Bullets over Lipscani la Galati la Godot Cafe si alte chestii interesante

Îmi place că în Galați începe să se mai miște ceva pe zona culturală. A fost Festivalul Național de Comedie 2014 despre care am scris aici. Acum urmează festivalul internațional de animație Gulliver și spectacolul care a făcut furori în București, Bullets over Lipscani. Bloggeri din Galați și Brăila, feel free to share :)

6 comentarii la „Bullets over Lipscani la Galati la Godot Cafe si alte chestii interesante”

 1. Ştii doar că nu mă pot abţine să trag lumea de mânecă :) Uite, pe afiş scrie că festivalul ăsta e la cea de-a 12-a ediţie. Semn că nu a apărut recent în peisajul cultural. Festivalul Gulliver este foarte cunoscut de ani buni, ce-i drept… mai mult pe la şcoli şi grădiniţe. Dar apreciez promovarea ta şi subliniez la rândul meu că este un festival care aduce mereu piese noi, de calitate şi ceva mai deosebite faţă de ceea ce vedem de obicei pe scena teatrului.

  Răspunde
 2. Ana, de ce induci lumea in eroare? Scuze ca intervin in discutie, dar din cate stiu eu XXII = 22. Prin urmare, editia a 12-a de care vorbesti este de fapt a 22-a. Desigur, asta daca nu cumva cifrele romane s-au modificat intre timp :))

  Răspunde
  • Nu mai contează :) Eu doar eram fericit că evenimentul ăsta se întâmplă în Galați și i-am dat din greșeală o tentă de premieră. Problema pleacă de la articolul meu :)

   Răspunde
   • Si eu zic la fel, nu are nici o relevanta ca e premiera ori nu, important este evenimentul in sine plus faptul ca ai adus vorba de el aici. Dar nu m-am putut abtine sa nu remarc aceasta confuzie care, cel mai probabil, se datoreaza neatentiei, nu vreau sa fiu rautacios :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.