HBO continuă turneul primului Escape Room Mobil Game of Thrones din Europa – din 24 noiembrie la Shopping City Galați

Până în data de 15 decembrie, Shopping City Galați este gazda primului Escape Room mobil Game of Thrones din Europa, concept unic creat în premieră de HBO România. Fanii îndrăgitului serial sunt așteptați în intervalul orar 14:00 – 22:00.

Compus din două etape, Escape Room-ul le oferă participanților șansa să intre în pielea personajelor preferate, să treacă Dincolo de Zid și să îl înfrunte pe Regele Nopții, în încercarea de a salva cele Șapte Regate. Durata maximă a jocului este de 45 minute, timp în care participanții trebuie să apeleze la cunoștințele lor despre serial, să își folosească atenția și să lucreze în echipă. Accesul la joc se face pentru grupe de până la 6 persoane, iar aceștia pot solicita indicii care să îi ajute în „călătorie”.

Escape Room-ul Game of Thrones va fi amplasat în Shopping City Galați și va fi disponibil vizitatorilor în intervalul orar 14:00 – 22:00. Pentru a-și putea rezerva locul, clienții trebuie să achiziționeze, în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie, produse și servicii din magazinele centrului comercial și să se prezinte cu bonul de cumpărături în ziua achiziției la Info Desk-ul aflat ȋn zona scărilor rulante și să își aleagă data și ora la care vor să înceapă aventura în universul Game of Thrones, alături de maximum 5 prieteni.

Escape Room-ul mobil Game of Thrones este unic în Europa, componentele sale fiind lucrate manual în proporție de 70%. Întreaga construcție a necesitat aproximativ 380 de ore de lucru, integrând elemente modelate manual din rășini epoxidice sau poliuretanice, obiecte de recuzită

realizate din lemn masiv și sisteme de control al luminii, corelate cu senzori de presiune și prezență, care redau o nuanță adaptată fiecărei etape a jocului.

Game of Thrones este o producție HBO și toate cele 7 sezoane pot fi urmărite în exclusivitate, oricând, pe HBO GO. Serviciul oferă utilizatorilor peste 3.000 de ore de conținut premium, accesibile de pe orice tip de device – TV, laptop, tabletă sau mobil. Detalii pe www.hbogo.ro.

Regulamentul jocului este disponibil aici, iar mai multe detalii se regăsesc pe website-ul https://shoppingcitygalati.ro, dar și pe pagina de Facebook a Shopping City Galați.

Despre Shopping City Galați

Shopping City Galați este cel mai mare centru comercial din municipiul Galați și oferă o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, creativitate și de distracție. Situat pe Bulevardul George Cosbuc, nr. 251, centrul comercial are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 48.000 de metri pătraţi care găzduiește branduri de prestigiu international, cât și local: Altex, Animax, Benvenuti, BSB, C&A, Carrefour, CCC, Deichmann, dm, Flanco, H&M, Intersport, Kendra, Lee Cooper, LEVIs, KFC, Koton, Sephora, Penti, Douglas, Marionnaud, New Yorker, Office Shoes, Ecco, Nike, Hervis, Noriel, Orange, Otter, Sabon, Sensiblu, Smyk, US Polo Assn., Yves Rocher, Cinema City, Starbucks, Pizza Hut.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „HBO continuă turneul primului Escape Room Mobil Game of Thrones din Europa – din 24 noiembrie la Shopping City Galați”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.