radio romania actualitati

Radio România: 85 de ani de istorie

În 2014, Radio România Actualități va câștiga ascultători noi, citez: Din 1928, Radio România emite fără întrerupere. Fiind numărul 1 în preferințele ascultătorilor, Radio România Actualități – postul fanion al Radioului public – este preocupat permanent de îmbunătățirea conținutului editorial, concomitent cu ridicarea standardelor profesionale ale actului jurnalistic, conștient de importanţa misiunii sale de post public şi de responsabilitatea faţă de cele peste 4,5 milioane de ascultători care-i aleg zilnic frecvenţele. Vă invităm la un stop de artă și cultură pe frecvențele Radio România: http://www.romania-actualitati.ro/rrapages/view/1454. Mai multe detalii pe pagina de Facebook Radio România, www.facebook.com/RadioRomania sau pe site-ul romania-actualitati.ro.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • ruleta0

  Reply Reply 24/12/2013

  Care este rolul acestui articol? Vorbesti de un post de radio ascultat mai ales in mediul rural care este util doar in caz de calamitate -….

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 24/12/2013

   Este cel mai vechi post de radio românesc care îmbină cultura cu tradiția cu istoria și cu un jurnalism de calitate. Cu aceste campanii de comunicare pe care ei le distribuie către bloggeri, Radio România intenționează să-și facă auzită prezența și în mediul online. De aceea eu am preluat :)

Leave A Response

* Denotes Required Field