Vă mulțumesc că faceți o lume mai bună!

Aceasta e urarea mea de sărbători care merită să vă aducă liniște, pace și mulțumire în suflet. Pentru că am fost o comunitate întreagă care ne-am implicat în campania Hai să facem o lume mai bună! A contat și a ajutat tot: fiecare share, fiecare like, fiecare comentariu, fiecare sumă licitată pentru desenele copiilor și fiecare implicare a firmelor gălățene precum aBeauty clinique, Agress Service, FasTraKids și Romero.

Totul a pornit aici, când un grup de companii din Galați a redirecționat o parte din bugetul de felicitări pentru parteneri către copiii de la centrul de zi Sf. Spiridon din Galați. Ei au desenat în schimbul cadourilor primite, iar firma a digitalizat desenele punându-le pe felicitările trimise la parteneri.

Apoi, desenele în original au fost scoase la licitație pe blogul meu și pe pereții centrului de educație de elită pentru copii, FasTraKids Galați. În același timp, FasTraKids au organizat un târg în care au scos la licitație desene făcute de copiii de acolo, iar banii au fost donați APCA (Asociația de sprijin pentru Părinții și Copiii cu Autism). În tot acest timp am făcut update-uri de status la campanii, precum în acest articol.

În paralel s-au implicat și bloggerii gălățeni și brăileni pentru a ajuta spitalul de psihiatrie din Gănești, județul Galați. aBeauty clinique și Romero au cumpărat publicitate pe blogurile celor care s-au oferit, iar toți banii au fost donați spitalului (din o parte din ei chiar s-a cumpărat deja un sistem audio pentru terapie audio – o terapie specifică persoanelor cu probleme psihice). Plus de asta #AirsoftGalati au oferit pungi cu diverse cadouri la 124 de copii din trei orfelinate.

Niște oameni sunt acum mai fericiți datorită vouă, datorită implicării voastre, datorită atitudinii pozitive. Sper să repetăm astfel de campanii pe tot parcursul anului, nu numai de sărbători. Pentru că sunt foarte mulți oameni care au nevoie de ajutorul și implicarea noastră pe tot parcursul anului, nu numai de Crăciun. Și după cum vedeți, eu singur nu pot face mai nimic. Însă împreună am reușit luna asta să facem lucruri magice. Și vom mai face.

Vă doresc un Crăciun fericit și liniștit alături de cei dragi. Fiți alături de familia voastră. Vă las în compania unor imagini din campanii. Mulțumesc Cristian Panu (baiatul ăla simpatic pe care îl vedeți în majoritatea pozelor :)) și Anca Elena Bria. Fără voi, toate roadele efortului nostru nu ar fi ajuns așa cum trebuie la cei nevoiași.

Parcă e mai frumos Crăciunul acum, nu?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Vă mulțumesc că faceți o lume mai bună!”

  1. Felicitari, stiu cat de greu e sa organizezi si sa duci la buna indeplinire un astfel de proiect! :)
    Sarbatori frumoase!

    Răspunde
  2. :)..Acum cand am revazut pozele si la tine pe blog am vazut zambetul fiecarui copil la care am fost luna asta si mi-am dat seama ca a am primit cel mai frumos cadou din partea lor.
    Sarbatori fericite Gabi!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.