Mâine mă văd cu Lorand Soares Szasz

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Mâine voi fi la Constanța alături de încă 5 colegi și mulți oameni din Galați orientați către dezvoltare personală. Lorand Soares Szasz va susține un training de vânzări la hotel Yaki începând cu ora 14:00. Vă povesteam în acest articol cât de mult mi-a plăcut la seminarul gratuit susținut de Lorand în Galați cu puțină vreme în urmă. Tot acolo vă povesteam și motivația pentru care am cumpărat educație de la el. Așteptările mele sunt destul de mari. Mai concret, nu mă aștept să-mi fie prezentată roata complet reinventată, însă mă aștept să fiu inspirat de lucruri noi și povești de succes oferite atât de el cât și de ceilalți participanți. Întotdeauna când stau de vorbă sau ascult un om interesant în mintea mea se produc tot felul de click-uri care mă ajută să dezvolt noi idei și sisteme de lucru. Voi reveni cu impresii. Țineți aproape!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend