Mai tineti minte ca aveam dureri de spate si vorbeam despre un scaun?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

În articolul ăsta povesteam cum că stau destul de mult la computer și mă doare spatele uneori, îmi pocnește chiar. Astăzi am fost plăcut surprins să primesc pe Twitter de la Mobexpert Office următorul articol scris special pentru mine :) Foarte tare! Și inițiativa lor și articolul, pe care vă recomand să-l citiți. E foarte bun.Mecanisme scaune

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Mai tineti minte ca aveam dureri de spate si vorbeam despre un scaun?”

  1. Gabi nu stiu cat de bun e acest scaun pentru pretul pe care il are , insa in ceea ce priveste durerile de spate te inteleg perfect (folosesc pc-ul 5-10 ore pe zi ) iar solutia pentru mine este de doi ani o minge insportline cu diametru de 85 cm (diametrul ei se alege scazand 1 metru din inaltimea persoanei) ce suporta apx.200kg ca deh! te mai si batai pe ea din cand in cand iar daca te prinde harnicia o folosesti in multe alte scopuri .E foarte utila zic eu . Medicii spun ca , greutatea corporala ce apasa pe coloana persoanei ce sta destul de limitat fixata pe un scaun , in cazul acestei migi este distribuita prin miscare si nu numai pe coapse astfel incat presiunea exercitata pe inelele sacrale in special este diminuata . EU unul de cand o folosesc pot sincer spune ca durerile(poate e prea mult spus ; pt ca ma misc normal) de spate (discopatie lombara , predispozitie pentru hernie de disc conform doctorilor ) s-au diminuat / rarit considerabil.
    Puncte negative : fara obiecte ascutite prin preajma desi cauciucul e destul de gros , posibil ca dupa ce o umfli “in camera unde va fi folosita ” sa poata fi scoasa pe usa numai dupa ce o dezumfli .

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend