-și testeze armele și muniția letală, că nu prea au ocazii la noi. Vă dau și un exemplu. Vă mai aduceți aminte de vitejii ăia care au omorât un polițist într-un schimb de focuri undeva prin vestul României (nu mai țin minte detalii exacte cu privire la dată și loc, dar știu că a fost cu foarte mult timp în urmă)? S-a făcut atunci mare tam-tam că polițiștii au arme slabe în dotare și că acel polițist nu a avut nici o șansă în fața atacatorilor cu arme automate (arme Uzzi parcă). Ei bine, atunci, trupele speciale l-au hăituit pe ăla care a tras în polițist până l-au prins pe undeva și l-au omorât fără drept de apel, cu mențiunea de scoatere legală că a opus rezistență la arestare și că a prezentat un pericol pentru trupele speciale aflate în misiune. Fair enough. Eu zic că dacă polițiștii austrieci nu se descurcă, să cheme doi români încarcerați pentru tâlhărie la ei și în 5 minute le rezolvă problema dacă acestora li se promite reducerea pedepsei :). Râd, da’ plâng, că e tragedie mare treaba pe care v-am relatat-o. Au murit 4 oameni și criminalul este încercuit, dar încă în viață libertate.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Un braconier a ucis o asistentă medicală și trei polițiști în Austria”

    • La bază, ai dreptate, dar au reguli clare în cazul în care suspectul este înarmat, a dovedit comportament violent și reprezintă un pericol pentru polițiști, care pot riposta cu foc. Adică, nu știu cum e în Austria, poate nu o fi aceste reguli.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend