În 2014, Radio România Actualități va câștiga ascultători noi, citez: Din 1928, Radio România emite fără întrerupere. Fiind numărul 1 în preferințele ascultătorilor, Radio România Actualități – postul fanion al Radioului public – este preocupat permanent de îmbunătățirea conținutului editorial, concomitent cu ridicarea standardelor profesionale ale actului jurnalistic, conștient de importanţa misiunii sale de post public şi de responsabilitatea faţă de cele peste 4,5 milioane de ascultători care-i aleg zilnic frecvenţele. Vă invităm la un stop de artă și cultură pe frecvențele Radio România: http://www.romania-actualitati.ro/rrapages/view/1454. Mai multe detalii pe pagina de Facebook Radio România, www.facebook.com/RadioRomania sau pe site-ul romania-actualitati.ro.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Radio România: 85 de ani de istorie"

  • ruleta0

   Care este rolul acestui articol? Vorbesti de un post de radio ascultat mai ales in mediul rural care este util doar in caz de calamitate -….

   • Gabriel Ursan

    Este cel mai vechi post de radio românesc care îmbină cultura cu tradiția cu istoria și cu un jurnalism de calitate. Cu aceste campanii de comunicare pe care ei le distribuie către bloggeri, Radio România intenționează să-și facă auzită prezența și în mediul online. De aceea eu am preluat :)

Comentează la acest articol