EaseUS: Software de Recuperare Date de pe hard disk

Ți s-a întâmplat vreodată să ștergi ceva de pe hard disk din greșeală? Albumul cu poze din ultima vacanță, sau cursurile în format digital de care ai făcut rost cu greu? Nu prea mai este important ce a cauzat pierderea/ștergerea lor, ci cum le recuperezi.

EaseUS este un soft de recuperare date de pe hard disk foarte eficient și apreciat.

Expertiza oamenilor din spatele software-ului și numărul mare de clienți pe care-l au a fost recent transpusă într-un infografic foarte interesant. Știu că subiectul ăsta – recuperarea datelor de la hard disk – nu este unul tocmai incitant, dar informațiile din infografic ar trebui citite. Cu cât ești mai bine informat, cu atât îți va veni mai ușor să te ferești de anumite chestii neplăcute.

recuperare date hard disk

Așadar, se pare că cel mai des întâlnit motiv pentru care oamenii caută software-uri de recuperare date de pe hard disk are de-a face cu „Oops!”. 44% dintre datele pierdute sunt cauzate de o greșeală, pierderea unui stick USB sau o infectare cu virus.

Pe locul doi, 32% dintre date sunt pierdute intenționat, prin ștergere sau formatare a hard disk-ului. Echipamente hardware sau produsele software bușite cauzează doar 21% dintre aceste neplăceri, în vreme ce dezastrele naturale doar 3%.

Deși hard disk-urile stricate cauzează doar o cincime din toate pierderile de date, un astfel de echipament are – în medie – o durată de viață de aproximativ cinci ani de zile. Dacă al vostru se apropie de punctul ăsta, sunt șanse mari să mai fi făcut ceva figuri în ultima perioadă – sunetele de hârâit/cârâit sunt cele mai comune. Așa că ați putea să-l aveți în vedere pentru o înnoire.

Desigur, dacă este vorba despre un business paguba tinde să fie mult mai costisitoare – mai ales dacă la mijloc sunt date personale de la clienți.

Vestea cea bună este că EaseUS este capabil să ajute la recuperarea acestor date pentru că ele rămân pe hard disk. Aplicația este capabilă să găsească și să recupereze poze, fișiere audio și video, documente, email-uri și multe altele. Varianta gratuită îți permite să recuperezi aproximativ 2 GB de date. Pentru mai mult de atât va trebui să te orientezi către varianta PRO, care costă $69.95 pentru PC și $89.95 pentru Mac.

Las infograficul pentru cei care vor să se uite peste el.

Data Loss and Recovery

Data Loss and Recovery. An infographic by the team at Secure Data Recovery Services

Dacă ești în căutarea unui software de recuperare date poți lua varianta gratuită EaseUS de aici.

Ce părere aveți despre EaseUS?

Dacă informațiile din acest articol v-au fost de ajutor, dați un share prietenilor voștri pe Facebook – ajută foarte mult!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „EaseUS: Software de Recuperare Date de pe hard disk”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.