Si barbatii isi pun masti cateodata, nu-i asa? Pentru ca tocmai a inceput programul ”prima masca”, accesibil tuturor varstelor :)

Nu mi-a fost ușor să fac asta. Recunosc. Dar mi-am luat inima în dinți, am făcut poze și am zis că o fac. În momentul ăsta nu mai e cale de întoarcere pentru că am apucat deja să scriu aceste rânduri. Voi vorbi în acest articol despre un tratament facial de care am avut parte la aBeauty clinique. Asta nu e nimic neobișnuit. Neobișnuite sunt pozele, care mă pun într-o postură în care eu arăt într-un anume fel, iar voi râdeți de vă prăpădiți :)

Așa că e ok să râdeți de fața mea, dar măcar haideți să vă povestesc cum a fost și ce rezultate am obținut. În primul rând, tratamentul facial mi-a fost realizat cu produse Thalgo. Acest tratament facial atinge mai multe obiective: curăță tenul, hidratează epidermul, închide porii și oferă feței un plus de luminozitate.

Recunosc că mie mi-a plăcut, deși sunt bărbat și probabil nu reușesc să apreciez un tratament cosmetic la adevărata lui valoare. Nu sunt nici măcar blogger de beauty și nici nu aș avea șanse să fiu :) Sunt doar un om normal. Tratamentul facial Thalgo la aBeauty clinique are mai mulți pași și durează aproximativ 60 de minute cu totul. Adică până te așezi confortabil, până bei un pahar cu apă sau o cafea, până îți povestește asistenta medicală ce și cum, trec vreo 5 minute măcar. După care se trece la treabă. Te întinzi pe patul confortabil, ți se pune bentița de care veți râde copios în momentele următoare (pentru protejarea părului) și apoi închizi ochii.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 14

Acum hai să vă povestesc. După ce te așezi pe pat ți se realizează un proces de demachiere de două ori. Chiar și în cazul meu, care nu eram machiat, a fost realizat acest proces pentru îndepărtarea impurităților. Apoi, se aplică un gomaj care curăță fața în profunzime.

În tot acest timp ești masat cu o tehnică specială de o asistentă medicală aBeauty clinique. După cele 5 minute în care fața îți este curățată în profunzime, te speli cu apă din abundență ca să îndepărtezi orice urmă de gomaj. Acum că mediul de lucru a fost creat (față curată pregătită pentru toate cele bune) se desigilează o fiolă cu o substanță specială. Când ți se aplică pe față simți ca și cum ai primi un șut de hidratare în plină figură. Senzația este fresh. Simți cum ți se umple fața de ”bucurie”, de zici că înainte să compună melodia Happy, Pharrell Williams și-a făcut acest tratament facial :)

Dacă faceți tratamente faciale la bărbați cam așa pot ei descrie lucrurile astea, mai sărăcuț în exprimări tehnice specifice femeilor care sunt specializate pe așa ceva :) A nu se înțelege că acest tratament facial este dedicat exclusiv bărbaților.

Este un tratament facial dedicat atât femeilor cât și bărbaților, indiferent de vârstă.

Dar hai să vă povestesc cu imagini.

Aici eram eu înainte de tratament. Echipat complet. După ce terminați de râs citiți mai departe :)

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 7

Vă spuneam că după operațiunea dublă de demachiere, tenul a fost curățat în profunzime cu un gomaj și un masaj facial intens. Parcă aveam nisip umed pe față :)

Operațiunea de demachiere, că altfel nu știu cum să-i spun.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 5

Și gomajul.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 3

După aceea, mi-a fost aplicat serumul special pe față. Acela de care vă spuneam că e ca un șut de hidratare. Aplicarea a fost foarte plăcută, deoarece am avut parte de un masaj pe cinste.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 13

După hidratarea și senzația de bine oferită de serum, a venit rândul primei măști care s-a aplicat într-un strat subțire pe toată suprafața feței.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 10

După care a fost preparată și masca principală. S-a realizat dintr-un amestec între un praf și un serum special.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 6

Și s-a început aplicarea acesteia peste masca în strat subțire. Recunosc că am simțit o senzație de rece la aplicare.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 1

Până când am ajuns cam așa :) Zici că sărbătoream Halloween-ul pe rit vechi.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 8

Am stat cam 15 minute cu masca. Aproape că adormisem. Dar a venit și momentul îndepărtării acesteia.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 4

Cam așa arată mulajul meu :) Dacă vrei, poți să-l iei acasă.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 9

Ultima parte a tratamentului a constat în aplicarea unei creme de final.

Tratament facial Thalgo la aBeauty clinique 2

Pentru că nu sunt un expert foto, oricât am încercat, n-am reușit să scot în evidență rezultatul. Cert este că eu ca bărbat l-am văzut cu ochiul liber, însă cel mai fain este cum se simte pielea ta după acest tratament. Tenul e mai luminos, pielea e mai netedă și mai catifelată, iar hidratarea parcă îți readuce fața la viață. Nu știu cum să descriu altfel. Iar efectul încă ține după aproape 3 zile. Se simte mai ales la atingere.

Acest tratament este recomandat și femeilor și bărbaților, indiferent de vârsta pe care o au, indiferent de problemele pe care le au sau nu le au. Tratamentul facial Thalgo are un preț accesibil de numai 249 lei la aBeauty clinique, iar dacă vrei să-ți faci o programare sau să afli mai multe detalii poți să o faci cu ușurință aici.

Pentru orice întrebări vă stau la dispoziție. Discutăm în câmpul de comentarii de mai jos.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Si barbatii isi pun masti cateodata, nu-i asa? Pentru ca tocmai a inceput programul ”prima masca”, accesibil tuturor varstelor :)”

  1. Mi-ai facut ciuda, sa iti fie rusine. Sa incerci si o masca cu namol, merita!
    Am avut acnee si am avut multe urme, asa ca, acum doi an am mers pentru prima data la un salon de dermatologie. De atunci ma vezi de doua luni acolo. Si barbatii trebuie sa fie frumosi, poi nu?

    Răspunde
  2. Se pare ca frumusetea devine din ce in ce mai promovata in randul barbatilor. Acum ceva timp avea loc campania de lansare a produselor de la Farmec dedicate barbatilor iar acum vad o alta campanie de acest tip. In sfarsit primim atentie :)).

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.