Am testat tratamentul de slăbire cu VelaSmooth Pro

În primul rând doresc să-mi cer scuze anticipat prietenilor de pe internet care vor fi nevoiți să mă vadă din nou dezbrăcat :). Dragilor, am testat un tratament de slăbire cu VelaSmooth Pro la aBeauty clinique și ar fi fost păcat să nu scriu despre asta. De fapt, ca să mă exprim corect, tratamentul cu Syneron VelaSmooth Pro nu este un tratament de slăbire în adevăratul sens al cuvântului, ci un tratament de remodelare corporală și rezolvare a celulitei. Practic, acesta ajută la reducerea în circumferință și la eliminarea celulitei, nu la slăbirea în kilograme. Adică, totul se măsoară în centimetri sau în reducerea gradului de celulită încă de la prima ședință, în funcție de obiectivele propuse pentru tratament.

A trebuit să specific acest lucru deoarece sunt persoane care arată foarte bine și apelează la un tratament cu VelaSmooth Pro doar pentru că au o problemă cu celulita. Pe de altă parte, sunt persoane care apelează la un astfel de tratament de slăbire în centimetri tocmai pentru că au probleme cu grăsimea localizată, adică așa că mine – cu alte cuvinte, ții o dietă, faci sport, dar nu reușești să dai jos grăsime de pe anumite zone vizate, chiar dacă per total ai slăbit din punct de vedere kilograme. Mai exact, ai slăbit sau știi cum să slăbești prin diete sănătoase și multă mișcare, dar unele zone ale corpului tău nu arată exact așa cum ți-ai dorit. Cazul meu :).

Înainte să vă povestesc cum a fost la tratamentul de slăbire în centimetri cu VelaSmooth Pro, dați-mi voie să vă povestesc un pic despre acest aparat ca să știți pe ce dați banii. În primul rând, este cel mai bun aparat din gama aparatelor care tratează celulita sau care oferă remodelare corporală printr-o metodă neinvazivă și deloc dureroasă (am auzit povești despre pacienți care se relaxau foarte tare în timpul tratamentului și pur și simplu adormeau – fără să-mi fie date nume, bineînțeles, pentru că cei de la aBeauty clinique sunt „disperați” după confidențialitate). Cu această ocazie vreau să înlătur eventuale confuzii. Mulți consideră că un centru de înfrumusețare are același aparat ca alt centru de înfrumusețare care oferă servicii de slăbire în centimetri, eliminare a celulitei, tonifiere sau îmbunătățire de circulație sangvină. Greșit.

Syneron VelaSmooth Pro este un aparat unic în zona Galați – Brăila și chiar într-o bună parte din regiunea Moldova. Acest aparat este singurul care înglobează simultan 4 tehnologii care ajută activ la eliminarea grăsimilor și a toxinelor din zona acționată pentru a scăpa de celulită și de centimetri în plus (repet, în funcție de obiectivele tratamentului care îți este necesar). Da, sună cunoscut conceptul, mai ales că unii se hazardează fără nici un fel de garanție că te scapă de nu știu câți centimetri încă de la prima ședință pentru prețuri chiar decente. Sunt convins că ați văzut la viața voastră astfel de reclame și probabil încă mai vedeți. Iar dacă ați și testat astfel de tratamente și ați fost mulțumiți, înseamnă că trebuie neapărat să testați și VelaSmooth Pro pentru că veți putea face o comparație evidentă.

Vă mai zic despre tehnologie și gata, după care vă povestesc despre tratament și vă ofer fotografii cu mine din timpul acestuia. După cum spuneam în paragraful de mai sus, VelaSmooth Pro este singurul aparat care înglobează 4 tehnologii care acționează simultan asupra zonei tratate. Pe zona tratată în vederea eliminării celulitei sau slăbirii în centimetri, aplicatorul VelaSmooth Pro manevrat continuu de către o asistentă medicală acționează cu cele 4 tehnologii simultan pentru obținerea unor rezultate eficiente într-un timp foarte scurt. Energia optică cu infraroșu încălzește pielea la exterior stimulând metabolismul general, activitatea celulară și metabolismul energiei stocate în celulele de grăsime. Radiofrecvența bipolară încălzește dermul în profunzime facilitând restructurarea și remodelarea pielii, acționând atât în procesul global de slăbire cât și în îndepărtarea fenomenului de piele flască rezultat în urma unei slăbiri bruște, de exemplu. Vacuumul pulsat este mult mai eficient decât un vacuum normal pentru că pe lângă faptul că reușește să concentreze țesutul adipos în zona de acțiune a radiofrecvenței bipolare, energiei optice cu infraroșu și a rolelor mecanice, acesta îmbunătățește prin pulsare fluxul sanguin și limfatic, favorizând astfel eliminarea rezidurilor în timp realRolele mecanice reprezintă forța mecanică care completează celelalte tehnologii ce combat celulita și ajută la remodelarea corporală cu aparatul VelaSmooth Pro. Rolele mecanice permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil prin masarea profundă a pielii, reușind astfel să echivaleze eficiența a cel puțin 5 ore de masaj anticelulitc manual în doar 30 de minute.

Și pentru că v-am plictisit cu o grămadă de text mai sus (pe care din păcate trebuie să-l citiți din scoarță în scoarță dacă vreți să alegeți ce e mai bun pentru voi, mai ales că sunt niște bani investiți la mijloc), vă ofer mai întâi o galerie foto cu mine în timpul tratamentului ;). Și ca să nu vă mai plictisesc cu alt text în acest articol, în afară de niște date de contact la final, am hotărât să scriu experiența mea cu VelaSmooth Pro în povestea fiecărei fotografii.

Și pentru că trebuie să aduc mulțumiri celor care m-au lăsat să testez gratuit un astfel de tratament de slăbire în centimetri, mai trebuie să vă zic că aBeauty clinique Galați a lansat de azi campania „Pregătește-te Acum pentru Frumusețea de Sărbători„. Aceasta constă în reduceri foarte bune și automat beneficii financiare pentru tratamentele de slăbire în centimetri prin criolipoliză (am testat și criolipoliza aici dacă sunteți interesați ;)) și VelaSmooth Pro. Detalii găsiți pe site-ul lor aici: Reducerea în circumferință și tratarea celulitei se face din timp dacă vrei să arăți bine de sărbători. Detalii directe la aBeauty clinique Galați: 0748884160 sau galati@abeauty.ro. Campania durează doar până pe 16 noiembrie 2013, ora 14:00, așa că profitați acum că nu e timp de stat pe gânduri dacă vrei să arăți bine din timp pentru sărbători ;).

De asemenea, în calitate de blogger responsabil, trebuie să menționez că astfel de tratamente de slăbire în centimetri sunt foarte bune și eficiente (adică nu sunt bani băgați aiurea), dar întotdeauna merită susținute de sport și o dietă corespunzătoare pentru rezultate și mai bune, după cum am scris și aici.

2 comentarii la „Am testat tratamentul de slăbire cu VelaSmooth Pro”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.