URL personalizat Google

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Am primit aseară invitația de a-mi crea un url personalizat Google pentru o pagină de Google+ pe care o administrez. Azi dimineață am primit invitație să-mi fac url personalizat și pentru contul meu personal de Google+. Astfel, mă găsiți acum pe rețeaua Google+ la o adresă mult mai ușor de reținut și anume Google.ro/+GabrielUrsan Între timp am aflat că Google a publicat instrucțiuni pentru a solicita un url personalizat de către oricine (detalii în limba română aici). Există anumite condiții, dar ca să nu fie nevoie să le citiți pe toate vă spun doar atât: trebuie să fiți cât de cât activi pe Google+, să aveți măcar 10 prieteni care să vă urmărească, iar pagina sau profilul să aibă o vechime de măcar 30 de zile. Deci, e momentul să vă faceți acum un cont pe Google+ și să fiți activi acolo. Eu v-am zis în nenumărate rânduri cât de mult îmi place această rețea socială. Nu sunt un prevestitor și nici nu lucrez la Google, însă am postat cu puține zile în urmă pe pagina mea de pe Google+ că anul 2014 va fi anul acestei rețele sociale. La ce pregătiri se fac nu este exclus. Embed la postarea mea de pe G+ mai jos. Aștept opiniile voastre. Update: citiți aici alte modificări GENIALE pe care le pregătește Google.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

15 comentarii la „URL personalizat Google”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend