GALA COMUNITĂȚII GĂLĂȚENE se deschide pentru prima oară în 2017!

Fundația Comunitară Galați organizează pe 28 noiembrie a.c., începând cu ora 18:00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați evenimentul Gala Comunității Gălățene, eveniment de recunoaștere a binelui făcut de gălățene pentru comunitate. Eforturile făcute de aceștia, de companii, ONG-uri și instituții publice pentru dezvoltarea comunității locale și pentru implicarea socială merită puse în lumină și recunoscute public. Evenimentul va ajuta comunitatea să se regăsească și să se recunoască. Invitații vor putea socializa și vor avea răgaz să ajungă la eveniment în intervalul orar 18:00 – 19:00. Organizatorii își rezervă dreptul de a închide ușile odată cu ora 19:00, indiferent dacă persoanele care întârzie și-au achiziționat invitație sau nu.

Evenimentul aduce împreună reprezentanți din sectorul privat, companii gălățene – inițiatoarele programelor de responsabilitate socială –, reprezentanți ai administrației publice, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale, oameni care activează în mediul politic, lideri de opinie și personalități recunoscute în diferite domenii de activitate și reprezentanți mass-media.

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație care se procură de la organizatori, numai după ce este solicitată completându-se următorul formular: https://galacomunitatiigalatene.ro/invitatii-gala/ . Se recomandă o donație de 50 lei, sumă care va fi direcționată către programul Fondul de Burse susținut de Fundația Comunitară Galați, un program care susține liceeni cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care riscă abandonul școlar din pricina veniturilor foarte mici ale familiilor din care provin. Pentru mai multe detalii despre acest program, vă rugăm să accesezi link-ul www.fundatiacomunitaragalati.ro/fondul-de-burse/ . De asemenea, în cazul celor care vor dona cel puțin 500 lei, aceștia vor purta oficial titlul de Protector al Fondului de Burse (un susținător permanent al acestui program) și vor fi recunoscuți în toate rapoartele financiare/ evenimente încheiate/ organizate de Fundație.

Modalitatea de votare a nominalizaților de pe site-ul www.galacomunitatiigalatene.ro se face astfel: 50% din nota finală va fi reprezentat de votul publicului dat pe site (voturile vor fi transformate în puncte, punctajul maxim al unui candidat va fi 10, indiferent de numărul de voturi obținute pe site) și 50% va reprezenta votul dat de juriu, conform regulamentului de pe site, secțiunea Jurizare. Juriul va finaliza procesul de jurizare înaintea închiderii votului pe site, astfel încât este eliminată teama că votul popular a fost modificat de votul juriului. Câștigătorii vor fi anunțați exclusiv în cadrul Galei, de pe data de 28 noiembrie. Data limită pentru votare este: 16 noiembrie, ora 23:59 (pentru juriu) și 23 noiembrie, ora 23:59 (pentru public).

Juriul evenimentului este format din: Delia Gavriliu Oprea (Președinte Fundației Comunitare), Cristi Marian Ochiu (Director Executiv Fundația Comunitară Galați), Diana Cătălina Popa (profesor în cadrul CNVA Galați), Mariana Nacu (Consilier al Direcției de Tineret și Sport), Eva Iaia (Președinte Consiliul Județean al Elevilor).

Un comentariu la „GALA COMUNITĂȚII GĂLĂȚENE se deschide pentru prima oară în 2017!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.