Klaus Iohannis

Klaus Iohannis vine azi in Galati. Cum va fi primit?

Klaus Iohannis vine azi, vineri, 7 noiembrie, în Galați. Sunt curios cum va fi primit în Galați, pentru că în turul 1 gălățenii au votat în marea lor majoritate cu Victor Ponta și votează cu PSD de 25 de ani încoace, deoarece au un oraș înfloritor pe care nu vor să-l schimbe sub nici o formă. Mitingul va începe la ora 16:15 la Casa de Cultură a Sindicatelor (la Păpădie). Pe lângă faptul că voi fi la un curs de management, eu oricum nu particip de fel la astfel de evenimente, dar sunt tare curios de felul cum se vor desfășura lucrurile. Bloggeri gălățeni, țineți-mă la curent pe Facebook sau pe bloguri :) Promit că arunc un ochi în pauze.Klaus Iohannis

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Elena

    Reply Reply 07/11/2014

    Galatenii nu-si dau seama ca daca il vor sustine tot pe Ponta si in turul II, Ponta cu PSD-ul lui ne vor fura si presul de la usa.

Leave A Response

* Denotes Required Field