Cum a fost la seminarul de vânzări susținut de Lorand Soares Szasz

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Am să scriu un articol scurt ca să fiu pe placul tuturor :). Pentru că la acest seminar mi-am reamintit că sunt mai multe tipuri de oameni. Unii care vor scurt și la obiect, alții cărora le place comunicarea, unii cărora le place să citească foarte mult și alții care vor o grămadă de detalii specifice. De aceea, cea mai bună modalitate de exprimare este una scurtă spre medie în primă fază + neapărat însoțită de imagini. Au fost foarte multe informații pe care eu le cunoșteam deja, însă au fost prezentate de Lorand într-o manieră mai bună, mai concretă și mai clară decât le-am recepționat vreodată. Chiar dacă se numește workshop de vânzări, nu știu cât de workshop a fost deoarece în sală am fost aproape 200 de oameni, deci nu prea aveai cum să “work efficiently” cu atâția oameni în 5 ore. De asta l-am denumit seminar de vânzări. Mie mi-a plăcut destul de mult, deși recunosc că am fost mai entuziasmat după seminarul său gratuit de la Galați. Asta probabil pentru că a vorbit mai multe despre antreprenoriat și m-a atins mai bine pe nevoi. Cât despre seminarul de vânzări, are mult Zig Ziglar la bază, ceea ce e foarte bine. Recomand acest seminar oricărei persoane care se află la început în domeniul vânzărilor, dar și celor foarte experimentați care au anumite blocaje (sigur ceva le dă un click pozitiv).Diploma participare

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend