Super campanie de Black Friday de la EaseUS

E imposibil să nu fi auzit până acum de EaseUS, unul dintre cele mai bune și populare softuri de recuperare date din lume.

De asemenea, știm cu toții că adevăratul Black Friday nu e în România…

Ei bine, în rândurile ce urmează vă voi dezvălui un secret: EaseUS organizează o mega campanie de Black Friday și Thanksgiving săptămâna următoare.

Citește în continuare, ca să afli ce promoții și chestii gratuite au pregătit.

easeus black friday

În era asta digitală stocăm aproape totul pe diferite device-uri și medii. Clar, cloud-ul este grozav, dar nu toată lumea a făcut trecerea. Sau dacă a făcut-o, nu complet.

Asta înseamnă că sunt șanse mari să ai în continuare poze de acum ani buni stocate pe un DVD/CD/stick USB sau hard extern. Zic de poze pentru că știu că multă lume ține enorm la ele.

Pe de altă parte, știu oameni care nu sunt încântați de serviciile Google. Nu sunt deloc înclinați spre a încredința toate datele lor către un gigant care le folosește în scopuri comerciale („to improve your experience online”).

Oy vey, dacă ești unul dintre oamenii neîncrezători descriși mai sus, riscul de a pierde contacte și poze atunci când fie se strică telefonul, fie îl pierzi, fie îți este furat este cu atât mai mare. Sigur, există modalități de encriptare ale acelor date, ca să eviți exploatarea lor de către persoane răuvoitoare.

Cu toate astea, cele mai groaznice momente sunt alea când îți crapă HDD-ul și aveai acolo și proiecte, și poze, și exceluri, și multe altele.

Chestia faină este că EaseUS te poate scoate cu ușurință dintr-o situație nasoală.

Multe Freebies și până la 70% discount

easeus bf thanksgiving

Vorba lungă, sărăcia omului – știu, dar fără paragraful de mai sus existau șanse ca unii să nu știe despre ce este vorba.

Revenind la topicul din titlu, cei de la EaseUS vor rula o super-campanie de Black Friday și Thanksgiving.

Debutul va avea loc pe 21 noiembrie și ai face bine să stai cu ochii pe site-ul lor dacă ești de părere că un astfel de tool ți-ar prinde bine în gospodăria digitală.

De multe ori e mai bine să previ, decât să combați.

Una peste alta, campania va dura până pe 28 noiembrie și va include chestii gratuite ? Nu zic că ce-i gratuit e mai bun, dar în cazul de față vorbim de licențe gratuite la:

  • EaseUS Partition Master Professional 11.10 – Professional partition manager software helps you resize, create, move, merge, delete, format disk partitions,
  • EaseUS Mobimover 3.0 – helps you transfer data from PC to iPhone/iPad,
  • EaseUS MobiSaver for Android 5.0 – helps retrieve all lost data back on Android phone,
  • EaseUS Todo PCTrans Pro 9.0 – can be used to transfer data and application to new PC/OS easily,
  • EaseUS Todo Backup Home 9.2 – make it easily to backup data and recovery to avoid data lost.

Ca să te „procopsești” cu una dintre licențele de mai sus va trebui doar să rezolvi un puzzle. Izi-pizi.

Pe lângă asta, vor oferi un bundle șmecher – EaseUS Data Recovery Wizard Pro + EaseUS MobiMover Pro – la 44,97 dolari, scăzut de la 129,9 dolari.

Cei care stochează foarte multe date valoroase pe smartphone vor putea achiziționa bundle-ul EaseUS MobiSaver + EaseUS MobiMover Pro cu 70% discount (preț întreg 109,9 dolari).

Campania va fi activă aici, doar între 21 și 28 noiembrie.

 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.