Despre SEO, Olivian Breda, Monitor Backlinks și trafic.ro

În mod cert va fi vorba despre un articol legat de SEO. Atât despre SEO on-page cât și despre SEO off-page. În acest articol am să vă povestesc un pic despre Olivian Breda, de ce să apelați la el și cât de bine face el lucrurile, despre Monitor Backlinks, un serviciu extraordinar de SEO care a primit cel mai tare update posibil și despre cum puteți obține cu ușurință linkuri pe o pagină cu PageRank 5 cu ajutorul trafic.ro. Nu voi intra în detalii și chițibușuri pe zona SEO din WordPress, dar vă voi povesti cum m-au ajutat acești/aceste oameni/siteuri.

Înainte de toate, trebuie să vă menționez că de când am trecut de la WordPress.com la o platformă self installed de WordPress, am devenit un SEO on-page freak, mai ales pentru că pe o platformă self installed poți controla mult mai multe aspecte decât pe platforma free. Reversul medaliei este că poți să-ți prinzi urechile, lucru care mi s-a și întâmplat în nenumărate rânduri, dar cu ajutorul prietenilor din blogroll am reușit s-o scot la capăt. Dar pe cât de SEO on-page freak am devenit, nu vreți să știți cât de page speed freak am devenit. Astăzi am bibilit la blog până am ajuns la 94 din 100 pe Google Page Speed. Da, au dispărut și imaginile prietenilor din blogroll, dar sunt convins că ei îmi înțeleg obsesia pentru viteză :), mai ales că în acest moment blogul meu este găzduit pe un hosting shared SSD. Dar hai să vă povestesc despre SEO, Olivian Breda, Monitor Backlinks și trafic.ro așa cum se cade, având în vedere titlul acestui articol.

Olivian Breda

Olivian Breda, SEO specialistCei care mă citesc știu că acum ceva vreme căutam o firmă de SEO care să-mi rezolve unele din problemele pe care le aveam pe creier legate de blog. Din păcate nu s-a obosit nimeni să-mi răspundă, semn că firmele de SEO din România au clienți destui și nu sunt în căutare de clienți noi. Aviz amatorilor: este loc pe piață :). Așa că o parte din problemele menționate atunci mi le-am rezolvat singurel, însă una nu-mi dădea pace. Era vorba de www resolve din WooRank, adică www.gabrielursan.ro și gabrielursan.ro sunt tratate diferit de către Google, iar riscul de a se interpreta conținut duplicat era uriaș. Ei bine, la acest aspect m-a ajutat Olivian Breda, un bun freelancer în Internet Marketing pe care vă recomand să-l contactați dacă aveți nevoie de un sfat scurt gratuit sau dacă aveți nevoie de un review profesionist din punct de vedere SEO pentru siteul vostru, care probabil se plătește, cum e și normal. Ei bine, problema cu www resolve era că nu era nici o problemă. Olivian a testat din toate unghiurile treaba cu www resolve și pare să fie ok. În plus, mi-a răspuns la mail în mai puțin de 5 minute cu toate că i l-am trimis la o oră relativ târzie. Așa că le-am trimis mail celor de la WooRank cu problema și mă aștept să-mi răspundă.

Monitor Backlinks (SEO tool)

Despre Monitor Backlinks, copilul matur a lui Răzvan Gîrmacea, am mai scris pe GabrielUrsan.ro spunând pe atunci că este o unealtă pe care nici o firmă de SEO, nici un freelancer SEO sau nici un om care are gânduri mari cu siteul sau blogul său, nu trebuie să o rateze. Acum mi-am schimbat părerea. Monitor Backlinks nu mai este o unealtă online pe care specialiștii nu trebuie să o rateze. Monitor Backlinks este o unealtă online SEO off-page pe care toată lumea trebuie să o folosească. În acest moment, a primit un update extraordinar. În loc să-ți adaugi tu manual linkurile pe care vrei să le urmărești, Monitor Backlinks importă automat linkurile către siteul sau blogul tău din Google Analitycs.

Da, trebuie neapărat să ai un cont de Google Analitycs și să-ți urmărești blogul prin acest serviciu Google ca opțiunea AutoDiscover din Monitor Backlinks să funcționeze. Mulți ar putea spune că Google Analitycs nu vede toate linkurile către siteul tău. Probabil, nu știu, nu mă bag, după cum vedeți eu apelez la specialiști :). Dar, sunt convins că linkurile nedetectate de Google Analitycs nu contează, cel puțin nu pentru Google. Să fim serioși, dacă Google Analitycs nu vede ce siteuri sau bloguri te linkează, de ce ar vedea asta întreg algoritmul Google :)? Monitor Backlinks este un serviciu gratuit pentru un număr foarte mic de linkuri monitorizate (20 parcă), dar dacă vreți să salivați monitorizând mai multe linkuri solicitați la Răzvan un trial de 30 de zile pentru 5.000 de linkuri și dacă vi-l aprobă, veți vedea despre ce e vorba.

PageRank 5 de pe trafic.ro

Și cum toate se leagă uneori în viață, am descoperit treaba asta atunci când foloseam Monitor Backlinks.

Link catre site cu PR5

Se pare că primești link de la un site cu PageRank 5 ori de câte ori ți se aprobă o știre pe trafic.ro. Singura condiție ca să poți face asta este să ai un cont plătit pe trafic.ro, care îți aduce foarte multe beneficii pe lângă linkurile periodice pe un site cu Page Rank 5. Nu strică niciodată o metodă de măsurare și urmărire detaliată a traficului pe lângă Google Analitycs. În plus, poți să vezi și niște topuri interesante de trafic, chiar dacă ele se desfășoară doar în cadrul siteurilor/blogurilor înscrise pe trafic.ro. Uite, eu spre exemplu, conform topului trafic.ro sunt pe locul 50 în categoria Bloguri și pe locul 9 în subcategoria Bloguri personale în care abia aștept să-l ajung pe Oreste care se află pe locul 4 (sweet dreams :)). Sau pe ZeList.ro care se află pe 46 :).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Despre SEO, Olivian Breda, Monitor Backlinks și trafic.ro”

  1. Monitor Backlinks nu mai este o unealtă online pe care specialiștii nu trebuie să o rateze. Monitor Backlinks este o unealtă online SEO off-page pe care toată lumea trebuie să o folosească. În acest moment, a primit un update extraordinar.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.