Lansarea aBeauty clinique Constanta si cultura serviciilor superioare pe care trebuie sa invatam sa o cerem acum

Recunosc că am o oarecare mândrie că lucrez pentru și cu brandul aBeauty clinique. Deși sunt un om mai degrabă orientat către IT&C, am învățat foarte multe prin implicarea în aBeauty clinique, iar dacă măcar vreodată va trecut pe la ureche numele acestui brand înseamnă că cineva și-a făcut bine treaba.

aBeauty clinique este într-o continuă dezvoltare care vine de la sine pentru că oamenii (nu piața, oamenii) doresc să primească servicii de la un brand orientat către cultura serviciilor superioare. Este o provocare frumoasă pentru că spre deosebire de alte nișe, în această nișă te bucuri să vezi oameni bucuroși.

Oameni care știu să aprecieze standardul premium pentru că mulți dintre ei au colindat lumea întreagă și au abilitatea de a compara și evalua aspecte precum rezultate, consiliere, aparatură sau experiențe. Oameni care vin cu un semn de întrebare sau cu o percepție și pleacă cu alta, mult mai pozitivă. Oameni care pur și simplu au parte de un răspuns și o rezolvare potrivită la necesitățile lor, nevoile lor, problemele lor sau dorințele lor. Pentru că atunci când dai niște bani vrei rezultate pe măsură, vrei să fii tratat pe măsură, vrei să ai parte de un mediu pe măsură. Majoritatea membrilor aBeauty clinique din alte orașe cunosc deja acest aspect și se bucură de el.

93,4% dintre persoanele care aleg prima oară aBeauty clinique, aleg în continuare aBeauty clinique. Cu alte cuvinte, vrei să îți fie împlinite așteptările create în urma unei consultații gratuite unde ai avut parte de specialiști pe mâna cărora ți-ai lăsat necesitatea, nevoia, problema sau dorința.

aBeauty clinique își deschide porțile pe 11 noiembrie 2014 și în Constanța pe bulevardul Tomis nr. 93, vis-a-vis de parcul de la Operă. Începând cu ora 14:00 vor veni membrii presei pentru a afla mai multe, iar începând cu ora 16:00 vor sosi oamenii interesați să afle și mai multe, să asiste la demonstrații de tratamente și să-și achiziționeze pachete de tratamente cu preț unic redus.

La eveniment vor fi prezente personalități autentice autohtone precum Crina Matei (artist), Filis Demirgean (Doctor Specialist Dermatolog) sau Geanina Punkosti (Designer Vestimentar) care vor vorbi despre experiența lor cu tratamentele de estetică facială și corporală efectuate de aBeauty clinique. De asemenea, toți cei care vor alege un pachet de tratamente în luna noiembrie la Constanța vor avea parte de o surpriză plăcută pe care o va anunța Crina Matei în direct în cadrul evenimentului.

Nu voi posta comunicat de presă așa cum fac de obicei, pentru că de data asta e ceva cu totul special. Cel puțin pentru mine, posesor de blog personal care publică pe acest blog pentru bucuria sa personală și a cititorilor săi.aBeauty clinique

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Lansarea aBeauty clinique Constanta si cultura serviciilor superioare pe care trebuie sa invatam sa o cerem acum”

 1. Bona ziua domnule Gabriel,
  V-am intilnit prima data in Google+ fara sa cunosc in detalii profilul d-voastra ! Acum ma bucur sa descopar atitea noutati surprinzatoare, ca si deschiderea acestei clinici de beaute in Constanta ! Felicitari !
  Deasemeni nu pot sa nu va impartasesc faptul ca sint mindra de d-voastra, sint mindra si incintata de toti compatriotii care dupa ce-si fac “stagiul in strainatate”, revin in tara imbogatiti de noi viziuni, cu elan de a realiza ceva de bine si frumos in tara noastra !
  Am vazut, ca in anumite conditii, acordati credite pentru diferite proiecte ; am inca multe proiecte(compozitii ) inca nerealizate; dar un proient este deja in linie in acest sit kisskissbankbank; privesc cu disperare ca mai sint inca vre-o 30zile si am de completat 3950 euros! in aceasta colecta publica , dar nimeni nu depune 1 euros : le este frica de internet ?sau simplu nu le pasa !
  http://www.kisskissbankbank.com/fr/……………………./chanté -le-danube-au-crépuscule

  Consider poesia un limbaj de comunicare elevat, elegant, filozofic,estetic intemporal en moda sau cultura , si cum am fost prietena cu majoritatea poetilor si poeteselor care se adunau in cenaclurile literare sa continue desavirsirea limbii române;(dupa acea revolutie din 1989) am compus muzica pe cele mai reusite dintre poesiile lor , (si ale mele) ele, aceasta muzica vreau sa fie infrumusetata, imbogatita cu accorduri de jazz.( ceea ce se poate numi putin impropriu pentru noi românii) jazz manouch.
  Va rog sa va opriti pe pagina acestui proiect, incercind sa intrati in “Soutenez le projet”
  Vedeti ca acolo sint contreparties (recompence) pentru cei ce sustin acest proiect !
  Va multumesc, cu stima si recunostinta, Maria Gheorghiu

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.