Slăbirea cu VelaSmooth Pro

Vă povesteam că m-am apucat de slăbit schimbându-mi un pic stilul alimentar, dar am și testat slăbirea cu VelaSmooth Pro la aBeauty clinique Galați. Cu ocazia asta trebuie să spun că în acest moment am 88.5 kilograme, iar până la primul obiectiv de slăbire care măsoară 85 de kilograme, mai am 3.5 kilograme. Luni am plecat de la o greutate de 92 de kilograme, vineri aveam 89.5 kilograme, iar azi am 88.5 kilograme. Am slăbit practic 3.5 kilograme într-o săptămână calendaristică fără să mă înfometez, fără să urmez o dietă strictă de slăbire și spre rușinea mea, fără să fac sport deloc.

Dar rezultatele menționate mai sus nu le-am obținut prin slăbirea cu VelaSmooth Pro despre care am să vorbesc în acest articol. Tratamentele de slăbire cu VelaSmooth Pro oferă mai degrabă o slăbire în centimetri decât o slăbire în kilograme. Slăbirea cu VelaSmooth Pro are la bază 4 tehnologii care acționează simultan asupra suprafeței tratate. O tehnologie este vacuumul, care trage practic zona tratată asemenea unui puternic masaj anticelulitic. Pe lângă vacuum se adaugă rolele mecanice care sporesc eficiența masajului la maximum. Până aici nimic deosebit, însă la vacuum și la role mecanice se adaugă infraroșul și radiofrecvența, elemente care desăvârșesc tratamentul cu VelaSmooth Pro, unicul aparat din lume care combină aceste 4 elemente simultan pentru rezultate maxime într-un timp extrem de scurt. Infraroșul încălzește suprafața pielii la exterior, iar radiofrecvența încălzește țesutul în profunzime.

În concluzie, slăbirea cu VelaSmooth Pro presupune un masaj puternic de drenaj combinat cu încălzirea țesutului atât la exterior cât și în profunzime, pentru eliminarea grăsimii într-un timp foarte scurt. Grăsimea țintită de acest tratament de slăbire este procesată de corpul uman și eliminată prin mijloacele fizice specifice. Multă lume se simte destul de obosită după un astfel de tratament deoarece intră ficatul în funcțiune care trebuie să proceseze și să ducă mai departe în organism toate cele pentru eliminarea toxinelor. Acum că v-am explicat cum stă treaba cu principiul de funcționare a aparatului de slăbit VelaSmooth Pro, haideți să vă povestesc despre experiența mea.

Slăbirea cu VelaSmooth Pro

Am ales să fac tratamentul de slăbire doar pe zona lombară, unde la mine se depune destul de repede țesutul adipos atunci când mă îngraș. Am fost măsurat, cântărit și fotografiat înainte de începerea tratamentului. Menționez că am avut parte de acest tratament ieri, adică sâmbătă la ora 13:00 (în momentul redactării acestui articol e Duminică). Măsurătorile arătau o circumferință de 105 centimetri în talie, circumferință care mi-a fost măsurată în punct fix, chiar sub buric.

Apoi, a început tratamentul de slăbire. Mi-au fost tratate pe rând cele două zone lombare. Înainte de începerea tratamentului zona acționată a fost unsă cu un fel de gel menit să sporească aderența aplicatorului. Senzația e de masaj puternic combinat cu o căldură plăcută. Terapeutul măsura din 5 în 5 minute temperatura zonei tratate care trebuia să fie în jurul a 41 – 42 grade Celsius pentru eficiența maximă a tratamentului de slăbire. Nu pot spune că mă durea, dar nici că era un masaj relaxant care să-mi permită să adorm, deși asistenta medicală de la aBeauty clinique Galați îmi povestea că a avut destui pacienți care au adormit în timpul tratamentului. Cert este că îți dai seama că e un tratament care va da rezultate măsurabile chiar în timpul acestuia, pentru că pur și simplu îl simți :).

Slăbirea cu VelaSmooth Pro

Mi s-a spus că având în vedere că e prima mea ședință de slăbire cu VelaSmooth Pro s-ar putea să-mi apară vânătăi în următoarele 48 de ore, lucru care până acum nu s-a întâmplat deși simt o ușoară durere, foarte suportabilă dealtfel, pe zona tratată. Acest lucru consider că e perfect normal  și nu face decât să-mi confirme faptul că slăbirea cu VelaSmooth Pro este o metodă eficientă de reducere a circumferinței corporale. Tratamentul a durat în jur de 30 de minute pentru toată zona lombară, dar nici nu știu când a trecut timpul.

Rezultate?

După prima ședință am pierdut 1 centimetru în circumferință, asta în condițiile în care nu mi-a fost aplicat tratamentul de slăbire și pe zona abdominală, ci numai pe zona lombară. Am fost din nou măsurat și fotografiat, iar când am văzut că în loc de 105 centimetri în circumferință aveam doar 104 centimetri după numai 30 de minute de tratament, nu mi-a venit să cred și m-am măsurat și singur. Rezultatul era real. Poate multora nu le se pare mare sfârâială pierderea unui singur centimetru în circumferință, dar credeți-mă că e destul de interesantă senzația.

În plus, pielea parcă era mai fermă și avea un aspect îmbunătățit, lucru perfect normal pentru că tratamentele de slăbire cu VelaSmooth Pro sunt binecunoscute în afara țării mai ales pentru eliminarea celulitei și se spune că pentru o celulită de grad mic poți observa rezultate uimitoare chiar și după 4 ședințe. Nu a fost cazul meu, dar celulita știu că este o problemă destul de răspândită inclusiv în rândul doamnelor și domnișoarelor care fac sport și au un stil de viață cât de cât sănătos. Acest lucru din păcate îl observ și la fete foarte tinere, adolescente care au celulită și nu pot controla prea bine acest aspect. Eu sunt de părere că ține și de alimentație, stil de viață și mișcare, dar și de lucruri pe care nu le putem controla în mod direct pe termen scurt precum poluarea și toxinele cu care intrăm în contact zi de zi atât prin alimentele comercializate, cât și prin diverse băuturi răcoritoare nocive.

Concluzii despre slăbirea cu VelaSmooth Pro

Chiar dacă sunt bărbat, asta nu înseamnă că nu pot avea parte de un tratament corporal. Din punctul meu de vedere este important ca și bărbații să se îngrijească la fel de bine ca și femeile pentru că bătrânețea ne tratează în mod egal.

În concluzie, recomand tratamentul de slăbire cu VelaSmooth Pro, iar dacă sunteți din Galați, Brăila sau împrejurimi, singura locație unde puteți beneficia de acest tratament de slăbire și eliminare a celulitei este la aBeauty clinique Galați, cel mai performant și utilat centru de înfrumusețare corporală și facială din regiunea Moldova + Brăila. Mai multe despre tratamentele de slăbire cu VelaSmooth Pro puteți afla cu un click aici, chiar de pe pagina oficială www.aBeauty.ro.

Vă dați seama că nu puteam să nu fac și câteva poze, dar stați liniștiți că nu vă oripilez cu fizicul meu gol :), sunt doar niște poze cu mine lângă aparatul Syneron VelaSmooth Pro.

3 comentarii la „Slăbirea cu VelaSmooth Pro”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.